Šejker Vitja 600ml -črn

4,90

600-mililitrski šejker  blagovne znamke Vitja.si. Šejker  je opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko.

 • 100% varen za pomivalni stroj
 • Izdelan v Nemčiji
 • Volumen 700ml
 • Ergonomska oblika

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Šejker volumna 600ml

Šejker je idealen za mešanje beljakovinskih napitkov, ali celo za mešanje drugih dodatkov na vodni osnovi, kot so izdelki pred vadbo.

Naš šejker ima kapaciteto 600 ml z blagovno znamko Vitja.si in edinstvenim oranžnim vrhom, ki je naša prepoznavna barva. Opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko. Konstrukcija šejkerja je preprost in ergonomska, lahka zasnova pa je idealna za nošenje v telovadni torbi. Pokrov ima velik izliv, ki omogoča enostavno in hitro porabo mešanega izdelka.

Izdelek je visoke kakovosti in 100% varen za pomivalni stroj.

Šejker je kot nalašč  za ustvarjanje šejka brez grudic. Prav tako ima priročne meritve na strani stresalnika, od 100 ml do 600 ml v korakih po 100 ml za natančnost.

OPOZORILO: Šejkerja ne uporabljajte z vročo ali toplo tekočino. Tresenje vročih tekočin v zaprti posodi lahko povzroči kopičenje tlaka, kar povzroči, da se vsebina potisne iz pokrova, ko se odpre.

Kombinirajte ga z ostalimi izdelki znamke Applied Nutrition, ki jih najdete tukaj.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Anonimno (preverjena stranka)

  (0) (0)
 2. Albin Voda (preverjena stranka)

  (0) (0)
 3. Suzana Turco (preverjena stranka)

  (0) (0)
 4. Marjanca Novak (preverjena stranka)

  (0) (0)
 5. Martina (preverjena stranka)

  (0) (0)