Paket Performance 3.izdelki

✅  Dodajanje ključnih elementov pred, med in po treningu je najpomembnejši čas za izboljšanje zmogljivosti, ter regeneracijo. Paket PERFORMANCE je namenjen točno temu.

 • Aktivacija pred treningom in višja raven energije tekom celotnega treninga. 
 • Konstanten dotok goriva za mišice in konstanto ohranjanje energije s pomočjo cikličnih dekstrinov, aminoksilin ter elektolitov, da zmoreš več in se bolje regeneriraš.
 • Nevtralizacija mlečne kisline.
 • Testirano za profesionalne športnike
 • Kombinacija aminokislin, elektrolitov in cikličnih dekstrinov je optimalen napitek za regeneracijo in hidracijo med napornimi treningi.

79,90

AKCIJA TRAJA ŠE:
dni
ure
min.
sek.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Paket Performance s katerim poskrbite za moč in vzdržljivost, hidracijo in regeneracijo, pred, med in po treningu.

 • Aktivacija pred treningom in višja raven energije tekom celotnega treninga. Primerno za vzdržljivostne športe kakor tudi za ostale ki želijo optimiizrati svoje treninge.
 • Konstant gorivo za trening zaradi posebne struktire cikličnih dekstrinov
 • Nevtralizacija mlečne kisline zaradi beta alanina in citrulina.
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom(Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu)
 • Testirano za profesionalne športnike
 • Kombinacija aminokislin in elektrolitov je optimalen napitek za regeneracijo in hidracijo med napornimi treningi.

Opis Carb X za boljši performance

 • 100% ciklični dekstrinski ogljikovi hidrati
 • 24g OH/ 50mg AstraGin/ 0g maščob/ 0g sladkorja na merico.
 • Carb-X je popolna izbira pred, med in po telesni aktivnosti.
 • Carb-X Carb-X ™ visoko razvejani ciklični dekstrinski ogljikovi hidrati (Cluster Dextrin®) so zelo topni in zagotavljajo hiter in konstanten vir energije, brez naglega dviga krvnega sladkorja in inzulina. Njihova gčlavna prednost je torej instanta in enostavna absorbcija brez obremenjevanja želodca + konstaten dotok energije. Carb-X OH so optimalni za mešanje z BCAA Amino-Hydrate in/ali Amino Fuel EAA. ZAKAJ? Ker je to najboljša kombinacija za konstantno raven energije zaradi cikličnih dekstrinov v kombinaciji z elektroliti in aminokislinami, ki zagotavljajo optimalno regeneracijo mišic med naporom in obenem hidracijo.

Zmešajte eno merico (25g) s 500ml vode v Applied Nutrition šejkerju ali bidonu in zaužijte pred, med in po telesni aktivnosti za boljše rezultate.

Opis A.B.E za boljši performance

Ultimativni pre workout napitek na tržišču z dodanim Teakrinom za večjo zmogljivost med treningom.

ABE prinaša edinstveno mešanico najpomembnejših in najbolj raziskanih aktivnih sestavin, ki pomagajo povečati telesno zmogljivost *, zmanjšajo utrujenost in bolečine v mišicah * ter zagotavljajo nenehno osredotočenost skozi celoten trening, da lahko karseda maksimalno izkoristite potencial svojega telesa. A kot sami veste, dejanja povedo več od besed. Dokaz zato, najdete v samem izdelku, po obsežnih raziskavah, natančnem oblikovanju in preciznem laboratorijskem testiranju, ABE napitek govori sam zase. Preizkusite ga in nas obveščajte o svojem napredku.

ABE z dodanim Teakrinom, na katerega tudi po redni uporabi ne boste razvili intolerance kot npr. v primeru kofeina, je daleč najboljši pre workout napitek, kar smo ga kadarkoli imeli priložnost preizkusiti.

315g/ 30 odmerkov

Opis BCAA Amino Hydrate za boljši performance

BCAA Amino Hydrate med napornimi treningi zagotavlja regeneracijo in rehidracijo. Zakaj?

 • Ker vsebuje BCAA, torej vse tri razvejane aminokisline bo med treningom zagotavljal gorivo mišičnim celicam, da se bodo lažje regenerirale.
 • Ker vsebuje elektrolite, ki jih s potenjem izgubljamo, bo zagotovil optimalno hidracijo med treningom in posledično maksimalno dober performance.

450g/ 32 odmerkov

7.2g BCAA/ 0g sladkorja/ 0g OH/ 0kcal

BCAA Amino Hydrate je  mešanica BREZ SLADKORJA, polna hranil za boljši performans med treningom in regeneracijo po njem, ki bi jo moral uživati vsak športnik, bodybuilder, powerlifter, boksar in ostali aktivni posamezniki med vsakim treningom.

BCAA Amino Hydrate je bil oblikovan tako, da zagotavlja maksimalno količino preverjenih razvejanih verig Amino kislin, ki bodo povečale vašo intenzivnost treninga in dolgoživost, ob tem pa napolnili vaše telo s popolno mešanico elektrolitov in soli z dodanim citrulinom za boljši performans med treningom.

Zagotavljanje “goriva” telesu med vadbo je ključ do napredka.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka (paket performance) je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka (paket performance) se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Priporočena uporaba izdelkov v paketu performance:

➡️ A.B.E. Zmešajte eno merico ali manj (10,5g) z 250ml hladne vode in spijte 15-30 minut pred treningom. Vsebuje 200mg kofeina na odmerek.

➡️ CarbX in BCAA Amino Hydrate. Zmešajte eno do dve merici CarbX (25g-50g) s 500ml vode najbolje v kombinaciji z BCAA Amino Hydrate ali Amino fuel eno merico (14g) in zaužijte pred, med in po telesni aktivnosti za boljše rezultate.

➡️ Mešanico 1merice vsakega (CarbX 25g z 14g BCAA ali Amino fuel) pijte na 30-60 minut trajajoč trening. V kolikor trening ali obremenitev traja dlje ponovite postopek vsako uro.

👉 DODATNO Na vsake 4 ure nadaljnje obremenitve lahko v napitek dodamo še polovico mercie A.B.E.

👉Na vsako uro obremenitve lahko dodamo še 1kom BOOST gela, v kolikor želimo dodatni stimulus pa 1kom BOOST+ gela.

*Merice so približno merilo, zaželjena je uporaba tehtnice Izdelke lahko kupite tudi posamezno, v paket performance jih dobite po akcijski ceni.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Sestavine CarbX:

*brez okusa, visoko razvejan ciklični dekstrin (Cluster dextrin), AstraGin (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus)

na(100 g) na (25g)
Energija 1630 kJ / 392 kcal 407 kJ / 98 kcal
Maščobe 0 g 0 g
od tega saturirane 0 g 0 g
OH 99.8 g 24.95 g
sladkorji 0 g 0 g
beljakovine 0 g 0 g
Sol 0 g 0 g
AstraGin® 200 mg 50 mg

Sestavine BCAA Amino-Hydrate


na(100 g)
PV% na (14 g) PV%
Energy 6.4 kcal / 26.7 kJ 0 kcal / 3.76 kJ
Fat 0.3 g 0 g
Saturated Fat 0 g 0 g
Unsaturated Fat 0 g 0 g
Carbohydrate 3.5 g 0.49 g
of which Sugars 0 g 0 g
Fibre 0.5 g 0.07 g
Salt 4.1 g 0.6 g
Minerali na (100 g) *PV % na(14 g) *PV %
Calcium 540.3 mg 67.5 75.6 mg 9.4
Chloride 833.2 mg 104.1 116.6 mg 14.5
Phosphorus 274.5 mg 39.2 38.4 mg 5.4
Potassium 1546.2 mg 77.3 216.5 mg 10.8
Sodium 1655.2 mg 82.8 231.7 mg 11.6
Vitamini na (100 g) *PV% na (14 g) *PV %
Vitamin B6 (pyridoxine) 7.14 mg 511.4 1.0 mg 71.6
Aminokisline na (14 g)
BCAAs 7200 mg
L-Leucine † 3600 mg
L-Isoleucine † 1800 mg
L-Valine † 1800 mg
L-Glutamine 3000 mg

*Povprečen vnos

† Razvejana veriga aminokislin (BCAAs)

Sestavine:

(okus Fruit Burst)

BCAA (2.1.1) (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-glutamin, L-citrulin DL-malat 2: 1, tri natrijev citrat, tri kalijev citrat, tri kalcijev fosfat, sredstva proti strjevanju (Silicijev dioksid), Naravni okus, Natrijev klorid, Acidulant (citronska kislina), sladila (Acesulfam K, Sucralose), Vitamin B6 (piridoksin HCL), Naravna barva (prah rdeče pese).

Mešanica elektrolitov (1535mg): Tri kalijev citrat, tri natrijev citrat, trikalcijev fosfat, natrijev klorid

Sestavine A.B.E.

na (100 g) na odmerek (10.5 g) *RI %
Energy 10 Kcal 1 Kcal
41 kJ 4 kJ
Fats 0 g 0 g
of which Saturates 0 g 0 g
Carbohydrate 0 g 0 g
of which Sugars 0 g 0 g
Fiber 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 3.038 g 0.319 mg
Creatine Monohydrate 30.95 g 3.25 g
Beta-Alanine 19.04 g 2 g
Citruline Malate 2:1 38.09 g 4 g
TheaCrine 952 mg 100 mg
Caffeine 1.90 g 200 mg
Taurine 1.90 g 200 mg
Vitamin B3 (Nicotinamide) 762 mg 80 mg 500
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 952.4 mcg 100 mcg 4000

Sestavine:

Citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, natrijev bikarbonat, citronska kislina, taurin, kofein, Theacrin, naravni okus, barva, sukraloza, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin).

Mnenja strank

0 od 0 mnenj

Sorry, no reviews match your current selections