Šejker 3v1

8,90

700-mililitrski šejker  blagovne znamke Applied Nutrition. Šejker  je opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko. Obenem ima prostor za skladiščenje kapsul ali proteinskega praška na dnu.

Ključne prednosti:

  • 100% varen za pomivalni stroj
  • Izdelan v Nemčiji
  • Volumen 700ml
  • Ergonomska oblika

Šifra: 3v1shake Kategorije: , ,
Applied nutrition

Opis

Šejker 3v1

Šejker 3v1 Applied Nutrition je idealen za mešanje beljakovinskih napitkov, kot je Critical Whey ali celo za mešanje drugih dodatkov na vodni osnovi, kot so izdelki pred vadbo.

Naš šejker 3v1 ima kapaciteto 700 ml z blagovno znamko Applied Nutrition in edinstvenim modrim vrhom. Opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko. Konstrukcija šejkerja 3v1 je preprosta in ergonomska, lahka zasnova pa je idealna za nošenje v telovadni torbi. Pokrov ima velik izliv, ki omogoča enostavno in hitro porabo mešanega izdelka.

Šejker izdeluje vodilni svetovni proizvajalec Buchsteiner s sedežem v Nemčiji. To je originalni mešalnik MixMaster, zato je izdelek visoke kakovosti in 100% varen za pomivalni stroj.

Šejker 3v1 Applied Nutrition je kot nalašč za ustvarjanje šejka brez grudic. Prav tako ima priročne meritve na strani stresalnika, od 100 ml do 700 ml v korakih po 100 ml za natančnost.

OPOZORILO: Šejkerja ne uporabljajte z vročo ali toplo tekočino. Tresenje vročih tekočin v zaprti posodi lahko povzroči kopičenje tlaka, kar povzroči, da se vsebina potisne iz pokrova, ko se odpre.

Kombinirajte ga z ostalimi izdelki blagovne znamke Applied Nutrition, ki jih najdete tukaj.

Brand

Applied nutrition

APPLIED NUTRITION - Formulated by Experts, Trusted by Athletes.
Applied nutrition

Morda vam bo prav tako všeč…