Šejker Vitja 600ml

2,90

600-mililitrski šejker  blagovne znamke Vitja.si. Šejker  je opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko.

 • 100% varen za pomivalni stroj
 • Izdelan v Nemčiji
 • Volumen 700ml
 • Ergonomska oblika

2,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli

Opis

Šejker volumna 600ml

Šejker je idealen za mešanje beljakovinskih napitkov, ali celo za mešanje drugih dodatkov na vodni osnovi, kot so izdelki pred vadbo.

Naš šejker ima kapaciteto 600 ml z blagovno znamko Vitja.si in edinstvenim oranžnim vrhom, ki je naša prepoznavna barva. Opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko. Konstrukcija šejkerja je preprost in ergonomska, lahka zasnova pa je idealna za nošenje v telovadni torbi. Pokrov ima velik izliv, ki omogoča enostavno in hitro porabo mešanega izdelka.

Izdelek je visoke kakovosti in 100% varen za pomivalni stroj.

Šejker je kot nalašč  za ustvarjanje šejka brez grudic. Prav tako ima priročne meritve na strani stresalnika, od 100 ml do 600 ml v korakih po 100 ml za natančnost.

OPOZORILO: Šejkerja ne uporabljajte z vročo ali toplo tekočino. Tresenje vročih tekočin v zaprti posodi lahko povzroči kopičenje tlaka, kar povzroči, da se vsebina potisne iz pokrova, ko se odpre.

Kombinirajte ga z ostalimi izdelki znamke Applied Nutrition, ki jih najdete tukaj.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Anonimno (preverjena stranka)

  Kul šejker

  Šejker Vitja 600mlŠejker Vitja 600ml

  (0) (0)
 2. Monika (preverjena stranka)

  Priročen, predvsem pa ne prepušča tekočine/napitka.

  Šejker Vitja 600mlŠejker Vitja 600ml

  (0) (0)
 3. Žan Vodan (preverjena stranka)

  Mi ni vsec, da pise vitja na shejkeru

  Šejker Vitja 600mlŠejker Vitja 600ml

  (0) (0)
 4. Špela M. (preverjena stranka)

  Praktičen šejker, lep design.

  Šejker Vitja 600mlŠejker Vitja 600ml

  (0) (0)
 5. Urška (preverjena stranka)

  (0) (0)