Zeleni čaj 100 kapsul, Reflex Nutrition

Izvleček zelenega čaja v kapsulah – prehransko dopolnilo

 • 300mg izvlečka zelenega čaja v kapsuli
 • enakovredno 3-4- skodelicam svežega čaja
 • odličen vir polifenolov in EGCG-ja
 • naraven vir kofeina

 

14,10

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.

Opis

Kaj je zeleni čaj?

Zeleni čaj je odličen vir antioksidantov in alkaloidov, vsebuje pa tudi vitamine A, C, D, E, B, K ter minerale mangan, magnezij, cink, krom, selen, karotenoide. Vsebuje velike količine polifenolov znanih kot flavonoidi, lignani in tanini in so verjetno najpomembnejše zdrave sestavine v zelenem čaju.

Green Tea ne vsebuje nobenih stimulansov, zato je uporaba varna.

Reflex zeleni čaj uvaža zelo močan ekstrakt zelenega čaja, ki ga potem v Veliki Britanji proizvaja v obliki kapsul. Samo ena tableta Reflex zelenega čaja vsebuje toliko polifenolov in ECGC (EGCG je izjemo močan antioksidant), kot ga najdemo v štirih skodelicah svežega zelenega čaja.

Kapsule zelenega čaja 300mg ekstrakta na kapsulo pridobivajo iz listov rastline camelia sinensis. Ta izvleček zagotavlja  naravno prisoten kofein, z največjo količino 21 mg kofeina na kapsulo. To ustreza enaki količini polifenolov in ECGC kot 3-4- skodelice svežega zelenega čaja.

Reflex Garancija:

 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu    zeleni čaj
 • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
 • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

 

Uporaba: Vzemite eno do dve kapsuli trikrat dnevno.

Neto količina: 100 kapsul

 Opozorilo:Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-3 of 3 reviews
 1. Zadovoljna z izdelkom.

  (0) (0)
 2. Te jemljem že 2 meseca in se mi ne nabira več mascoba okoli trebuha

  (1) (0)
 3. super

  (0) (0)