Reflex One Stop Xtreme 4350g

  • Reflexov najnovejši “all in one” produkt športne prehrane.
  • Namenjen je športnikom, ki želijo z enim napitkom vnesti veliko kalorij v kvalitetni obliki.
  • Iz 4 različnih virov proteinov za povečanje mišične mase Reflex One Stop XTREME vsebuje še Xtreme Muscle & Strength Stack, ki je sestavljen iz beta alanina, kreatina, peptidnega glutamina, BCAA aminokislin, L-levcina in taurina.
  • kot nadomestek obroka ali po vadbi za hitrejšo regeneracijo in rast mišic.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Trenutno ni na voljo, vam pa zato priporočamo Critical Mass od Applied Nutrition

Reflexov najnovejši “all in one” produkt športne prehrane.

Namenjen je športnikom, ki želijo z enim napitkom vnesti veliko kalorij v kvalitetni obliki. Vsebina in sestavine Reflex One Stop XTREME izdelka so enostavno daleč nad vsemi drugimi izdelki za povečanje mišične mase.

Zraven 4 različnih virov proteinov za povečanje mišične mase, Reflex One Stop XTREME vsebuje še Xtreme Muscle & Strength Stack, ki je sestavljen iz beta alanina, kreatina, glutamina, BCAA aminokislin, dodatnega L-levcina in taurina. Poleg tega vsebuje še mnogo rastlinskih dodatkov, prebavnih encimov in probiotikov za boljšo absorbcijo ter prebavo in kompleten vitaminsko-mineralni kompleks.

Reflex One Stop XTREME lahko uporabite kot nadomestek obroka ali po vadbi za hitrejšo regeneracijo in rast mišic.

UPORABA:

Zmešajte do 145 g (približno 2 priloženi merici) s 400 do 500 ml vode ali mleka in dobro premešajte v shakerju ali mešalniku. Navadno zadostuje že 100g izdelka. Uporabite kot nadomestek obroka ali po vadbi za regeneracijo. Količino lahko prilagodite svojim potrebam.

PAKIRANJE:

  • 4350g

Reflexov najbolj ekstremen produkt športne prehrane za povečanje moči in mišične mase.


Reflex One Stop Xtreme 4350g 2Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Preizkusite reflex in občutili boste razliko

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

One_Stop_Xtreme_4.35kg-1

Mnenja strank