Akcija!

Reflex Instant Whey Pro- On the go

24,90 19,90

Reflex Instant Whey Pro- On the go je novo priročno pakiranje proteinov, ki jih lahko vzamete povsod s seboj: na delo, trening, počitnice ….

16 vrečk najbolj prodajanih Reflex proteinov s popolnim ravnovesjem visoke vsebnosti beljakovin in malo maščob, primerno za vse, ki skrbijo zase in si želijo biti ali ostati v dobri formi.

Na voljo v različnih okusih:

  • 4x arašidi s karamelo
  • 4x jagoda z malino
  • 4x čokolada
  • 4x vanilija
  1. 80% beljakovin, malo maščob
  2. dodane koristne bakterije in prebavni encimi
  3. beljakovine pridobljene samo iz živali pašne reje
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

Sestavine: beljakovine sirotke (Izolat Sirotkinega Proteina (MLEKO), Koncentrat sirotkinega proteina (MLEKO), Emulgator (SOYA Lecitin)), MLEČNI SESTAVINSKI PROIZVODI, Kakavov prah (samo okus čokolade), Aromatiziranje, Zgoščevalna (celulozna guma), Barva Carotenes), Barva (okus jagode in maline: Betanin), morska sol, barve (okus slanega arašidnega karamela: kakav v prahu, karoteni), barva (okus vanilije: karoteni), prebavni encimski kompleks (DigeZyme® (alfa-amilaza, nevtralna proteaza) , Celulaza, laktaza, lipaza)), sladilo (sukraloza), Bacillus Coagulans (LactoSpore®), sladilo (steviol glikozidi), barva (aromo mete: bakrovi klorofilini), večkomponentne zaščitene mlečnokislinske bakterije (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus). Lahko vsebuje tudi gluten in / ali jajce.

Mnenja strank