Poliquin Ultra HCL

27,00

Ultra HCl 4E zagotavlja optimalno podporo za dobro delovanje prebavnega sistema, ki vključuje dejavnike, ki povzročajo zakisljevanje (betain HCl). Poleg tega, Ultra HCI 4E vsebuje proteolitični encim pepsin skupaj z grenkimi zelišči, korenine encijana, ki se običajno uporablja za dobro delovanje prebave. Betain HCl je nujno potreben za absorbcijo vitamina B12 in železa. Želodčna klorovodikova kislina pomaga tudi z uničevanjem zaužitih bakterije in mikroorganizmov. Pakiranje: 225 kapsul

Šifra: poliquin-ultra-hcl-4e Kategorije: ,

Opis

Ultra HCl 5E zagotavlja optimalno podporo za dobro delovanje prebavnega sistema, ki vključuje dejavnike, ki povzročajo zakisljevanje (betain HCl). Poleg tega, Ultra HCI 5E vsebuje proteolitični encim pepsin skupaj z grenkimi zelišči, korenine encijana, ki se običajno uporablja za dobro delovanje prebave. Betain HCl je nujno potreben za absorbcijo vitamina B12 in železa. Želodčna klorovodikova kislina pomaga tudi z uničevanjem zaužitih bakterije in mikroorganizmov.

Več o tem…http://www.www.vitja.si/content/preverite-svoj-hcl-klju%C4%8D-do-bolj%C5%A1ega-zdravja-izgube-ma%C5%A1%C4%8Dobe-oblikovanja-telesa

Sestavine: Betaine hydrochloride, anti-caking agent: stearic acid (vegetable), support: microcrystalline cellulose, pepsin (porcine, produce of USA), support: cellulose: anti-caking agents: silicon dioxide and magnesium stearate and coating (deionised water, microcrystalline cellulose, polythelene glycol and carrageenan).

Ne uporabljajte, če imate predhodno zgodovino oziroma trenutno peptično razjedo ali razjedo na dvanajstniku. Ne žvečite ali lomite tablete, tableto je potebno pogoltniti celo. Če se pojavi neprijeten občutek v želodcu po zaužitju, prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim praktikantom.

 
Velikost serviranja: 1 kapsula

Vsebina pakiranja: 225
Sestavine:
Betain HCl (520 mg = 8 zrn) 520 mg
Pepsin 1: 15.000 (čisti neredčeni pepsin brez laktoze) 21 mg
Ekstrakt korenine encijana 5: 1 (kar ustreza 250 mg prahu korenine encijana)

Druge sestavine: želatinska kapsula, celuloza, magnezijev silikat, levcin in askorbil palmitat.