Akcija!

Paket Vegan-PRO + 3 x VEGAN čokoladice (darilo)

62,40 49,90

Vegan-Pro je odlična mešanica beljakovin, 100% rastlinskega izvora, ki združujejo izolat beljakovin graha, rjavega riža, soje in konoplje. So brez GMO, s čimer zagotavljajo vrhunsko kakovost izdelka. Veganski beljakovinski prašek vsebuje celotno paleto esencialnih aminokislin in več kot 25g beljakovin na odmerek, kar 85% vsebnost beljakovin. Najvčeja razlika med ostalimi veganskimi proteini in VEGAN-PRO je v okusu. Tega uporabniki ocenjujejo z oceno 10/10. 

 • Ta izdelek ima brezplačno poštnino 🆓 TVOJ PRIHRANEK ➡️ 5,5€ brezplačna poštnina in brezplačno darilo samo kratek čas.
 • Beljakovine, ki NISO mlečnega izvora in ODLIČNEGA OKUSA
 • Vrhunski vir aminokislin, kar 85% beljakovin.
 • Več kot 25g beljakovin na odmerek napitka in 15g na čokoladico; vir: konoplja, rjavi riž, soja, grah ki NISO pridobljeni iz gensko spremenjenih oragnizmov.
 • Primerni za vegane in vegetarijance 🍃, enostavno mešanje in odličen okus.
 • Temna belgijska proteinska ploščica s čokolado in karamelo, ter hrustljavo vrhnjo plastjo. Prelita s čokolado. Pri pripravi so uporabili samo 100% naravne okuse in kakovostno belgijsko čokolado.

Počisti
Applied nutrition

Opis

Rastlinska beljakovinska mešanica

Vegan-Pro je odlična mešanica beljakovin, 100% rastlinskega izvora, ki združujejo izolat beljakovin graha, rjavega riža, soje in konoplje. So brez GMO, s čimer zagotavljajo vrhunsko kakovost izdelka. Veganski beljakovinski prašek vsebuje celotno paleto esencialnih aminokislin in več kot 25g beljakovin na odmerek, kar 85% vsebnost beljakovin. Najvčeja razlika med ostalimi veganskimi proteini in VEGAN-PRO je v okusu. Tega uporabniki ocenjujejo z oceno 10/10. 

Vegan-Pro je dobra izbira za vse, ki želijo povečati vnos beljakovin. Vegan-Pro z visokim profilom aminokislin z razvejano verigo (BCAA), pomaga tudi pri rasti in vzdrževanju mišične mase.

Moje ime je Polona. Sama se se odločila za poizkušnjo VEGAN PRO, ker imam laktozno intoleranco in tudi načeloma mlečni izdelki ne vplivajo dobro na moje počutje. VEGAN PRO so odlične sestave, po Vitjevi poizvedbi – imajo super razmerja, pa še soja ni GMO. Najraje jih uporabljam v kombinaciji s sojinim ali kokosovim jogurtom, dodam še jagodičevje ali katero drugo sezonsko sadje, prav tako, če želim še bolj polnovreden obrok lahko dodam še ovsene kosmiče, chio, ajdo – vse skupaj si pripravim v kozarček in imam super top in hranljiv obrok na rastlinski osnovi, ki ga lahko odnesem s sabo kamorkoli. Poleg tega , da so VEGAN PRO, ne samo Odlične sestave, pa so tudi Odličnega okusa, ki je za moje izkušnje popolnoma primerljiv s katerimikoli mlečnimi proteini.

 

Prehransko dopolnilo brez sladkorja iz vira, ki ni gensko spremenjen

 • Sojine beljakovine
 • Grahove beljakovine
 • Beljakovine rjavega riža
 • Konopljine beljakovine

Ključne prednosti Vegan-pro beljakovin:

 • Beljakovine, ki NISO mlečnega izvora
 • Vrhunski vir aminokislin
 • Več kot 25g beljakovin na odmerek
 • Primerno za vegane in vegetarijance
 • Enostavno mešanje in odličen okus
 • Manj sladkorja in maščob

Priporočena uporaba Vegan-pro:

Zmešajte 1 merico (30g) s 300ml vode in mešajte 10 sekund, nato pustite 30 sekund, da se mešanica dobro raztopi.

*Merice so približne vrednosti, priporočena je uporaba tehtnice

Sestavine Vegan-pro:

Izolat sojinih beljakovin (soja), beljakovinski izolat graha, beljakovine iz rjavega riža, beljakovina iz konoplje, okus vanilije, ksantan guma (zgoščevalnik), sukraloza (sladilo), stevija (naravno sladilo).

Veganske proteinske čokoladice v katerih lahko uživate brez slabe vesti

15g beljakovin/ primerno za vegane/ brez laktoze in mlečnih izdelkov

Si vedel-a, da so čokolado poznali že nekje 1900 let pred našim štetjem? Čokoladne napitek so namreč uživali že Maji in Azteki. Takrat je veljala za pravo redkost in delikateso, danes pa jo poznamo vsi po svetu in vsi jo imamo radi. Čokolada se je seveda skozi stoletja razvijala in spreminjala okus od povsem grenke do sladke razvade, ki se ji težko upremo. Belgijci so še posebej znani po svoji čokoladi, ki mimogrede velja za eno najboljših in najkvalitetnejših čokolad. Belgija je tudi tretja največja proizvajalka čokolade na svetu.

A bolj kot se ljudje zavedamo zdravega načina življenja, bolj pomembna nam je postala tudi kakovost in ne pretirana sladkost pri čokoladicah. Zato ti z veseljem predstavljamo novo vegansko proteinsko čokoladico, ki je odlična. Narejena iz kakovostne belgijske čokolade in vsebuje vse elemente za odličen posladek. Čokolado, karamelo in hrustljavo plast za višjo dimenzijo okusa. Veganske proteinske čokoladice so na voljo v treh okusih, ki te ne bodo razočarali. Sladkana je s stevijo in in primerna za vse, ne samo za vegane.

Veganske proteinske čokoladice ne vsebujejo laktoze in mlečnih izdelkov

Temna belgijska veganska proteinska ploščica s čokolado in karamelo, ter hrustljavo vrhnjo plastjo. Prelita s čokolado. Pri pripravi so uporabili samo 100% naravne okuse in kakovostno belgijsko čokolado.

 • 15g beljakovin na čokoladico
 • primerno za vegane
 • brez laktoze in mlečnih izdelkov
 • 100% naravni okusi
 • najboljša belgijska čokolada

Veganske proteinske čokoladice so sladkane s stevijo

Veganske ploščice  so visoko-beljakovinske proteinske čokoladice, ki ne vsebujejo mlečnih izdelkov in so brez laktoze. Proizvedene z uporabo 100% naravnih arom in najfinejše belgijske čokolade, ki so jo stopili na debelem sloju karamele, ki se skriva v sredi  hrustljave osnovne plasti.

Promocija

Prehranske vrednosti:

na (100 g)                                                                     na (50 g) Bar
Energija 1690 kJ /                                                       453 kcal 845 kJ / 226,5 kcal
Maščoba 22 g                                                                     11 g
od tega nasičenih 11,53 g                                               5,76 g
Ogljikovi hidrati 23,38 g                                                11,69 g
od tega sladkorji 20,19 g                                                10,09 g
Vlakna 4 g                                                                                 2 g
Beljakovine 30,71 g                                                           15,35 g
Sol 0,69 g                                                                               0,34 g

OPOMBA: Navedene informacije temeljijo na izračunanih vrednostih iz specifikacij sestavin.

Sestavine veganskih proteinskih čokoladic:

Okus belgijske čokoladne karamele
Temna čokolada (46%) (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, naravni okusi), sojini beljakovinski krispiji (20%) (sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol), sirup: sirup maltitola, izolat sojine beljakovine , Repično olje, kakavovo maslo, okus (karamela), sol, barva (karamela), sojin lecitin, stevija.

Belgijski čokoladni metin okus
Temna čokolada (46%) (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, naravni okusi), sojini beljakovinski krispiji (20%) (sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol), sirup: sirup maltitola, izola sojine beljakovine , Repično olje, kakavovo maslo, naravne arome (karamela, mousse metino olje), sol, naravna barvila (karamela), barvila (titanov dioksid), sojin lecitin, stevija.

Belgijski okus čokoladne pomaranče
Temna čokolada (46%) (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, naravni okusi), sojini beljakovinski krispiji(20%) (sojin beljakovinski izolat, škrob tapioka, sol), sirup: sirup maltitola, izola sojine beljakovine , Repično olje, kakavovo maslo, naravne arome (karamela, brazilsko oranžno olje), sol, naravna barvila (beta-karoten), sojin lecitin, stevija.

