Akcija!

Za tvojo lepoto 🌸

66,90

Za sijoče lase in kožo, ter čvrste nohte je vedno potrebno poskrbeti prvo v notranjosti telesa. Zagotoviti moramo osnovne gradnike, ki se skrivajo v minerlu lepote MSM in obenem omogočiti optimalno razstrupšljanje v vseh fazah.

Točno to naredi tale paket. Vse v enem, popolno darilo za začetek novega leta v popolni lepoti.

 • Detox Complex za maksimalno podpori 2. faze razstrupljanja, ki poteka v jetrih. (Kalcijev d glukarat, NAC, pegasti badelj, taurin, betaine, alfa lipoična kislina).
 • Premium pro flora pokriva 3. fazo razstrupljanja, kjer se toksini izločajo iz telesa.
 • MSM je prehranska oblika naravnega žvepla, ki je pomembna sestavina pri tvorbi kolagena, elastina, hrustanca in keratina. Skrbi za prožnost, moč in krepitev mišic, kosti, sklepov in notranjih membran.

🎁 GRATIS darilno pakiranje🎁  in popolno darilo za pod smrečico.

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegane
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Brez glutena
 • Brez laktoze

Opis

DETOX COMPLEX

Detox Complex; več o njem. Verjamem, da izraz detox ali razstrupljanje že poznaš. Detoksifikacija, krajše detox oziroma razstrupljanje je namreč proces, pri katerem se iz našega telesa izločajo strupene ali toksične snovi. To so snovi, ki vplivajo negativno na delovanje tvojega telesa in se morajo izločiti, saj v nasprotnem primeru motijo normalno delovanje celic, kar vodi v slabše počutje ali celo v razvoj bolezenskih stanje.

Razstrupljanje deluje vsak dan. 24 ur, 7 dni v tednu.

Razstrupljanje ni dogodek, ki bi ga lahko časovno omejili. V večini primerov žal ne deluje tako kot bi moralo.

Konvencionalna modrost je odločila, da je “razstrupljanje” mit. Nekateri niso niti prepričani, ali toksini sploh obstajajo. Na drugi strani pa imaš guruje za razstrupljanje, ki predpisujejo javorjev čaj z limono in kozarce, polne oglja, kot zdravilo za skoraj vse.

Katere so  3 faze razstrupljanja?

(poglejmo poenostavljeno)

 1. Faza ali oksidacija strupe pripravi na 2. fazo. V 1. fazi se v jetrih sprosti skupina encimov, imenovanih citokrom p450, ki omogočajo transformacijo nevarnih substanc v manj nevarne. Obenem pa kot stranski produkt povzročijo nastanek prostih radikalov. Prosti radikali so zelo škodljivi za naš DNK. Čim prej jih moramo nevtralizirati. V kolikor teh novonastalih prostih radikalov ne nevtraliziramo, bistveno povečamo tveganje za nastanek vnetja v telesu.
 2. Faza ali konjugacija prav tako poteka v jetrih. Molekula, ki je nastala v prvi fazi, se v drugi fazi spremeni v vodotopno obliko, kar omogoči izločanje strupa iz telesa. 

V 1. In 2. fazi igrajo veliko vlogo vitamini in minerali kot na primer vitamin E in C, vitamini skupine B, esencialne aminokisline, silimarin iz pegastega badlja, različni mikroelementi (NAC, alfa lipoična kislina, kalciijev d glukarat), ter flavonoidi. 

Našteti delujejo ali kot močni antioksidanti, ali spodbujevalci tvorbe našega najpomembnejšega naravnega antioksidanta, imenovanega GLUTATION.

 1. faza, ko se toksini izločijo iz telesa – izločanje. Ta faza poteka po več kanalih: preko kože (znoj), preko ledvic (urin) in z blatom preko žolčnika ter žolča. Največji delež izločanja v 3.fazi prevzame prebavni trakt. Vsi kanali pa so pomembni.
Razstrupljanje telesa v osnovi poteka v 3 fazah. DETOX COMPLEX je usmerjen v 1. in 2. fazo razstrupljanja. PREMIUM PRO FLORA kot celostno dopolnilo pokriva 3.fazo. Zato se izdelka dopolnjujeta.

DETOX COMPLEX bo ob redni uporabi pomagal izboljšati delovanje jeter in posledično pripomogel k lažji in hitrejši izgubi maščobe predvsem na področju stegen, zadnjice (celulit) in okoli organov (trebuh-visceralna maščoba, zamaščena jetra) ter izboljšal jetrne teste.

Kdaj jemati Detox Complex?

 • Za spodbujanje dobrega počutja jeter
 • Za podporo vsakodnevnemu čiščenju
 • Pri razstrupljanju in postu
 • Za zaščito pred okoljskimi toksini in onesnaževanjem

Uporaba: Dnevni odmerek sta 2 kapsuli. Kapsuli zaužijte ob obroku z nekaj tekočine.

Sestavine: kalcijev D-glukarat, N-acetilL-cistein, izvleček pegastega badlja, taurin, betain (trimetilglicerin), alfa lipoična kislina, sredstvo proti sprijemanju, magnezijev stearat, kapsula (hidroksipropilmetil celuloza, rastlinskega porekla).

Opozorilo:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Izdelek hranite na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti.

Neto količina: 60 kapsul

Poreklo: Slovenija

Premium Pro Flora – vrhunsko prehransko dopolnilo:

 • 31 milijard sevov živih organizmov na kapsulo,
 • ciljno sestavljena mešanica različnih sevov za podporo prebavilom in imunskemu sistemu,
 • dodane ima fruktooligosaharide, ki omogočajo preživetje dobrim organizmom in s tem tudi izboljšano delovanje prehranskega dopolnila,
 • zaradi posebne ovojnice DR HPMC imajo dobri organizmi omogočen dostop do črevesja, torej do cilja kjer želimo, da nam pomagajo,
 • kapsule so odporne na želodčno kislino in žolč, kar je zelo pommebno pri tem, da živi organizmi pridejo do cilja- črevesja,
 • zaradi pakiranja v obliki “blister pack” imajo dobri organizmi v kapsulah odlično obstojnost tudi na sobni temperaturi in podaljšano obstojnost najmanj do izteka roka trajanja. (zelo pomemben podatek, da živi organizmi preživijo v kapsuli do izteka roka),
 • primerna za vegane in vegetarijance saj ne vsebuje nobenih živalskih proizvodov,
 • ne vsebuje GSO – gensko spremenjenih organizmov.

Večina živih organizmov iz kapsul nikoli ne prispe tja kamor bi morali? Kako smo rešili to težavo…

PREMIUM PRO FLORA se nahajajo v ovojnici DR HPMC, ki je odporna na želodčno kislino in žolč, ter tako omogoča dostop živih koristnih organizmov, da učinkujejo tam kjer jih najbolj potrbujemo, v črevesju.

Ali veš kako je naše telo povezano z delovanjem oz.stanjem v našem črevesju? Črevesje regulira naše počutje, vnetje v telesu, delovanje imunskega sistema, ki bi naj predstavlajl kar 80% delež naše celotne obrambe in še kaj. Če črevesna flora ni v stanju kot bi morala biti, lahko nastanejo določene težave kot so:

 • oslabljen imunski sistem
 • neurejena prebava (prehitra ali prepočasna)
 • napihnjenost
 • depresija
 • nečista koža

Katere seve organizmov vsebuje Premium Pro Flora:

 • visoko učinkovit sev L acidophilus 

Sev ima vlogo zaščite pred zastrupitvijo s Salmonelo in Stafilokokom (pogosti vzrok zastrupitve s hrano ali pijačo), pri razgradnji oksalatov (zmanjšanje napadov putike, verjetnosti nastanka ledvičnih kamnov in odpovedi ledvic). Zaradi dobre zmožnosti zadrževanja na steni črevesja imavlogopri zmanjševanju alergijskih reakcij ter astmatskih napadov.

 • Bifidobacterium longum 

Sev ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri prebavi laktoze (aktivacija protiteleles proti otroški paralizi, respiratornih bolezni vključno z gripo), niža slab holeterol in preprečuje zaprtje. Vlogo ima tudi pri ljudeh z IBS in ulceroznim kolitisom.

 • Lactobacillus plantarum 

Sev ima vlogo za zmanjšanje napihnjenosti, verjetnosti okužb zgornjih dihalnih poti in nižanje stopnje vnetja. Izboljša absorbcijo hranil v telesu. Pri otrocih igra vlogo za zdrav razvoj možganov in pri preprečevanju ADHD in avtizma.

 • Bifidobacterium lactis

Sev ima vlogo pri izločanje strupov iz telesa, učinkovito pomaga pri tvorbi vitaminov v črevesju, ki se nato učinkovito absorbirajo v telo. S tem, da ima vlogo pri nižanju vnetja lahko tudi na koži bistveno izboljša razne izpuščaje. Pomaga pri uravnavanju krvnega sladkorja in posledično vpliva pozitivno na znižanje % maščobe.

 • S. Boulardi 

Sev ima vlogo pri preprečevanju driske različnih vzrokov: zaradi jemanja antibiotikov, enteralne prehrane, okužbe z bakterijo Clostridium difficile, potovalne driske in akutne driske pri otrocih. Učinkuje lahko praktično že takoj, zmanjša intenzivnost in pogostost driske ter izboljša konzistenco blata. Zaradi pozitivnega vpliva na zmanjšanje vnetnih dejavnikov je priporočljiva tudi pri zdravljenju vnetnih boleznih črevesja: Chronova bolezen, ulcerozni kolitis in sindrom razdražljivega črevesja in kandidiaza (okužba z glivico kandido).

MSM

je prehranska oblika naravnega žvepla, ki je pomembna sestavina pri tvorbi kolagena, elastina, hrustanca in keratina. Skrbi za prožnost, moč in krepitev mišic, kosti, sklepov in notranjih membran.

Še posebej pa krepi lase, kožo in nohte. Zadostne količine žvepla v telesu pomagajo do bleščeče polti, sijoče kože in mineraliziranih las. Žveplo pogosto imenujejo tudi »mineral lepote«. Po raziskavah sodeč pa je pri večini prisotno pomanjkanje žvepla v telesu, ki narašča s starostjo.

MSM pomaga  tudi pri razstrupljanju in obnovi vezivnega tkiva (tetive, hrustanci, koža)

Zakaj uživati žveplo?

Ker sodi žveplo med esencialne elemente in ga moramo v telo vnesti s prehrano. Čeprav ga v manjših količinah najdemo v sadju, zelenjavi in žitih, ga ti pogosto vsebujejo premalo, da bi zadostili potrebam telesa po žveplu. Z uživanjem MSM v obliki prehranskega dodatka poskrbimo za zanesljiv in še vedno popolnoma naraven vir, hkrati pa okrepimo imunski sistem, zdravje las in kože, spodbudimo rast las in podpremo jetra.

MSM pomaga pri obnavljanju, zdravljenju in prožnosti celic, saj jih naredi bolj prepustne in s tem dovoli, da hranljive snovi in voda lažje prehajajo v celice. Z večjo prepustnostjo celic pa se strupi in odpadne snovi lažje izločajo.

Kako uživati MSM?

MSM lahko zmešamo v vodo, bolj priporočljivo pa je da si ga dodamo v pomarančni ali kakšen drug sok.Namreč MSM je dobro uživati v kombinaciji z vitaminom C, ki ga vsebujejo pomaranče oz. sadje, saj se tako absorpcija MSM-ja poveča.

Priporočena uporaba: 1-2 čajni žlički MSM-ja

Sestavine: MSM- metil sulfonil metan v prahu

Video: Zakaj klasične detox diete ne delujejo

vitJA, reci vitalnosti ja*

#vitja #recivitalnostija #detox
Ne spreglej kategorij z ostalimi koristnimi nasveti in naših objav na socialnih omrežjih:
Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

2 kapsuli vsebujeta:
 • 400 mg kalcijevega D-glukarata
 • 320 mg N-acetil-L-cisteina
 • 310 mg izvlečka pegastega badlja,
 • od tega 248 mg silimarina
 • 150 mg taurina
 • 150 mg betaina
 • 70 mg alfa lipoične kisline
Neto količina: 50,5 gVsebnost: 60 kapsul

PROFLORA

proflora deklaracije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections

Morda vam bo prav tako všeč…