Reflex Whey Refresh 20x500ml

49,90

Reflex Whey refresh, 100% izolat sirotke pašne reje, vsebnost beljakovina nad 90%

  • priročen in pripravljen napitek
  • 30g beljakovin na plastenko
  • brez maščobe in brez OH
  • sladkano z naravno stevio
  • 20 plastenk v pakiranju

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Reflex Whey refresh, izolat beljakovin

  • priročen in pripravljen napitek
  • 30g beljakovin na plastenko
  • brez maščobe in brez OH
  • sladkano z naravno stevio
  • 20 plastenk v pakiranju

Vsi naši izolati:

Whey Refresh je najboljši pripravljen napitek, ki vsebuje 30g beljakovin. Vir beljakovin izvira v celoti iz izolata beljakovin, narejenega iz mleka živine pašne reje.

Pravtako je eden izmed redkih pripravljenih beljakovinskih napitkov brez umetnih sladil in barvil. Brez dodanega sladkorja a je kljub temu odličnega okusa. Brez OH in brez maščobe.

Primeren je za aktivne moške in ženske, ki iščejo priročen način za hiter vnos kakovostnih beljakovin. Gre za vegeterijanski izdelek, ki pa ni primeren za vegane.

Brez maščobe, OH in samo 130 kalorij na 500ml plastenko.

Ni potrebno mešanje

30g beljakovin na plastenko

Uporaba: Primerno za uporabo pred, med ali po treningu. Najboljše spiti ohlajeno in isti dan po odprtju.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Reflex

Blagovna znamka Relfex je blagovna znamka s poreklom iz EU. Natančneje iz Velike Britanije. Je eden izmed najbolj inovativnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Njihovi izdelki ustrezajo najstrožjim standardom ISO9001, Informed sport in Halal.Moja zgodba (Vitja SIkošek) z njimi je sledeča: Pred približno 10.leti sem zase iskal beljhakovinski napitek, ki je pašne reje in brez umetnih dodatkov. Tako sem naletel na Reflex. Od tega trenutka naprej smo začeli sodelovanje. Nad njihovimi izdleki sem bil navdušem, sem pa želel biti še prepričan o tem kar piše na njih. Zato sem se odličil narediti nekaj analiz na lastno pest v laboratoriju v SLO in obenem obiskati proizvodnjo v UK.Rezultati so bili več kot odlični. Ker zmeraj želim, da za tem, kar ponujamo lahko stojim in dam besedo, Reflex že 10.let ostaja z naborom vseh svojih izdelkov v naši spletni trgovini.

Prehrambene informacije

whey refresh

Mnenja strank