Akcija!

Reflex preworkout 300g-fruit punch

14,94

🚩  Če potrebuješ srednje močan pre-workout napitek, ki bo zagotovil “boost” in nevtraliziral mlečno kislino, brez negativnih učinkov, je Reflex pre-workout idelana izbira.

 • 3000mg citrulina
 • 1600mg beta alanina
 • 125mg kofeina
 • B-complex in elektroliti
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti pred treningom
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU

Opis

Glavne lastnosti Reflex Preworkouta:

 • Pripomore k rasti in vzdrževanju mišične mase
 • Vitamina B6 in B12 poskrbita za zmanjšanje utrujenosti ter optimalno dleovanje živčnega sistema
 • Magnezij poskrbi za optimalno dleovanje preko 400 encimskih procesov.
 • vsebuje citrulin malat in beta-alanin
 • primerno za vegetarijance

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

Maltodextrin, Citrulline Malate, Beta-Alanine, Flavouring, Magnesium Bisglycinate, Caffeine, Colour (Beetroot Red), Anti-Caking Agents (Calcium Silicate, Silicon Dioxide), Sweetener (Sucralose), Colour (Beta Carotene (fruit punch variety only)), Colour (Anthocyanin (watermelon variety only)), Pyridoxine Hydrochloride, Methylcobalamin. Lahko vsebuje sledove mleka, jajc in glutena.

Mnenja strank

 1. Anonimno (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Anonimno (preverjena stranka)

  Na žalost še nisem uspel sprobat.

  Reflex preworkout 300g-fruit punchReflex preworkout 300g-fruit punch

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne