Reflex Natural Whey

59,90

  • Natural Whey je beljakovinski napitek v najbolj naravni obliki. Ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom in sladkorjev.
  • Podobno kot Instant Whey  ima zelo visoko biološko vrednost. Vsebuje zelo visok delež BCAA aminokislin, ki so zelo pomembne za rast in regeneracijo mišičnega tkiva. Natural Whey vsebuje dodane prebavne encime Digezyme in probiotike, ki omogočajo boljšo absorbcijo in prebavo beljakovin. To pomeni, da telo zaužite beljakovine mnogo bolje izkoristi.
Teža: 2270g
Počisti
Šifra: reflex-natural-whey Kategorija:

Opis

Natural Whey je beljakovinski napitek v najbolj naravni obliki. Ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom in sladkorjev.
Podobno kot Instant Whey  ima zelo visoko biološko aminokislinsko vrednost. Vsebuje zelo visok delež BCAA aminokislin, ki so zelo pomembne za rast in regeneracijo mišičnega tkiva.
Natural Whey vsebuje dodane prebavne encime Digezyme, ki omogočajo boljšo absorbcijo in prebavo beljakovin. To pomeni, da telo zaužite beljakovine mnogo bolje izkoristi.

Natural Whey vsebuje dodane prebavne encime Digezyme in probiotike, ki omogočajo boljšo absorbcijo in prebavo beljakovin. To pomeni, da telo zaužite beljakovine mnogo bolje izkoristi.

Uporabljen vir sirotke je skrbno izbran in le tako ustreza visokim standradom REFLEX izdelkov. Visoka vsebnost beljakovin, nizka vsebnost ogljikovih hidratov in maščob. Najpomembnejši podatke pa je, da so vse sestavine iz EU in pod strogim nadzorom, kar zagotavlja, da je NATURAL WHEY brez hormonov in težkih kovin, ki se lahko najdejo v številnih manj kvalitetnih beljakovinah.

Reflex Garancija:

  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
  • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
  • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

Uporaba: Zaužijte 2 merice Natural Whey (25g) z 400ml vode ali mleka. Priporočamo 2 do 3 odmerke dnevno med obroki in en odmerek takoj po športni vadbi.

natural