Akcija!

Paket Performance PRO 5.izdelkov

155,90

 • Aktivacija pred treningom in višja raven energije tekom celotnega treninga.
 • Konstanten dotok goriva za mišice in konstanto ohranjanje energije, večja moč.
 • Nevtralizacija mlečne kisline na maksimalnem nivoju.
 • Dodanim Teakrinom je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu)
 • Testirano za profesionalne športnike
 • Kombinacija aminokislin, elektrolitov in cikličnih dekstrinov je optimalen napitek za regeneracijo in hidracijo med napornimi treningi.
 • kompleksni OH, beljakovine, kreatin, HMB, glutamin in levcin za maksimalno regeneracijo mišic tekom celega dne po napornih treningih.
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti pred spanjem
 • Zaužiti kadarkoli
 • Zaužiti pred treningom
 • Zaužiti med treningom
 • Zaužiti po treningu
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Evropska pašna reja
 • Brez soje

Opis

Paket Performance PRO s katerim poskrbite za moč in vzdržljivost, hidracijo in regeneracijo, pred, med in po treningu. Obenem z dodanim BETA ALANINOM poskrbite za konstantno nevtralizacijo mlečne kisline in Critical Mass za regeneracijo mišic.

 • Aktivacija pred treningom in višja raven energije tekom celotnega treninga. Primerno za vzdržljivostne športe kakor tudi za ostale ki želijo optimiizrati svoje treninge.
 • Konstant gorivo za trening zaradi posebne struktire cikličnih dekstrinov
 • Nevtralizacija mlečne kisline zaradi beta alanina in citrulina.
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom(Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu)
 • Testirano za profesionalne športnike
 • Kombinacija aminokislin in elektrolitov je optimalen napitek za regeneracijo in hidracijo med napornimi treningi.

Za dvig zmogljivosti še na višjo raven, je k paketu dodan še BETA ALANINA, ki se jih jemlje vsak dan 4. prvih 30.dni in nato 2 na dan. Konstanten vnos BETA ALANINA bo ohranjal visoko raven le tega v mišicah in do maksimuma nevtraliziral mlečno kislino. 

Opis Carb X za boljši performance

100% ciklični dekstrinski ogljikovi hidrati 24g OH/ 50mg AstraGin/ 0g maščob/ 0g sladkorja na merico. Carb-X je popolna izbira pred, med in po telesni aktivnosti. Carb-X Carb-X ™ visoko razvejani ciklični dekstrinski ogljikovi hidrati (Cluster Dextrin®) so zelo topni in zagotavljajo hiter in konstanten vir energije, brez naglega dviga krvnega sladkorja in inzulina. Njihova gčlavna prednost je torej instanta in enostavna absorbcija brez obremenjevanja želodca + konstaten dotok energije. Carb-X OH so optimalni za mešanje z BCAA Amino-Hydrate in/ali Amino Fuel EAA.

ZAKAJ? Ker je to najboljša kombinacija za konstantno raven energije zaradi cikličnih dekstrinov v kombinaciji z elektroliti in aminokislinami, ki zagotavljajo optimalno regeneracijo mišic med naporom in obenem hidracijo. Zmešajte eno merico (25g) s 500ml vode v Applied Nutrition šejkerju ali bidonu in zaužijte pred, med in po telesni aktivnosti za boljše rezultate.

Opis A.B.E za boljši performance

Ultimativni pre workout napitek na tržišču z dodanim Teakrinom za večjo zmogljivost med treningom.

ABE prinaša edinstveno mešanico najpomembnejših in najbolj raziskanih aktivnih sestavin, ki pomagajo povečati telesno zmogljivost *, zmanjšajo utrujenost in bolečine v mišicah * ter zagotavljajo nenehno osredotočenost skozi celoten trening, da lahko karseda maksimalno izkoristite potencial svojega telesa. A kot sami veste, dejanja povedo več od besed. Dokaz zato, najdete v samem izdelku, po obsežnih raziskavah, natančnem oblikovanju in preciznem laboratorijskem testiranju, ABE napitek govori sam zase. Preizkusite ga in nas obveščajte o svojem napredku. ABE z dodanim Teakrinom, na katerega tudi po redni uporabi ne boste razvili intolerance kot npr. v primeru kofeina, je daleč najboljši pre workout napitek, kar smo ga kadarkoli imeli priložnost preizkusiti. 315g/ 30 odmerkov

Opis BCAA Amino Hydrate za boljši performance

BCAA Amino Hydrate med napornimi treningi zagotavlja regeneracijo in rehidracijo. Zakaj?

➡️ Ker vsebuje BCAA, torej vse tri razvejane aminokisline bo med treningom zagotavljal gorivo mišičnim celicam, da se bodo lažje regenerirale.

➡️ Ker vsebuje elektrolite, ki jih s potenjem izgubljamo, bo zagotovil optimalno hidracijo med treningom in posledično maksimalno dober performance.

450g/ 32 odmerkov 7.2g BCAA/ 0g sladkorja/ 0g OH/ 0kcal BCAA Amino Hydrate je  mešanica BREZ SLADKORJA, polna hranil za boljši performans med treningom in regeneracijo po njem, ki bi jo moral uživati vsak športnik, bodybuilder, powerlifter, boksar in ostali aktivni posamezniki med vsakim treningom. BCAA Amino Hydrate je bil oblikovan tako, da zagotavlja maksimalno količino preverjenih razvejanih verig Amino kislin, ki bodo povečale vašo intenzivnost treninga in dolgoživost, ob tem pa napolnili vaše telo s popolno mešanico elektrolitov in soli z dodanim citrulinom za boljši performans med treningom. Zagotavljanje “goriva” telesu med vadbo je ključ do napredka.

Opis Beta alanin kapsul

120 kapsul/ 60 odmerkov Beta Alanin je ena izmed 20. aminokislin, ki sodelujejo pri sintezi beljakovin. Aminokisline so gradniki beljakovin, pri katerih je beta alanin neesencialna aminokislina in edina naravno prisotna beta aminokislina. Bistvena lastnost beta alanina je, da se v mišicah kopiči in pomaga pri nevtralizaciji mlečne kisline. To pomeni da so mišice sposobne dalja časa ostati pod obremenitvijo zaradi kasnejšega zakisanja.

Priporočena uporaba:

2 kapsuli 2x na dan prve štiri tedne, kasneje 2 kapsuli dnevno. Odmerek: 2 kapsuli Vsebuje: 60 odmerkov Vsebnost na odmerek: Beta-Alanin 1500mg

Sestavine:

Beta alanin, sredstva za povečanje prostornine (di kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), HPMC (vegetarijanska kapsula)

Opis Critical mass

Critical Mass ™ je preprosto najljubši in najbolj zanesljiv dodatek za regeneracijo telesa po napornih vadbah in  za pridobivanje mišične mase. Uporablja najkakovostnejše sestavine, ki so bile skrbno izbrane zaradi zagotavljanja kakovostnega PRIDOBIVANJA PUSTE MIŠIČNE MASE, ki vam omogoča, da lažje dosežete dnevno zastavljeno kvoto kalorij.

Critical Mass z novo izboljšano formulo z manj sladkorja, vsebuje 42g hitro in počasneje prebavljivih beljakovin na odmerek. Vključuje tudi ISO-XP 95% izolat beljakovin sirotke.

Ključne prednosti Critical Mass:

 • Nova formula z kompleksnimi ogljikovimi hidrati
 • Dodani GMB, Glutamin, Levcin in Kreatin matrix
 • Kreatin poveča fizično zmogljivost pri kratkotrajnih vajah z visoko intenzivnostjo.
 • Dodane maščobe: CLA & MCT v prahu
 • Visoka vsebnost beljakovin in OH
 • Dodana krom ter ALA, ki pripomoreta k boljši občutljivosti celic na inzulin.
 • Nova formula z manj sladkorja
 • Krom: pripomire k presnovi makrohranil

Sestavine Critical Mass:

*okus čokolada in čoko-mint

Bio mlet oves (gluten), maltodekstrin, beljakovinska mešanica (MPI 90: izolat mlečnih beljakovin, ISO-XPTM 95: mleko iz sirotkinih beljakovin, WPC 80: koncentrat sirotkinih beljakovine), kakav z manj maščobe, kreatinova matrica (kreatin monohidrat 3g, Kre-Alkalyn® 2-gramski kreatin monohidrat, L-leucin, glutaminski peptidi, CLA prašek (konjugirana linolejna kislina), MCT (srednje verižni trigliceridi), HMB (beta-hidroksi beta-metilbutirat), naravna barva, naravni okus, sredstvo za sproščanje (Sojin lecitin), HICA (alfa-hidroksi izokaproična kislina), ALA (alfa lipoična kislina), AstraGin® (izvleček Astragalus & Panax Notoginseng), DigeZyme® encimski kompleks (amilaza, proteaza, celulaza, laktaza, lipaza), Pterostilbene, krom (kot krom pikolinat), sladilo (sukraloza), probiotiki LactoSpore® (Bacillus Coagulans).

*okus banane, jagode, vanilije in bele čokolade z malino

Bio mlet oves (gluten), maltodekstrin, beljakovinska mešanica (MPI 90: izolat mlečnih beljakovin, ISO-XPTM 95: mleko iz sirotkinega proteina, WPC 80: koncentrat sirotkinih beljakovin), kreatinova matrica (kreatin monohidrat 3g, Kre-Alkalyn® 2g) Pufrovani kreatin monohidrat), L-leucin, glutaminski peptidi, CLA prah (konjugirana linolejna kislina), MCT (srednje verižni trigliceridi), HMB (beta-hidroksi beta-metilbutirat), naravno barvilo naravna aroma, sredstvo za spodbujanje (sojin lecitin), HICA (alfa-hidroksi izokaproična kislina), ALA (alfa lipoična kislina), AstraGin® (izvleček Astragalus & Panax Notoginseng), DigeZyme® encimski kompleks (amilaza, proteaza, celulaza, laktaza, lipaza), Pterostilbene, krom (kot krom pikolinat) Sladilo (Sucralose), LactoSpore® Probiotiki (Bacillus Coagulans).

Priporočena uporaba Critical Mass:

Zmešajte 2.5 merici Critical mass (150g) z 500 ml vode ali mleka in dobro premešajte v šejkerju. Zaužijte 1-3 odmerke na dan, odvisno od tega kolikšen je vaš zastavljen kalorijski vnos. Critical Mass je šejk z visoko vsebnostjo OH.

*merice so približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice

Applied nutriton performance paket; testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka (paket performance) je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka (paket performance) se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Priporočena uporaba izdelkov v paketu performance:

➡️ A.B.E. Zmešajte eno merico ali manj (10,5g) z 250ml hladne vode in spijte 15-30 minut pred treningom. Vsebuje 200mg kofeina na odmerek.

➡️ CarbX in BCAA Amino Hydrate. Zmešajte eno do dve merici CarbX (25g-50g) s 500ml vode najbolje v kombinaciji z BCAA Amino Hydrate ali Amino fuel eno merico (14g) in zaužijte pred, med in po telesni aktivnosti za boljše rezultate.

➡️ Mešanico 1merice vsakega (CarbX 25g z 14g BCAA ali Amino fuel) pijte na 30-60 minut trajajoč trening. V kolikor trening ali obremenitev traja dlje ponovite postopek vsako uro.

➡️ Beta alanin; 2 kapsuli zjutraj, 2 kapsuli zvečer 30 dni. Nato zmanjšate odmerek na 2 kapsuli dnevno, saj po 30.dneh zadostuje za ohranjanje kritične koncentracije.

➡️ Critical Mass se jemlje 1-2x dnevno cca 100 g na odmerek za zagotavljanje kritične mase kvalitetnih belajkovin in kompleksnih OH, za vrhunsko regeneracijo in zagotavljanje regeneracije mišične mase.

👉 DODATNO Na vsake 4 ure nadaljnje obremenitve lahko v napitek dodamo še polovico mercie A.B.E.

👉Na vsako uro obremenitve lahko dodamo še 1kom BOOST gela, v kolikor želimo dodatni stimulus pa 1kom BOOST+ gela.

*Merice so približno merilo, zaželjena je uporaba tehtnice Izdelke lahko kupite tudi posamezno, v paket performance jih dobite po akcijski ceni.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke ⤵️

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Sestavine CarbX:

*brez okusa, visoko razvejan ciklični dekstrin (Cluster dextrin), AstraGin (Panax Notoginseng, Astragalus Membranaceus)

na(100 g)na (25g)
Energija1630 kJ / 392 kcal407 kJ / 98 kcal
Maščobe0 g0 g
od tega saturirane0 g0 g
OH99.8 g24.95 g
sladkorji0 g0 g
beljakovine0 g0 g
Sol0 g0 g
AstraGin®200 mg50 mg

Sestavine BCAA Amino-Hydrate


na(100 g)
PV%na (14 g)PV%
Energy6.4 kcal / 26.7 kJ0 kcal / 3.76 kJ
Fat0.3 g0 g
Saturated Fat0 g0 g
Unsaturated Fat0 g0 g
Carbohydrate3.5 g0.49 g
of which Sugars0 g0 g
Fibre0.5 g0.07 g
Salt4.1 g0.6 g
Mineralina (100 g)*PV %na(14 g)*PV %
Calcium540.3 mg67.575.6 mg9.4
Chloride833.2 mg104.1116.6 mg14.5
Phosphorus274.5 mg39.238.4 mg5.4
Potassium1546.2 mg77.3216.5 mg10.8
Sodium1655.2 mg82.8231.7 mg11.6
Vitaminina (100 g)*PV%na (14 g)*PV %
Vitamin B6 (pyridoxine)7.14 mg511.41.0 mg71.6
Aminokislinena (14 g)
BCAAs7200 mg
L-Leucine †3600 mg
L-Isoleucine †1800 mg
L-Valine †1800 mg
L-Glutamine3000 mg

*Povprečen vnos

† Razvejana veriga aminokislin (BCAAs)

Sestavine:

(okus Fruit Burst)

BCAA (2.1.1) (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-glutamin, L-citrulin DL-malat 2: 1, tri natrijev citrat, tri kalijev citrat, tri kalcijev fosfat, sredstva proti strjevanju (Silicijev dioksid), Naravni okus, Natrijev klorid, Acidulant (citronska kislina), sladila (Acesulfam K, Sucralose), Vitamin B6 (piridoksin HCL), Naravna barva (prah rdeče pese).

Mešanica elektrolitov (1535mg): Tri kalijev citrat, tri natrijev citrat, trikalcijev fosfat, natrijev klorid

Sestavine A.B.E.

na (100 g)na odmerek (10.5 g)*RI %
Energy10 Kcal1 Kcal
41 kJ4 kJ
Fats0 g0 g
of which Saturates0 g0 g
Carbohydrate0 g0 g
of which Sugars0 g0 g
Fiber0 g0 g
Protein0 g0 g
Salt3.038 g0.319 mg
Creatine Monohydrate30.95 g3.25 g
Beta-Alanine19.04 g2 g
Citruline Malate 2:138.09 g4 g
TheaCrine952 mg100 mg
Caffeine1.90 g200 mg
Taurine1.90 g200 mg
Vitamin B3 (Nicotinamide)762 mg80 mg500
Vitamin B12 (Cyanocobalamin)952.4 mcg100 mcg4000

Sestavine:

Citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, natrijev bikarbonat, citronska kislina, taurin, kofein, Theacrin, naravni okus, barva, sukraloza, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin).

Sestavine BETA ALANIN

Beta alanin, sredstva za povečanje prostornine (di kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), HPMC (vegetarijanska kapsula)

Sestavine Critical mass

na odmerek (150 g)na (100 g)*PV %
Energy2367 kJ / 566 kcal1578 kJ / 377 kcal
Fat10 g6.7 g
of which Saturates2.1 g1.4 g
Carbohydrate74.7 g49.8 g
of which Sugars2.9 g1.9 g
Fiber4.6 g3.1 g
Protein42 g28 g
Salt Equivalent0.27 g0.18 g
Sodium0.1 g0.07 g
Creatine Matrix5 g3.3 g
of which Monohydrate3 g2 g
of which Kre-Alkalyn®2 g1.33 g
L-Leucine5 g3.3 g
Glutamine Peptides5 g3.3 g
HMB2 g1.33 g
HICA (Leucic Acid)0.5 g0.33 g
ALA (Alpha Lipoic Acid)250 mg166.6 mg
AstraGin®45 mg30 mg
DigeZyme®40 mg27 mg
Pterostilbene15 mg10 mg
Chromium1 mg0.6 mg2500
LactoSpore®100,000,000 spores67,000,000 spores

*priporočen vnos

Mnenja strank