Reflex Diet Protein 900g

34,90

Daleč najbolj napreden napitek za hujšanje na trgu. Beljakovinski napitek z dodatki, ki dokazano pospešujejo porabo maščobe. Napitek razen beljakovin vsebuje še CLA, zeleni čaj, kalcij in l-karnitin.   Teža: 900g

Počisti
Šifra: reflex-diet-protein Kategorije: ,

Opis

Daleč najbolj napreden napitek za hujšanje na trgu.
Beljakovinski napitek z dodatki, ki dokazano pospešujejo porabo maščobe. Napitek razen beljakovin vsebuje še CLA, zeleni čaj, kalcij in l-karnitin.

Hujšanje na zdrav način

Diet Protein ima izjemno nizek GI (glikemični indeks), ter kakor vsi ostali izdelki Reflex, vsebuje tudi Lactospore probiotike za pomoč pri prebavi.

Podroben pogled v delovanje Diet Protein napitka

Diet protein vsebuje natančno določeno razmerje mlečnih beljakovin (kazein) in sirotkinih beljakovin (whey). Takšno razmerje vašemu telesu optimalno zagotovi potrebne beljakovine za podporo pri porabi maščobe in ohranjanju mišične mase. Bioaktivni peptidi v napitku pomagajo pri zadrževanju apetita, dvignejo nivo Glutationa (antioksidant) in pomagajo pri regeneraciji po športni vadbi. Diet protein vsebuje veliko količino naravnega mlečnega kalcija, ki znanstveno dokazano pospešuje porabo maščobe med hujšanjem.

Diet protein vsebuje tudi dokazane količine prehranskih dodatkov za pomoč pri hujšanju. Napitek vsebuje Clarniol CLA (konjugirana linolejska kislina), zeleni čaj ter L-karnitin. Vsi dodatki v zadostnih količinah pospešujejo porabo maščobe na zelo naraven in zdravju prijazen način.

Specializirani dodatki za hujšanje v Diet Protein napitku:

  • Clarinol CLA – dokazano pospešuje porabo maščobe, predvsem v predelu trebuha in zadnjice
  • L – karnitin – pospešuje porabo maščobe za energijo med aktivnostjo
  • Zeleni čaj – deluje termogenično in tako pospeši vaš metabolizem, da porablja več maščobe tudi v mirovanju

Diet protein ne vsebuje dodanega sladkorja ali maltodekstrina. Je idealna izbira za vse, ki se izogibate ogljikovim hidratov.
 
Reflex Garancija:

  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
  • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
  • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

Uporaba: Zmešajte 2 merici praška (50g) z 350ml vode. Priporočamo, da zaužijete do 2 odmerka dnevno. Primeren je za vse, ki želite izgubiti odvečno maščobo ter povečati vnos beljakovin v telo na najbolj enostaven in zdravju prijazen način. Uporabite ga lahko kot nadomestek kvalitetnega dietnega beljakovinskega obroka oziroma po športni aktivnosti za hitro regeneracijo mišic.

diet protein

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo