Ni na zalogi

Reflex Vegan protein

49,90

POPOLNOMA BREZ LAKTOZE Veganski beljakovinski napitek vsebuje izjemno kakovostne hranilne sestavine in je odličnega okusa. Dodane ima prebavne encime in probiotike. Primeren je za aktivne posameznike ter vse, ki potrebujete dodaten vnos popolnoma veganskih (rastlinskih) beljakovin. Teža: 2100g

Počisti
Šifra: reflex-vegan-protein Kategorija:

Opis

POPOLNOMA BREZ LAKTOZE

Veganski beljakovinski napitek vsebuje izjemno kakovostne hranilne sestavine in je odličnega okusa. Dodane ima prebavne encime in probiotike. Primeren je za aktivne posameznike ter vse, ki potrebujete dodaten vnos popolnoma veganskih (rastlinskih) beljakovin.
Patentiran postopek pridobivanja beljakovin je okolju prijazen in popolnima naraven. Vir beljakovin so zrna graha (Pisum Sativum), ki je gojen v Evropi in brez pomoči umetnih gnojil. Postopek pridobivanja poteka samo z uporabo vode in popolnoma brez umetnih kemikalij. Rezultat postopka je čisti prašek, ki se zelo enostavno meša s tekočino in je zelo lahko prebavljiv. Kakovost beljakovin je popolnoma primerljiva z drugimi živalskimi viri beljakovin, kot na primer sirotka, jajca ali mleko. Aminokislinski izkoristek je kar 95%.

Uporaba: Zmešajte 2 merici Vegan Protein (25g) z 300ml vode. Priporočamo 2 do 3 odmerke dnevno med obroki in en odmerek takoj po športni vadbi.

Pakiranje: 2100g – zadostuje za 84 serviranj. Okus čokolada, jagoda

Glavne prednosti Vegan Protein izdelka:

  • Izjemno visoka vsebnost aminokislin BCAA, arginina in L-Glutamina.
  • Ne vsebuje soje, glutena ali gensko spremenjenih živil.
  • Prašek je sladkan s popolnima naravnim sladilom Stevie.
  • Pripravljen napitek je praktično brez sladkorja ali maščobe.
  • Vegan Protein je izdelan v novi tovarni Reflex Nutrition v Veliki Britaniji, ki pri proizvodnji uporablja izključno obnovljive vire energije. Proizvodnja ustreza standardom ISO 9001 in prav vsak vzorec izdelka je redno testiran glede sestave in kakovosti.

Povezava do spletne strani prozivajalca.

vegan