Akcija!

Reflex One Stop XTREME 4350g

61,9067,90

Ekstremno ugodna cena samo kratek čas ⤵️

👉 Ostali izdelki v akciji 👈

  • Reflexov najnovejši “all in one” produkt športne prehrane.
  • Namenjen je športnikom, ki želijo z enim napitkom vnesti veliko kalorij v kvalitetni obliki.
  • Iz 4 različnih virov proteinov za povečanje mišične mase Reflex One Stop XTREME vsebuje še Xtreme Muscle & Strength Stack, ki je sestavljen iz beta alanina, kreatina, peptidnega glutamina, BCAA aminokislin, L-levcina in taurina.
  • kot nadomestek obroka ali po vadbi za hitrejšo regeneracijo in rast mišic.
Počisti
Reflex nutrition

Opis

Reflexov najnovejši “all in one” produkt športne prehrane.

Namenjen je športnikom, ki želijo z enim napitkom vnesti veliko kalorij v kvalitetni obliki. Vsebina in sestavine Reflex One Stop XTREME izdelka so enostavno daleč nad vsemi drugimi izdelki za povečanje mišične mase.

Zraven 4 različnih virov proteinov za povečanje mišične mase, Reflex One Stop XTREME vsebuje še Xtreme Muscle & Strength Stack, ki je sestavljen iz beta alanina, kreatina, glutamina, BCAA aminokislin, dodatnega L-levcina in taurina. Poleg tega vsebuje še mnogo rastlinskih dodatkov, prebavnih encimov in probiotikov za boljšo absorbcijo ter prebavo in kompleten vitaminsko-mineralni kompleks.

Reflex One Stop XTREME lahko uporabite kot nadomestek obroka ali po vadbi za hitrejšo regeneracijo in rast mišic.

UPORABA:

Zmešajte do 145 g (približno 2 priloženi merici) s 400 do 500 ml vode ali mleka in dobro premešajte v shakerju ali mešalniku. Navadno zadostuje že 100g izdelka. Uporabite kot nadomestek obroka ali po vadbi za regeneracijo. Količino lahko prilagodite svojim potrebam.

PAKIRANJE:

  • 4350g

Reflexov najbolj ekstremen produkt športne prehrane za povečanje moči in mišične mase.


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Preizkusite reflex in občutili boste razliko

One_Stop_Xtreme_4.35kg-1

Brand

Reflex nutrition

Since first opening our doors back in 1996, we believe we’ve brought more innovation to the industry than just about any other supplement company in the world. Today, we’ve no plans to sit back and rest on our laurels. In the coming years, we’ll continue working as hard as ever to continue pushing things forward in our world of sports.
Reflex nutrition

Dodatne informacije

Okus

Čokolada, Cookies & Cream, Vanilija