Akcija!

Reflex Instant Whey Pro – On the go

22,41

Reflex Instant Whey Pro- On the go je novo priročno pakiranje proteinov, ki jih lahko vzamete povsod s seboj: na delo, trening, počitnice ….

16 vrečk najbolj prodajanih Reflex proteinov s popolnim ravnovesjem visoke vsebnosti beljakovin in malo maščob, primerno za vse, ki skrbijo zase in si želijo biti ali ostati v dobri formi.

Eno pakiranje vsebuje 4 različne okuse:

 • 4x arašidi s karamelo
 • 4x jagoda z malino
 • 4x čokolada
 • 4x vanilija
 1. 80% beljakovin, malo maščob
 2. dodane koristne bakterije in prebavni encimi
 3. beljakovine pridobljene samo iz mleka pašne reje

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Reflex Instant Whey PRO

Najbolje ocenjen beljakovinski dodatek v Veliki Britaniji. Njegovo kakovost potrjuje dejstvo, da je redno mesečno testiran s strani neodvisne organizacije in zagotavlja minimalen 80% delež beljakovin na 100g sestave, kar je 5-8% več od večine konkurenčnih izdelkov. Standard, ki ga zelo težko doseže katerikoli proizvajalec. Poleg tega ima dodane prebavne encime in probiotike, ki po zadnjih raziskavah močno povečajo izkoristek zaužitih beljakovin. Z Instant Whey PRO boste zagotovo občutili spremembo!

Reflex Instant Whey PRO™

► NOVA močno izpopolnjena formula!

► 80 % beljakovin – Potrjeno z rednim analiziranjem vzorcev

► 25 % več Digeyzme® prebavnih encimov

► Izjemno nizka vsebnost OH in maščob

► Visoka aminokislinska vrednost in dodan peptidni Glutamin

► Dopolnjena ponudba odličnih okusov

Prednosti Reflex Instant Whey PRO™

Reflex Instant whey PRO je vodilni izdelek sirotkinih (whey) beljakovin na evropskem trgu.  Vsebuje samo najbolj kakovostne beljakovinske vire iz sirotke (Native whey izolat in CFM izolat). Največja prednost pred ostalimi whey dodatki so dodani peptidni glutamin, organizmu prijazne bakterije (2 milijarde na 100g) in encimski kompleks DigeZyme®. To omogoča polni izkoristek zaužitih beljakovin iz pripravljenega napitka in pripomore k urejeni prebavi.

Reflex Instant whey PRO™ je sestavljen iz kombinacije sirotkinih izolatov, ki vsebujejo 90 % čistih beljakovin. Primarni vir beljakovin je Native Whey™, ki so pridobljene iz sveže posnetega mleka pri nizki temperaturi samo z uporabo filtracije in brez uporabe kemikalij. Zaradi tega imajo izjemno visoko biološko in aminokislinsko vrednost. Vse surovine prihajajo iz Evrope in so garantirano brez rBST, antibiotikov in drugih nezaželenih kemikalij.

Kaj je Muscle Drive™?

 

Reflex Instant whey PRO™ vsebuje izboljšano različico Muscle Drive™. Ta peptidni aminokislinski kompleks je natančna kombinacija dveh sestavin:

1. Peptidno vezan Glutamin. Ta oblika glutamina se zelo hitro absorbira in je še posebej primerna za uporabo v kombinaciji s sirotkinimi beljakovinami, ker jo telo bolj učinkovito uporabi v primerjavi s standardno prosto obliko L-glutamina.

2. Hidrolizirana sirotka. Nova formula z višjo stopnjo hidrolizata sirotkinih beljakovin, ki je bogata s peptidi nizke molekularne mase in aminokislinami. Telo absorbira peptide veliko hitreje kot običajne beljakovine.

INSTANT WHEY PRO™ je odlična izbira za vse, ki si želite povečati vnos beljakovin v telo na najbolj enostaven in zdravju prijazen način. Uporabite ga lahko pred ali po športni vadbi, ali pa kot nadomestek kvalitetnega beljakovinskega obroka. Primeren je tudi za pripravo smutijev in sladic.

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrana. Izdelki so v procesu proizvodnje redno pregledani in testirani glede sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

INFORMED SPORT-PROFESSIONAL

Vsaka serija Instant Whey PRO je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport in tudi Informed Choice programa. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v laboratoriju, akreditiranem po standardu ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri profesionalnih športnikih. Pravtako se izdelki Reflex ponašajo z ISO 9001 certifikatom in halal certifikatom.

 • ne uporabljajo beljakovin iz soje
 • uporabljajo samo visoko kakovostne minerale
 • ne uporabljajo aspartama
 • proizvedeno v Veliki Britaniji
 • sirotka samo bio pašne reje
 • več kot 20 let izkušenj in inovacij

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Reflex Instant Whey PRO 2

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek

Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.

Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

Sestavine: beljakovine sirotke (Izolat Sirotkinega Proteina (MLEKO), Koncentrat sirotkinega proteina (MLEKO), Emulgator (SOYA Lecitin)), MLEČNI SESTAVINSKI PROIZVODI, Kakavov prah (samo okus čokolade), Aromatiziranje, Zgoščevalna (celulozna guma), Barva Carotenes), Barva (okus jagode in maline: Betanin), morska sol, barve (okus slanega arašidnega karamela: kakav v prahu, karoteni), barva (okus vanilije: karoteni), prebavni encimski kompleks (DigeZyme® (alfa-amilaza, nevtralna proteaza) , Celulaza, laktaza, lipaza)), sladilo (sukraloza), Bacillus Coagulans (LactoSpore®), sladilo (steviol glikozidi), barva (aromo mete: bakrovi klorofilini), večkomponentne zaščitene mlečnokislinske bakterije (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus). Lahko vsebuje tudi gluten in / ali jajce.

Mnenja strank

 1. Anonimno (preverjena stranka)

  Super izdelek za ugodno ceno

  Reflex Instant Whey Pro - On the goReflex Instant Whey Pro – On the go

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Anonimno (preverjena stranka)

  Go-to izdelek za testiranje različnih okusov Reflexovih odličnih proteinov. Priročno tudi za na pot oz. za na trening.

  Reflex Instant Whey Pro - On the goReflex Instant Whey Pro – On the go

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Anonimno (preverjena stranka)

  Zelo priročno pakiranje za na pot in super okusi!

  Reflex Instant Whey Pro - On the goReflex Instant Whey Pro – On the go

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne