Akcija!

Paket PREBAVA Premium Pro flora + GRATIS Psilium

50,09 40,10

ūüĆ≥¬† Paket PREBAVA bo ob redni uporabi pripomogel k trajno urejeni prebavi, odpravi napihnjenosti in dobremu pońćutju.¬†Paket je primeren tudi za vegane.

 • Psilium, je zlati standard vlakninskih dodatkov. Opravi vse stvari, katere lahko Ňĺelimo od vlaknin: zniŇĺevanje holesterola, zmanjŇ°evanje absorbcije kalorij in zagotavljanje obńćutka sitosti za zaviranje apetita. Prav tako pomaga tudi pri oblikovanju blata, vse to brez da bi povzrońćal pline.
 • Premium Pro Flora je visokokakovosten preparat specifińćnih sevov. Ima dvojno delovanje. Vpliva na trajno izboljŇ°anje prebave, kar pomeni redna prebava brez napihnjensoti.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Paket PREBAVA Premium Pro Flora + GRATIS Psilium

Edinstvena kombinacija dveh izdelkov s sinergijskim delovanjem. Unikaten mikrobioloŇ°ki kompleks koristnih organizmov (Proflora) in superioren vir vlaknin (Psilium) iz ekoloŇ°ke pridelave. Skupaj ob rednem jemanju zagotavljata neverjetno izboljŇ°anje delovanja orebavnega trakta.¬†

 

 

EkoloŇ°ko pridelan psilium ali indijski trpotec 200g

Indijski trpotec je izvrsten vir prehranskih vlaknin in se pogosto opisuje kot ‚Äúńćistilec ńćrevesja‚ÄĚ, poleg tega pa deluje tudi kot naravno sredstvo za izgubo odveńćne telesne teŇĺe.

 • pomaga pri izgubi telesne teŇĺe
 • bogat vir prehranskih vlaknin
 • spodbuja naravno gibanje ńćrevesja
 • odlińćna pomońć pri kontroli sladkorjev v krvi
 • veganski izdelek

Rastlina raste samoniklo v Iranu in Indiji, tam in v sosednjih drŇĺavah jo tudi gojijo. Enako uńćinkovit je Indijski trpotec (P. Indica), ki je doma tudi pri nas na peŇ°ńćenih tleh v okolici Celja, gojijo pa ga predvsem v Franciji.

Uporaba: 1-2 ńćajni Ňĺlici dodajte v vodo in popijte¬†par minut pred obrokom. Lahko ga tudi predhodno namońćite in potem vmeŇ°ate v napitke, kosmińće, jogurt.
Indijski trpotec ali psilium blagodejno vpliva na prebavo, saj je izvrsten vir prehranskih vlaknin in se pogosto opisuje kot “ńćistilec ńćrevesja”, deluje pa tudi odlińćno kot naravno sredstvo za izgubo teŇĺe.
UŇĺivanje psiliuma oz.indijskega¬† trpotca zniŇĺuje raven holesterola in maŇ°ńćob v krvi.
Sestavine: 100% ekoloŇ°ko pridelan indijski trpotec oz. psilium-luŇ°ńćine.
Poreklo: Indija
EKO ‚Äď izdelek iz ekoloŇ°ke pridelave – pomeni da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekoloŇ°ko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Premium Pro Flora

Premium Pro Flora je visokokakovosten preparat, ki ima tońćno dolońćene seve Ňĺivih, koristnih¬† organizmov v tońćno dolońćenih razmerjih. Namen tega je, da deluje zelo uńćinkovito. Zapakirana je v posebno kapsulo, ki je odporna na prebavne sokove telesa in posledińćno lahko Ňĺive organizme, ki pomagajo pri prebavi dostavi tja kamor sodijo. To je v ńćrevesje. Obenem vsebuje specifińćne seve, ki so zelo uńćinkoviti in imajo dvojno delovanje.

Zakaj bi jemal/a Premium Pro Flora?

ńĆrevesna flora (skupek mikroorganizmov v naŇ°em prebavnem traktu) se hitro poruŇ°i zaradi razlińćnih dejavnikov (staranje, razlińćna zdravila, stres, slab spanec, slaba prehrana, stres) in opazijo se znaki kot na primer slabŇ°a odpornost, pogoste infekcije, napihnjenost, teŇĺja prebava dolońćenih Ňĺivil, zaprtje, driska. MikrobioloŇ°ki kompleks Premium Pro Flora hitro in uńćinkovito pomagajo to ravnovesje popraviti in vzpostaviti v zaŇĺeleno stanje.

 • Premium Pro Flora vsebuje kar 31 milijard Ňĺivih organizmov najviŇ°je kakovosti.
 • Pomaga odpraviti napihnjenost, urediti prebavo in zniŇĺati vnetje!
 • Nahajajo se v kapsuli z zapoznelim delovanjem (delayed release) DRhpmc, kar zagotavlja dostop dobrim organizmov do ńćrevesja, kjer pomagajo.
 • elo uńćinkovita je za kot pripomońćek za IZGUBO TREBUHA.
 • Posebno pakiranje poviŇ°a stabilnost mikrobioloŇ°kih bakterij ‚Äď dobrih organizmov in podaljŇ°a obstojnost

Uporaba: 1-3 kapsule dnevno. Zańćnemo z jemanjem 1 kapsule po zadnjem obroku, nato pa po Ňĺelji in po potrebi zviŇ°amo odmerek. Lahko jo jemljemo tudi zjutraj na teŇ°ńće ali po obrokih v dnevu v kolikor imamo teŇĺave s prebavo dolońćene hrane.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naŇ°e spletne trgovine in spletne strani naŇ°e nove blagovne znamke¬†

Vitja SikoŇ°ek
Vitja SikoŇ°ek
Sem Vitja SikoŇ°ek, strokovnjak na podrońćju Biosignature modulacije in treningov z uteŇĺmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal veńć kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljŇ°anju zdravja in pońćutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraŇĺevanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za veńć informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja SikoŇ°ek) kot sodelujońć pri razvoju izdelkov Ňĺelim samo najkakovostnejŇ°e sestavine, najkakovostnejŇ°i postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa Ňĺelim ponuditi takŇ°ne, ki v rekordnem ńćasu zagotovijo trajne in odlińćne rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnińćno se trudimo, da so naŇ°i izdelki ter storitve na najviŇ°jem moŇĺnem nivoju. NaŇ°e stranke so naŇ°a skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Psilium vrednost na 100g izdelka:

 • Energijska vrednost kJ/kcal¬† ¬†798 / 190
 • MaŇ°ńćobe g¬† 0,6
 • od tega nasińćene maŇ°ńćobe g¬† 0,1
 • Ogljikovi hidrati g¬† 1,7
 • od tega sladkorji g¬† < 0,2
 • Prehranske vlaknine g¬† 85
 • Beljakovine g¬† ¬†1,9

Premium Pro Fora

Mnenja strank