Šejker Vitja bel 500 ml + 150 ml

500-mililitrski šejker  blagovne znamke Vitja.si. Šejker  je opremljen z dodatnim 150 ml prostorom za shranjevanje, mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko.

 • 100% varen za pomivalni stroj
 • Volumen 500 ml + 150 ml
 • Ergonomska oblika

3,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
 • Zaužiti kadarkoli

Opis

Šejker volumna 500 ml + 150 ml 

Šejker je idealen za mešanje beljakovinskih napitkov, ali celo za mešanje drugih dodatkov na vodni osnovi, kot so izdelki pred vadbo.

Naš šejker ima kapaciteto 500 ml + dodaten prostor volumna 150 ml, v katerega lahko hraniš svoje najljubše proteine ali drug dodatek v prahu / kapsuli, za kasnejšo uporabo.

Je zapeljive bele barve, opremljen z mrežastim vložkom, z vijakom na vrhu, s pokrovčkom in z nepropustno obliko. Konstrukcija šejkerja je preprost in ergonomska, lahka zasnova pa je idealna za nošenje v telovadni torbi. Pokrov ima velik izliv, ki omogoča enostavno in hitro porabo mešanega izdelka.

Izdelek je visoke kakovosti in 100% varen za pomivalni stroj.

Šejker je kot nalašč  za ustvarjanje šejka brez grudic. Prav tako ima priročne meritve na strani stresalnika, od 100 ml do 500 ml v korakih po 100 ml za natančnost.

OPOZORILO: Šejkerja ne uporabljajte z vročo ali toplo tekočino. Tresenje vročih tekočin v zaprti posodi lahko povzroči kopičenje tlaka, kar povzroči, da se vsebina potisne iz pokrova, ko se odpre.

Kombinirajte ga z ostalimi izdelki znamke Applied Nutrition, ki jih najdete tukaj.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 15 reviews
 1. Top

  (0) (0)
 2. Priročno

  (0) (0)
 3. Super sherker

  (0) (0)
 4. Zadovoljna in uporabno.

  (0) (0)
 5. Praktična posodica za suhe sestavine. Manjka mi podatek neoporečnost plastike, niosem prepričana, če lahko perem v pomivalnem stroju.

  (0) (0)