Reflex Nexgen PRO 90kapsul

19,90

 • 32 sestavin (vitamini, aminokislinsko obdelani minerali, antioksidanti, rastlinski izvlečki, probiotiki)
 • Igra ključno vlogo pri razstrupljanju telesa
 • Pomaga pri uspešni izgubi maščobe
 • Vitamin K2 poskrbi za boljše delovanje krvnega sistema in boljšo kostno strukturo v telesu
 • Vsebuje Koencim Q10, ki deluje kot vir energije
 • Nadpovprečno visok vir mineralov (železo, magnezij, cink, baker in mangan)
 • Za okrepljen imunski sistem in urejeno prebavo poskrbi vsebnost probiotikov Bioperin® in Lactospore®
 • Močan vir antioksidantov (ekstrakt zelenega čaja in gozdnih pešk)
Reflex nutrition

Opis

Izjemna kombinacija 5 OSNOVNIH dodatkov, ki jih priporočam 90% mojim strank je paket OSNOVNIH 5. Opis pod spodnjo povezavo ⤵️

Nexgen PRO multivitaminski dodatek vsebuje 32 posameznih sestavin, kot so vitamini, aminokislinsko obdelani minerali, antioksidanti, rastlinski izvlečki in probiotiki.

Eden izmed najpomembnejših dodatkov k prehrani pri hujšanju oz. izgubljanju maščobe, saj igra ključno vlogo pri razstrupljanju telesa kar je ena izmed najpomembnejših faz pri uspešni izgubi maščobe!

Najbolj napreden multivitaminsko-mineralni kompleks na trgu. Formuliran z višjimi dozami najpomembnejših vitaminov in mineralov ter dodanimi zeliščnimi ekstrakti in probiotiki.

► Multivitaminsko-mineralni kompleks v kapsuli – učinkovine niso stisnjene v tableti
► Večkratno dnevno doziranje za boljši izkoristek sestavin
► Minerali v obliki kelata in bisglicinata za boljšo absorpcijo
► Izdelano v farmacevtski proizvodni enoti
► Najbolj napredni multivitaminski dodatek na našem trgu!

Reflex Nexgen® PRO je je formuliran  z višjimi dozami najbolj pomembnih vitaminov in mineralov ter ima dodane še druge telesu koristne zeliščne ekstrakte in probiotke. Pomaga pri uravnavanju imunskega sistema med in po intenzivni fizični vadbi, pri uravnavanju živčnega sistema, kognitivnih sposobnosti in normalnega funkcioniranja mišic. Idealen za tiste, ki si želijo najboljše in tiste, ki trenirajo na maximumu svojih sposobnosti.

Zakaj Nexgen pro ni običajen multivitaminski dodatek?

 • 1.Ker vsebuje vitamin K2, ki je najvišja biološko aktvina oblika K vitamina. V zadnjem času znanstveniki spoznavajo njegovo pomembno vlogo pri delovanju krvnega sistema in kostne strukture v telesu.
 • 2.Vitamin B12 v obliki Metilkobalamina, ki ga telo bolje izkoristi kot običajno obliko vitamina B12.
 • 3.Nexgen vsebuje SeLECT® selen. Izdeluje ga podjetje Sabinsa in velja za daleč najbolj čisto obliko selena.
 • 4.Lutein BIOLUT ester. Lutein je rumeno barvilo v rumenjaku, nekaterih algah, številnih rastlinah in celicah rumene pege na zadnji strani očesnega zrkla. Dokazana je povezava med večjo koncentracijo luteina in manjšo nevarnostjo degeneracije rumene pege, poglavitnega vzroka za slepoto starejših.
 • 5.Vsebuje dve zelo močni obliki antioskidantov – ekstrakt zelenega čaja in ekstrakt grozdnih pešk.
 • 6.Dodan ima tudi koencim Q10, ki deluje kot vir energije za večino celic v telesu, še posebej v srcu.
 • 7.Viskoka vsebnost vitaminov A, B6, C, D, E in drugih pomembnih vitaminov. Sestavine so prilagojene evropski zakonodaji, kar zagotavlja visok standard kakovosti.
 • 8.Minerali kot npr. železo, magnezij, cink, baker, mangan so vezani s pomočjo aminokislin za boljšo absorbcijo in izkoristek mineralov. Tak vir mineralov uporablja le majhen vir najdražjih vitaminskih tablet na našem trgu. Minerali so iz najkakovostnejših virov, kar igra ključno vlogo pri učinkoviti absorbciji le teh in posledično izkoristek v telesu!!!
 • 9.Poleg tega najdete v Nexgen vitaminskih tabletah tudi Bioperin® in Lactospore® probiotike, ki skrbijo za urejeno prebavo in okrepjen imunski sistem.
 • 10.Magnezij – najbolj pomemben mineral za športno aktivne!
  Magnezij je nujno potreben za proizvodnjo celične energije. Zadostna raven v telesu je pomembna za delovanje mišic, zmanjšuje utrujenosti, uravnava delovanje metabolizma in sintezo beljakovin. V treh kapsulah Reflex Nexgen® PRO je kar 200 mg magnezija v najbolj biološko razpoložljivi obliki – magnezijev citrat. Ta ima bistveno boljšo biološko vrednost kot magnezijev oksid, ki ga najdete v večini drugih multivitaminskih dodatkov.
 • 11. Podpora antioksidantov
  Športna vadba in druge oblike stresa povečujejo raven oksidacije v našem organizmu. Reflex Nexgen® PRO vsebuje širok in raznolik spekter antioksidantov v visokih odmerkih najbolj kakovostnih sestavin; DeltaGold® delta- tokotrienoli , LYC-O-Mato® (naravni likopen), BIOLUT™ lutein estri, ekstrakt grozdnih pešk, ekstrakt zelenega čaja, Selen SELECT® in naravni koencim Q10.

Uporaba: 1 do 3 kapsule dnevno z obroki.

Garancija:

 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
 • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
 • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

 


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Nexgen_Pro-1

Brand

Reflex nutrition

Since first opening our doors back in 1996, we believe we’ve brought more innovation to the industry than just about any other supplement company in the world. Today, we’ve no plans to sit back and rest on our laurels. In the coming years, we’ll continue working as hard as ever to continue pushing things forward in our world of sports.
Reflex nutrition