Podatki o alergenih: Alergeni, vključno z žiti, ki vsebujejo gluten, so poudarjeni v zgornji deklaraciji sestavin. Glejte tudi spodnje informacije o alergenih živilih.

Ta izdelek vsebuje: sojo. Ta izdelek lahko vsebuje tudi sledi glutena in oreškov.

Primerno za vegane. Halal certificiran izdelek.

SKLADIŠČENJE: Veganske proteinske čokoladice skladiščite na hladnem suhem mestu.

P.S. Predlagam, da si prvič izbereš paket mešano, v katerem boš prejel-a 4kose vsakega okusa veganske proteinske čokoladice.

P.P.S. Veganske proteinske čokoladice so primerne za vse, ki radi uživate v dobri čokoladi iz kakovostnih sestavin.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija Vegan-pro je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza 
zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Promocija

Prvi rastlinski proteini, ki jih uporabniki ocenjujejo kot “IZJEMNO OKUSNI” 👌 ocena 10/10.

 • Beljakovine, ki NISO mlečnega izvora in ODLIČNEGA OKUSA
 • Vrhunski vir aminokislin, kar 85% beljakovin.
 • Več kot 25g beljakovin na odmerek napitka in 15g na čokoladico; vir: konoplja, rjavi riž, soja, grah ki NISO pridobljeni iz gensko spremenjenih oragnizmov.
 • Primerni za vegane in vegetarijance 🍃
 • Enostavno mešanje in odličen okus v primerjavi z večino veganskih proteinov.
 • Temna belgijska proteinska ploščica s čokolado in karamelo, ter hrustljavo vrhnjo plastjo. Prelita s čokolado. Pri pripravi so uporabili samo 100% naravne okuse in kakovostno belgijsko čokolado.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke ⤵️

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist Poliquin Biosignature Modulation ICANS

 

Prehrambene vrednosti:

TABELA stolpci po vrsti: 1. vsebnost na 100g, 2.vsebnost na 30g.  
Energy 1530.2 kJ 459 kJ
   
Fats

360.9 kcal

2.46 g

108.2 kcal

0.73 g

of which Saturates 0.82 g 0.24 g
Carbohydrate 6.44 g 1.93 g
of which Sugars 0.36 g 0.10 g
Fibre 1.59 g 0.47 g
Protein (Dry Basis) 84.38 g 25.31 g
Sodium 0 g 0 g
Salt Equivalent 0 g 0 g
Aminokisline na (100 g) na (30 g)
Alanine 3442.5 mg 1032.7 mg
Arginine 6495.3 mg 1948.5 mg
Aspartic Acid 8696.8 mg 2609 mg
Cysteine 1260.4 mg 378.1 mg
Glutamic Acid/Glutamine 13272 mg 3981.6 mg
Glycine 3294.9 mg 988.4 mg
Histidine * 1860.6 mg 558.2 mg
Iso leucine * † 3435.5 mg 1030.6 mg
Le ucine * † 6337.3 mg 1901.2 mg
Lysine * 4636.3 mg 1390.9 mg
Methionine * 1096.5 mg 328.9 mg
Phenylalanine * 4050.1 mg 1215 mg
Proline 3977.3 mg 1193.2 mg
Serine 4179.9 mg 1253.9 mg
Threonine * 3098 mg 929.4 mg
Tryptophan * 984.1 mg 295.2 mg
Tyrosine 3210.5 mg 963.1 mg
Valine * † 4134.1 mg 1240.2 mg
 • * Esencialne aminokisline
 • † razvejane aminokisline (BCAAs)

Prehranske vrednosti čokoladic:

na (100 g)                                                                     na (50 g) Bar
Energija 1690 kJ /                                                       453 kcal 845 kJ / 226,5 kcal
Maščoba 22 g                                                                     11 g
od tega nasičenih 11,53 g                                               5,76 g
Ogljikovi hidrati 23,38 g                                                11,69 g
od tega sladkorji 20,19 g                                                10,09 g
Vlakna 4 g                                                                                 2 g
Beljakovine 30,71 g                                                           15,35 g
Sol 0,69 g                                                                               0,34 g
OPOMBA: Navedene informacije temeljijo na izračunanih vrednostih iz specifikacij sestavin.

Brand

Applied nutrition

APPLIED NUTRITION - Formulated by Experts, Trusted by Athletes.
Applied nutrition

Dodatne informacije

Teža 2.1 kg
Okus

Čokolada-milkshake, Jagoda-milkshake, Vanilija-milkshake

Morda vam bo prav tako všeč…