Reflex BCAA Intra Fusion 400g

34,90

💪BCAA Intra Fusion ® je absolutno najboljši napitek za uporabo med vadbo.💪

To zagotavlja ne le z izjemno kakovostjo sestavin, ampak tudi znanstveno potrjene količine sestavin za optimalno delovanje.

Intra Fusion ® vsebuje:

  • verižno razvejane BCAA aminokisline,
  • L-glutamin, 
  • selen,
  • elektrolite (kalij, natrij, cink, magnezij) in
  • B6 vitamin.

Ne vsebuje dodanega sladkorja ali drugih ogljikovih hidratov, kar pomeni da vsebuje samo 4,8g OH in 73 kCal na odmerek!

  • Zaužiti med treningom
  • Primerno za vegetarijance

Opis

BCAA intra fusion 400g:

► Mešanica BCAA aminokislin (10g), L-glutamina (5g) in elektrolitov

Dodan B6 vitamin za boljšo presnovo beljakovin in glikogena

► Uporaba med vadbo zmanjšuje občutek utrujenosti

► Visoka vsebnost elektrolitov za hidracijo

BCAA Intra Fusion  je absolutno najboljši napitek za uporabo med vadbo. To zagotavlja ne le z izjemno kakovostjo sestavin, ampak tudi znanstveno potrjene količine sestavin za optimalno delovanje. Intra Fusion ® vsebuje verižno razvejane BCAA aminokisline, L-glutamin, selen, elektrolite (kalij, natrij, cink, magnezij) in B6 vitamin. Ne vsebuje dodanega sladkorja ali drugih ogljikovih hidratov, kar pomeni da vsebuje samo 4,8g OH in 73 kCal na odmerek!

BCAA intra fusion se enostavno meša z vodo in zagotavlja popolno podporo za naporno vadbo.

Sestavine:
L-levcin, L-glutamin, L-izolevcin, L-valin, aromatiziranje, Ojačevalec okusa (citronska kislina), Naravno barvilo (betanin), Tri-natrijev citrat, sladilo (sukraloza), natrijev klorid, Naravno barilo (Beta karoten (samo okus tropski sadeži)), Tri-kalijev citrat, magnezijev bisglicinat, sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat), Naravno barvilo (antocijan (samo okus lubenica), Emulgator (sončnični lecitin), Cink bisglicinat, mangan Bisgly- cinat, piridoksin hidroklorid , L-Selenometh- ionine (SeleniumSeLECT®).

Alergeni:
Lahko vsebuje mleko, jajca in izdelke, ki vsebujejo gluten in sojin lecitin.

Primereno tudi za vegetarijance.

Reflex BCAA Intra Fusion 400g 2Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

intra fusion

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections