Reflex šejker

4,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli

Opis

Šejker za pripravo proteinskih (beljakovinskih) napitkov. Dodano ima mrežico za boljše mešanje napitkov brez grudic. Narejena je iz visoko-kakovostnih materialov in ustreza vsem zahtevam glede varne embalaže, ki je v stiku s hrano.

Pokrov se enostavno privije in 100% tesni. Velikost 500ml.

 

 


Reflex šejker 1Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

500ml šejker Reflex Nutrition za vodo, pijačo in beljakovinske šejke. 
 • 100% varen za pomivalni stroj
 • volumen 500ml
 • ergonomska oblika
 • priročen in praktičen

Mnenja strank

 1. Marjeta (preverjena stranka)

  Nikoli nisem imela boljšega in lepšega,seveda.

  Reflex šejkerReflex šejker

  (0) (0)
 2. Janez (preverjena stranka)

  Dober dizajn

  Reflex šejkerReflex šejker

  (0) (0)
 3. Gregor Svete (preverjena stranka)

  Vsi ponujate primerljive šejkerje

  Reflex šejkerReflex šejker

  (0) (0)
 4. Mojca (preverjena stranka)

  Plastika, plastika… Ni mi všeč plastika.

  Reflex šejkerReflex šejker

  (0) (0)
 5. marjan k. (preverjena stranka)

  Čepek sicer malo neroden,vendar funkcionalen.

  Reflex šejkerReflex šejker

  (0) (0)