ShredX 300g fatburner v prahu

🍃Naravna barvila in okus🍃
ShredX:
 • B-vitamini prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in utrujenosti skozi ves dan
 • tvoj um ohranja zbran skozi ves dan
 • fatburner v prahu za povečanje energije med treningom in kurjenje odvečne maščobe

34,90

 • Zaužiti pred treningom
 • Proizvedeno v EU
Oznaki: ,

Opis

prehransko dopolnilo

Ultimativni fatburner 300g | 60 odmerkov. Na 2 odmerka:

3g L-karnitina | 450mg zelenega čaja | 300mg holina | 250 mg L-tirozina | 200mg kofeina

ShredX v prahu ponuja kombinacijo zaupanja vrednih sestavin z najsodobnejšimi inovacijami. Zasnovan tako, da podpira tvoj cilj treninga, je Shred-X idealen za vse, ki želite shujšati, povečati energijo in ohraniti oster mentalni fokus.

Priporočena uporaba:

Zmešajte 1-2 porciji 5-10 g (0,5 – 1 ravna merica) z 200 ml hladne vode in zaužijte 15 minut pred vadbo.

*Merica je približno merilo, zaželena je uporaba tehtnice.

ALERGENI: Brez.

Sestavine:

Okus SOUR GUMMY BEAR: Acetil L-karnitin, Betain brezvodni, citronska kislina (regulator kislosti), vitamin C (askorbinska kislina), zeleni čaj 95% polifenoli, holin bitartrat, L-teanin, ekstrakt listov Gymnema Sylvestre (vsebuje 75% gimnemičnih kislin), tavrin, L -Tirozin, natrijev bikarbonat, brezvodni kofein, naravna aroma, naravna barva (rdeča pesa), sredstva proti strjevanju: (silicijev dioksid, kalcijev silikat, Sukraloza (sladilo), vitamin B3 (kot nikotinamid), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12 (kot cianokobalamin).

Opozorilo: *Ob odprtju izdelka, lahko pride do pojava “kep” oz. sprijema prahu v večje kose. Z izdelkom ni nič narobe in pojav ne vpliva na njegovo učinkovitost. Ob mešanju se prah povsem raztopi.
Izdelek ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite dnevnega odmerka. Shranjujte stran od otrok v suhem in temnem prostoru.

GMP

Ta izdelek je bil izdelan v objektu GMP pod strogim nadzorom kakovosti, da bi zagotovili stalno visoko kakovost, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet (MA) ali specifikaciji izdelka.

O Applied Nutrition znamki

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek

Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.

Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

PREHRANSKE INFORMACIJE Shred-X-Powder-300g---Nutritionals

SESTAVINE:

Kisli gumijasti medved Acetil L-karnitin, Betain brezvodni, citronska kislina (regulator kislosti), vitamin C (askorbinska kislina), zeleni čaj 95% polifenoli, holin bitartrat, L-teanin, ekstrakt listov Gymnema Sylvestre (vsebuje 75% gimnemičnih kislin), tavrin, L -Tirozin, natrijev bikarbonat, brezvodni kofein, naravna aroma, naravna barva (rdeča pesa), sredstva proti strjevanju: (silicijev dioksid, kalcijev silikat), Breathe Easy ™ (aroma), Pro GBB ™ (gama-butirobetain etil ester HCL) , Sukraloza (sladilo), vitamin B3 (kot nikotinamid), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12 (kot cianokobalamin).

Mnenja strank

 1. Martin (preverjena stranka)

  Najboljši fat burner!!!

  ShredX 300g fatburner v prahuShredX 300g fatburner v prahu

  (0) (0)
 2. Dejan (preverjena stranka)

  (0) (0)
 3. Mateja Sladič (preverjena stranka)

  (0) (1)
 4. Anonimno (preverjena stranka)

  Okus dober, opravlja svojo funkcijo. Moram pa povedati da sem dobil zelo zdgrudan izdelek. Zato manj točk.

  ShredX 300g fatburner v prahuShredX 300g fatburner v prahu

  (0) (0)