Proteinska kava 12x250ml

29,90

Protein Coffee, izjemna novost iz kombinacije dveh popularnih sestavin. Kofein in beljakovine v idealnem razmerju.Odličnega okusa prave kave z mlekom.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Proteinska kava  

  • Visoko kvalitetna kava iz pravih Arabica zrn
  • Brez dodanega sladkorja
  • Brez maščobe!
  • Malo ogljikovih hidratov – 10g na pločevinko
  • 25g beljkovin na pločevinko
  • 75mg kofeina na pločevinko
  • EU ultra filtrirano posneto mleko

 

Proteinska kava, izjemna novost iz kombinacije dveh popularnih sestavin. Kofein in beljakovine v idealnem razmerju.Odličnega okusa prave kave z mlekom.

Pakiranje: V paketu dobite 12 pločevink (250ml).

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Proteinska kava 12x250ml 2

 

 

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

PC_250ml-1

Mnenja strank