PRO recovery gel 60g

49,90

Recovery gel; vse v enem za neverjetno okrevanje po naporu. Vzame se takoj po naporu ali zvečer isti dan. Izboljša regeneracijo sklepov, mišic in živčnega sistema zaradi kombinacije:

 • glukozamina, hondroitina, MSM namenjenih varovanju sklepov,
 • cinka in elektrolitov za rehidracijo in optimizacijo steroidnih hormonov, ter imunskega sistema, ki je pri naporih zmeraj močno obremenjen.
 • B-kompleksa za regeneracijo živčnega sistema ter CeBeDe olja za močan protivnetni in regeneracijski učinek.

Opis

Pro Recovery gel 60g

BREZ nedovoljenih substanc 100%

Recovery gel; vse v enem za neverjetno okrevanje po naporu. Vzame se takoj po naporu ali zvečer isti dan. Izboljša regeneracijo sklepov, mišic in živčnega sistema zaradi kombinacije:

 • glukozamina, hondroitina, MSM namenjenih varovanju sklepov,
 • cinka in elektrolitov za rehidracijo in optimizacijo steroidnih hormonov, ter imunskega sistema, ki je pri naporih zmeraj močno obremenjen
 • B-kompleksa za regeneracijo živčnega sistema ter CeBeDe olja za močan protivnetni in regeneracijski učinek.
 • Pro-regeneratorji zagotavljajo edinstveno mešanico vitaminov in elektrolitov, pomešanih z 99% čistim nano kristalnim brezvodnim praškom iz olja konoplje (ne vsebuje nedovoljenih substanc) z dodanim Glukozaminom, kondroitinom in MSM v enkratnih odmerkih.

Odmerek: 1vrečka

Vsebnost: 20 vrečk

Priporočena uporaba:

Na dan lahko zaužijete 1-3 recovery gele. Ne prekoračite največje dovoljene količine. Gele ni potrebno zaužiti z vodo, da bi bili učinkoviti a kljub temu poskrbite, da boste hidrirani.

Opozorilo:

Pred uporabo recovery gela se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-e) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite predlagane uporabe.

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Prehranske lastnosti:

Energija 82 kJ / 19,7 kcal
Fat 0g
od tega saturate 0g
Ogljikovi hidrati 0g
od tega sladkorja 0g
Protein 0g
Sol 0.01g
Glukozamin 1 g
Hondroitin 1 g
MSM 500 mg
Vitamin C 500 mg 625%
Magnezijev laktat 100 mg 27%
Natrijev 3,5 mg
Pro CeBeDe 99% izolat 25 mg
Cinkov sulfat 1,5 mg 15%
Nikotinamid B3 4,8 mg 30%
Pantotenska kislina B5 1,8 mg 30%
Piridoksin HCL B6 0,42 mg 30%
Riboflavin B2 0,42 mg 30%
Thiamin B1 0,33 mg 30%
Cianokobalamin B12 0,75 mcg 30%

Mnenja strank

 1. GABI (preverjena stranka)

  Fajn mi je po treningu prvo lakoto potešit, sestavine so pa tudi super

  PRO recovery gel 60gPRO recovery gel 60g

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne