Ni na zalogi

Reflex Micellar kazein 900g

35,90 19,90

Zaradi edinstvene prebavljivosti, mlečne beljakovine (kazein) zelo počasi sproščajo aminokisline v telo. V želodcu ustvarijo gel, ki upočasni prebavni sistem in s tem prebavo beljakovin. To je idealno za takrat, ko potrebujete daljšo in postopno podporo beljakovin. Reflex Micerllar Casein je izdelan z postopkom ultrafiltracije posnetega mleka, ki odstrani presežno maščobo in laktozo. Teža: 909g

AKCIJSKA CENA uporabno najmanj do konca marca 2020

Počisti
Šifra: reflex-micellar-casein Kategorije: , , ,
Reflex nutrition

Opis

Reflex Micellar kazein

Zaradi edinstvene prebavljivosti, mlečne beljakovine (kazein) zelo počasi sproščajo aminokisline v telo. V želodcu ustvarijo gel, ki upočasni prebavni sistem in s tem prebavo beljakovin. To je idealno za takrat, ko potrebujete daljšo in postopno podporo beljakovin. Reflex Micerllar Casein je izdelan z postopkom ultrafiltracije posnetega mleka, ki odstrani presežno maščobo in laktozo.
V raziskavi, ki je potekala pod nadzorom Dr. Yves Boire so raziskovali razliko med kazeinom in sirotkinimi beljakovinami. Testni subjekti so zaužili sirotkine ali mlečne beljakovine. Raziskovalci so opazovali učinek sproščanja aminokislin v roku sedmih ur po zaužitju. Ugotovili so, da imata ta dva različna vira beljakovin zelo različne učinke na regeneracijo in rast mišičnega tkiva.

Micellar Casein je kot kot obrok beljakovin idealen za zadnji obrok pred spanjem. Deluje po principu TIME RELEASE, ter s tem omogoča telesu idealno enakomerno dobavo nujno potrebnih aminoksilin za regeneracijo in rast mišičnega vlakna preko noči.

Rezultati raziskave:

  • Kazein je preprečil 34% več razpada mišičnih proteinov, kot sirotkine beljakovine,
  • Koncentracija aminokislin v krvni plazmi skozi čas sedmih ur je bila opazno višja pri tistih, ki so zaužili kazein, kot pri ostalih subjektih,
  • Koncentracija aminokislin v krvni plazmi je neverjetno padla po treh urah v tisti skupini, ki je zaužila sirotkine beljakovine

Razlog za tako počasno sproščanje aminokislin v telo pri kazeinu je v njegovi edinstveni prebavljivosti.

Zaradi vseh naštetih ugotovitev, ima Reflex Micellar Casein edinstveno sestavo (80% mlečnih beljakovine in 20% sirotkinih beljakovin), kar pomeni da vsebuje pozitivne lastnosti obeh beljakovinskih virov. Kazein v Reflex micellar Casein je pridelan samo iz svežega posnetega mleka. Izdelku so dodani tudi Lactospore® probiotki, ki povečajo izkoristek zaužitih beljakovin in ugodno vplivajo na prebavni sistem.

Reflex Garancija:

  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
  • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in bio-razgradljivo embalažo z možnostjo recikliranja
  • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

Uporaba: Kazein je zelo popularen med športniki, ki ga uporabijo kot zelo kvaliteten nadomestek beljakovinskega obroka. Najbolj primeren za uživanje je kot zadnji obrok v dnevu, saj telesu zagotovi popolno aminokislinsko podporo za regeneracijo in rast mišic med spanjem.

casein

Brand

Reflex nutrition

Since first opening our doors back in 1996, we believe we’ve brought more innovation to the industry than just about any other supplement company in the world. Today, we’ve no plans to sit back and rest on our laurels. In the coming years, we’ll continue working as hard as ever to continue pushing things forward in our world of sports.
Reflex nutrition

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo