Reflex Thermo Fusion 100kapsul

27,90

 • Sestavine Thermo Fusion so preverjene z opravljanjem dvojno slepih znanstvenih študij, ki dokazujejo povečano porabo kalorij in zmanjšujejo apetit.
 • Thermo Fusion vsebuje izključno preverjene in dovoljneje sestavine in je popolnoma legalen in varen za uporabo.
Reflex nutrition

Opis

Sedaj ko je čas intenzivnega kurjenja maščobe in ste se morda že odločili za nakup učinkovitega fatburnerja, dovolite, da vam predstavim nadgradnjo kurjenja maščobe s pomočjo fatburnerja in dodatnih učinkovin.

 1. THERMO FUSION + kombinacija CLA,L-CARNITINE, ZELENI ČAJ v kapsulah ali z napitkom (sestavine, ki jih fatburner učinkovito uporabi za dodatno termogenezo.) V kolikor kupite sedaj oba, prejmete DARILO 1x RECOVERY GEL (ki je odličen za regeneracijo) in BREZPLAČNO POŠTNINO!
 2. ShredX (močnejša različica Thermo fusiona) + kombinacija CLA,L-CARNITINE, ZELENI ČAJ (sestavine, ki jih fatburner učinkovito uporabi za dodatno termogenezo.), ali še z dodanim pegastim badljem za učinkovito razstrupljanje v času dietiranja. V kolikor kupite paket, prejmete DARILO 1x RECOVERY GEL (ki je odličen za regeneracijo) in BREZPLAČNO POŠTNINO!

Reflex Nutrition s ponosom predstavlja povsem nov proizvod za porabo maščob. Thermo Fusion je rezultat več kot desetletne raziskave Reflex strokovnjakov na področju raziskav in razvoja izdelkov za porabo maščobe.

Thermo Fusion postavlja nova merila v formuliranju fat burnerjev. Vsebuje popolnoma varne in znanstveno dokazane sestavine, ki vam bodo v kombinaciji z urejeno prehrano in fizično vadbo zagotovo pomagale pri izgubi odvečne maščobe.

Vsako doziranje vsebuje natančno količino Acetyl L-karnitina, L-carnitina, ekstrakt zelenega čaja, kofein, choline, L-Phenylaline, kajenski poper, ALA, bioperin in chromium.
Izdelava Thermo Fusion fat burnerja poteka v sodobni tovarni v Veliki Britaniji, kar pomeni mnogo bolj kontrolirano proizvodnjo. Natančna proizvodnja je zelo pomembna za resnično dober proizvod, ki uporabniku zagotavlja pričakovane rezultate.

Prednosti Thermo Fusion izdelka za izgubljanje maščob:

 • Sestavine Thermo Fusion so preverjene z opravljanjem dvojno slepih znanstvenih študij, ki dokazujejo povečano porabo maščob in zmanjšujejo apetit.
 • Je edini proizvod za izgubljanje maščobe, ki je proizveden izključno z 100% »zeleno« obnovljivo energijo.
 •  Ne vsebuje nobenih prepovedanih substanc in je popolnoma legalen in varen za uporabo.
 • Izzivamo vas, da preverite fat burnerje drugih proizvajalcev. Preverite količino sestavin, kvaliteto in potem primerjajte še ceno Thermo Fusion je enostavno brez konkurence!

Primer, kako THERMO FUSION uspešno pomaga pokuriti maščobo, si lahko ogledate pod to povezavo!

Reflex Garancija:

 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
 • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
 • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

Uporaba je enostavna: vzemite 2 kapsule 30 minut pred zajtrkom in kosilom. Na dan, ko ste športno aktivni pa vzemite še 2 kapsule 30 minut pred vadbo. Kasneje, ko ocenite toleranco lahko povečate doziranje na 4 kapsule. Vsekakor pa naj med vsakim doziranjem pretečejo vsaj 4 ure.

OPOZORILO: Izdelek vsebuje kofein, zato uporaba ni priporočljiva za osebe občutljive na kofein, oz pred spenjem.

thermo fusion

Brand

Reflex nutrition

Since first opening our doors back in 1996, we believe we’ve brought more innovation to the industry than just about any other supplement company in the world. Today, we’ve no plans to sit back and rest on our laurels. In the coming years, we’ll continue working as hard as ever to continue pushing things forward in our world of sports.
Reflex nutrition

Morda vam bo prav tako všeč…