Premium paket 12 mesecev online

 • PREMIUM paket ONLINE 12 mesecev je odlična izbira za vse, ki želite individualno prilagojeno sodelovanje in načrt vadbe, prehrane ter jemanja dodatkov, brez osebnih srečanj. Vse opravimo preko spleta.
 • Navodila so razločna in jasna.
 • Plan naredimo skupaj, vi samo sledite izdelanemu načrtu.
 • Srečanja preko Skype-a ali maila.

987,00

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Vključuje:

 • Izdelava profila posameznika glede na obdelan vprašalnik in želje posameznika
 • Oblikovanje in sprotno prilagajanje jedilnika skozi celotno obdobje sodelovanja
 • Oblikovanje programa vadbe
 • Razlaga vaj in njihova izvedba, ter dodatne razlage v avdio in video obliki
 • Oblikovanje programa in jemanje dodatkov k prehrani skozi več stopenj
 • Enkrat tedensko odgovarjanje vprašanj preko e-maila
 • Enkrat mesečno 30 minut pogovora preko SKYPE-a (po potrebi če stranka želi)
 • Skupno 12 mesecev podpore popolnoma posvečene posamezniku
 • Za dodatne informacije kliknite TUKAJ

PREMIUM paket ONLINE 12 mesecev je odlična izbira za vse, ki želite individualno prilagojeno sodelovanje in načrt vadbe, prehrane ter jemanja dodatkov, brez osebnih srečanj. Vse opravimo preko spleta. Navodila so razločna in jasna. Plan naredimo skupaj, vi samo sledite izdelanemu načrtu.

Začetek izgleda tako, da po mailu dobite vprašalnik s pomočjo katerega izdelamo začetno sliko vašega stanja, vključimo vaše želje in cilje. Na podlagi tega se dogovorimo kakšen bi bil najprimernejši začetni program za vas. Izdelamo individualni jedilnik, ter načrt jemanja prehranskih dopolnil (če je potrebno) in trening, za katerega dobite jasna navodila v video in pisni obliki.

Dodatno, če je potrebno opravite določene krvne preiskave s katerimi lahko lažje še bolj natačno začrtamo zadano pot.

Nato spremljamo napredek. V stiku smo preko maila vsak teden kadar mi lahko v mailu pošljete vsa vprašanja, ki so vam tekom tedna prišla na misel in bi želeli odgovore nanje. Pravtako spremljamo napredek na treningu saj ga izvajate po navodilih kjer se spreminjata volumen in intenziteta.

Navadno po 3. ali 4. tednih delamo spremembe na vseh področjih (spremembe v prehrani, pri jemanju dodatkov in treningih). Odvisno od dogajanja in sprememb, ki jih opažamo. Po tem principu v začrtanem obdobju dosežemo merljiv napredek.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections