Reflex Thermo Fusion fatburner – topilec maščobe

27,90

 • Sestavine Reflex Thermo Fusion so preverjene z opravljanjem dvojno slepih znanstvenih študij, ki dokazujejo povečano porabo kalorij in zmanjšujejo apetit.
 • Reflex Thermo Fusion vsebuje izključno preverjene in dovoljneje sestavine in je popolnoma legalen in varen za uporabo.
 • Idealen za nadzor nad povečanim apetitom na naraven način.
 • Poveča raven energije in izboljša počutje.

27,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti zjutraj
 • Zaužiti pred treningom
 • Proizvedeno v EU

Opis

Reflex thermo fusion

Izjemna kombinacija naravnih sestavin, ki učinkovito zmanjšujejo apetit, izboljšajo uporabo hrane kot vir energije (namesto za kopičenje v obliki maščob) in izboljšajo počutje tako, da nam dajo motivacijo in energijo do življenja.

Ko je čas intenzivnega kurjenja maščobe in ste se morda že odločili za nakup učinkovitega fatburnerja, dovolite, da vam predstavim nadgradnjo kurjenja maščobe s pomočjo fatburnerja in dodatnih učinkovin.

 • THERMO FUSION + z napitkom L-CARNITINE (sestavine, ki jih fatburner učinkovito uporabi za dodatno termogenezo.)

Reflex Nutrition s ponosom predstavlja povsem nov proizvod za porabo maščob. Reflex Thermo Fusion je rezultat več kot desetletne raziskave Reflex strokovnjakov na področju raziskav in razvoja izdelkov za porabo maščobe.

Reflex Thermo Fusion postavlja nova merila v formuliranju fat burnerjev. Vsebuje popolnoma varne in znanstveno dokazane sestavine, ki vam bodo v kombinaciji z urejeno prehrano in fizično vadbo zagotovo pomagale pri izgubi odvečne maščobe.

Vsako doziranje vsebuje natančno količino Acetyl L-karnitina, L-carnitina, ekstrakt zelenega čaja, kofein, choline, L-Phenylaline, kajenski poper, ALA, bioperin in chromium.
Izdelava Thermo Fusion fat burnerja poteka v sodobni tovarni v Veliki Britaniji, kar pomeni mnogo bolj kontrolirano proizvodnjo. Natančna proizvodnja je zelo pomembna za resnično dober proizvod, ki uporabniku zagotavlja pričakovane rezultate.

Prednosti Reflex Thermo Fusion izdelka za izgubljanje maščob:

 • Sestavine Reflex Thermo Fusion so preverjene z opravljanjem dvojno slepih znanstvenih študij, ki dokazujejo povečano porabo maščob in zmanjšujejo apetit.
 • Reflex Thermo Fusion je edini proizvod za izgubljanje maščobe, ki je proizveden izključno z 100% »zeleno« obnovljivo energijo.
 • Reflex Thermo Fusion ne vsebuje nobenih prepovedanih substanc in je popolnoma legalen in varen za uporabo.
 • Izzivamo vas, da preverite fat burnerje drugih proizvajalcev. Preverite količino sestavin, kvaliteto in potem primerjajte še ceno Thermo Fusion je enostavno brez konkurence!

Primer, kako Reflex THERMO FUSION uspešno pomaga pokuriti maščobo, si lahko ogledate pod to povezavo!

Reflex Garancija:

 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
 • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
 • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

Uporaba je enostavna: vzemite 2 kapsule 30 minut pred zajtrkom in kosilom. Na dan, ko ste športno aktivni pa vzemite še 2 kapsule 30 minut pred vadbo. Kasneje, ko ocenite toleranco lahko povečate doziranje na 4 kapsule. Vsekakor pa naj med vsakim doziranjem pretečejo vsaj 4 ure.

OPOZORILO: Izdelek vsebuje kofein, zato uporaba ni priporočljiva za osebe občutljive na kofein, oz pred spenjem.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

thermo fusion

Mnenja strank

 1. Špela (preverjena stranka)

  (0) (0)
 2. Mateja K. (preverjena stranka)

  (0) (0)
 3. Roman Jugovic (preverjena stranka)

  (0) (0)
 4. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  (0) (0)
 5. Anonimno (preverjena stranka)

  Izdelek sem šele začel uporabljati, tako da prav točnega mnenja še ne morem podati
  Kar sem opazil je da po zaužitju tam nekje do 30 minut občutim pekoč občutek v želodcu, pol mine.
  Energija in koncentracija sta občutno boljša.
  Začel sem z eno kapsulo na dan 30 minut pred treningom zjutraj na tešče in eno kapsulo na dan zjutraj, ko nimam treninga.
  S časom bom povečal doziranje na 2 kapsuli, potem 3, največ pa 4 kapsule, po občutku ko se telo navadi.

  Reflex Thermo Fusion fatburner - topilec maščobeReflex Thermo Fusion fatburner – topilec maščobe

  (1) (0)

Morda vam bo prav tako všeč…