Reflex Thermo Fusion

27,90

Reflex Nutrition s ponosom predstavlja povsem nov proizvod za porabo maščob. Thermo Fusion je rezultat več kot desetletne raziskave Reflex strokovnjakov na področju raziskav in razvoja izdelkov za porabo maščobe.

Thermo Fusion postavlja nova merila v formuliranju fat burnerjev. Vsebuje popolnoma varne in znanstveno dokazane sestavine, ki vam bodo v kombinaciji z urejeno prehrano in fizično vadbo zagotovo pomagale pri izgubi odvečne maščobe

Pakiranje: 100 kapsul
Šifra: reflex-thermo-fusion Kategoriji: ,

Opis

Reflex Nutrition s ponosom predstavlja povsem nov proizvod za porabo maščob. Thermo Fusion je rezultat več kot desetletne raziskave Reflex strokovnjakov na področju raziskav in razvoja izdelkov za porabo maščobe.

Thermo Fusion postavlja nova merila v formuliranju fat burnerjev. Vsebuje popolnoma varne in znanstveno dokazane sestavine, ki vam bodo v kombinaciji z urejeno prehrano in fizično vadbo zagotovo pomagale pri izgubi odvečne maščobe.

Vsako doziranje vsebuje natančno količino Acetyl L-karnitina, L-carnitina, ekstakt zelenega čaja, kofein, choline, L-Phenylaline, kajenski poper, ALA, bioperin in chromium.
Izdelava Thermo Fusion fat burnerja poteka v sodobni tovarni v Veliki Britaniji, kar pomeni mnogo bolj kontrolirano proizvodnjo. Natančna proizvodnja je zelo pomembna za resnično dober proizvod, ki uporabniku zagotavlja pričakovane rezultate.

Prednosti Thermo Fusion izdelka za izgubljanje maščob:

  • Sestavine Thermo Fusion so preverjene z opravljanjem dvojno slepih znanstvenih študij, ki dokazujejo povečano porabo maščob in zmanjšujejo apetit.
  • Thermo Fusion je edini proizvod za izgubljanje maščobe, ki je proizveden izključno z 100% »zeleno« obnovljivo energijo.
  • Thermo Fusion ne vsebuje nobenih prepovedanih substanc in je popolnoma legalen in varen za uporabo.
  • Izzivamo vas, da preverite fat burnerje drugih proizvajalcev. Preverite količino sestavin, kvaliteto in potem primerjajte še ceno Thermo Fusion je enostavno brez konkurence!

Primer, kako THERMO FUSION uspešno pomaga pokuriti maščobo, si lahko ogledate pod to povezavo!

Reflex Garancija:

  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
  • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
  • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

Uporaba je enostavna: vzemite 2 kapsule 30 minut pred zajtrkom in kosilom. Na dan, ko ste športno aktivni pa vzemite še 2 kapsule 30 minut pred vadbo. Kasneje, ko ocenite toleranco lahko povečate doziranje na 4 kapsule. Vsekakor pa naj med vsakim doziranjem pretečejo vsaj 4 ure.

OPOZORILO: Izdelek vsebuje kofein, zato uporaba ni priporočljiva za osebe občutljive na kofein, oz pred spenjem.

Thermofusion Nutritional Profile 1 kapsula 4 kapsule
L-Carnitine Tartrate 125 mg 500 mg
Acetyl L-Carnitine 125mg 500 mg
DL-Phenylalanine 125mg 500 mg
Green Tea Extract 75 mg 300 mg
Choline 75 mg 300 mg
Alpha Lipoic Acid 50 mg 200 mg
Cayenne Pepper Extract 50 mg 200 mg
Caffeine 37,5 mg 150 mg
Piperine 1,25 mg 5 mg
Chromium 20 ug 100 ug