Abe bullet šejker

Abe bulet šejker 

 • 100% varen za pomivalni stroj
 • Izdelan v Nemčiji
 • Volumen 700ml
 • Ergonomska oblika

4,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Šejker volumna 500ml

Šejker je idealen za mešanje beljakovinskih napitkov, ali celo za mešanje drugih dodatkov na vodni osnovi, kot so izdelki pred vadbo.

Izdelek je visoke kakovosti in 100% varen za pomivalni stroj.

Šejker je kot nalašč  za ustvarjanje šejka brez grudic. Prav tako ima priročne meritve na strani stresalnika, od 100 ml do 600 ml v korakih po 100 ml za natančnost.

OPOZORILO: Šejkerja ne uporabljajte z vročo ali toplo tekočino. Tresenje vročih tekočin v zaprti posodi lahko povzroči kopičenje tlaka, kar povzroči, da se vsebina potisne iz pokrova, ko se odpre.

Kombinirajte ga z ostalimi izdelki znamke Applied Nutrition, ki jih najdete tukaj.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 49 reviews
 1. Top

  (0) (0)
 2. Enostaven in priročen šejker

  (0) (0)
 3. Šejker prikazan v naročilu je drugačen od poslanega

  (0) (0)
 4. Vesel darila

  (0) (0)
 5. Enkratno

  (0) (0)