Reflex Vitamin C 500mg

9,90

🍋  Reflex vitamin C je ključen vodotopen vitamin z vrsto funkcij v človeškem telesu. Njegova primarna funkcija je to, da je odličen antioksidant.

 • 100 kapsul/ 500mg / 100 porcij
 • pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema
 • preprečevanje utrujenosti in izčrpanosti
 • spodbuja tvorbo kolagena
 • izboljša absorbcijo železa iz hrane

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Reflex Vitamin C

je ključen vodotopen vitamin z vrsto funkcij v človeškem telesu. Njegova primarna funkcija je to, da je odličen antioksidant. Za vitamin C velja, da ga največ dobimo s svežo, ustrezno skladiščeno ter lokalno pridelano zelenjavo in sadjem. Večje potrebe imajo predvsem kadilci, nosečnice in tisti, ki se zelo intenzivno ukvarjajo s športom.

Reflex vitamin C vsebuje L-askorbinsko kislino in askorbat. Vitamina C naše telo ni sposobno izdelovati samo, zato mu ga moramo stalno zagotavljati s primerno izbiro prehrane. Izboljšanje absorbcije železa v prebavnem traktu, zaščita pred prostimi radikali v organizmu, zmanjšanje oksidativnih poškodb DNK in zmanjšanje oksidacije LDL holesterola so le nekatere od mnogih funkcij vitamina C, ki kažejo na njegovo pomembno vlogo v našem telesu. Vitamin C deluje tudi kot antioksidant, samostojno in v kombinaciji z vitaminom E ter tako naše telo ščiti pred prostimi radikali. Pomemben je tudi za sintezo kolagena in tako za vsa naša mehka tkiva- dlesni, ožilje, kožo in kosti. Potreben pa je tudi za normalno delovanje možganov in živčevja.

Priporočena uporaba Reflex vitamin C

 • Ena tableta dnevno skupaj s hrano.
 • Odmerek: 1 tableta
 • Vsebuje: vitamin C 100 kapsul

Prehrambene lastnosti Reflex vitamin C:

vitamin C na odmerek (ena kapsula)
Vitamin C (kot L-absorbinska kislina) 500 mg
   

Ostale sestavine Reflex vitamin C:

Glazura: žeatinasta kapsula ovojnica

Sredstva proti strjevanju: silicijev dioksid, magnezijev stearat. 

BREZ : glutena, pšenice, mlečnih izdelkov, soje, kvasa, konzervansov, sladil, umetnih okusov ali barv.

Opozorilo:

Pred uporabo Reflex vitamin-a C se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija Reflex vitamin-a C je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza
zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Maša V. (preverjena stranka)

  (0) (0)