Test X – spodbujevalec

39,90

Test X – T booster za dvig in optimizacijo moškega spolnega hormona. Boljša in hitrejša regeneracija, boljša spolna moč in manj maščobe.

  • podpira njegovo naravno proizvodnjo
  • dodana formula estro-buster za uravnoteženo raven estrogena
  • primeren za vse.

 

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
  • Zaužiti kadarkoli
Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Test X – Test-osteron boost 120 kapsul

Test X ponuja edinstveno mešanico piskavice, D-asparaginske kisline, beta ekcisterona, korena maka, mucuna pruriens in 5-metil-7-metoksiisoflavona z dodanimi sestavinami za uravnavanje najpomembenjšega hormona v našem telesu za pridobivanje mišične mase in izgubo maščobe.

  • podpira naravno proizvodnjo testo-sterona
  • dodana formula estro-buster za uravnoteženo raven estrogena
  • primeren za vse, ki so redno telesno aktivni

Uporaba: Vzemi 4 kapsule na dan skupaj s hrano.

Odmerjanje: En odmerek-4 kapsule

Vsebnost: 30 odmerkov (po 4 kapsule)

Sestavine: Na-M-DAA, Avena Sativa (ovseni ekstrakt), piskavica (4-hidroksi izolevcin), estro-buster (I-3-C (indol-3-karbinol), reveratrol), magnezijev oksid, Mucuna Pruriens , Beta ekdisteron, koren Macca, holekalciferol, cinkov mono-L-metionin sulfat, 5 metil-7-metoksiisoflavon, piridoksin hidroklorid, bakrov sulfat.

Druge sestavine:  Ovojnica rastlinskih kapsul: hidroksipropilmetil celuloza, rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka  je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Test X je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Odmerek: 4 kapsule Vsebnost: 30 odmerkovna odmerek
Na-M-DAA 1800 mg
 Avena Sativa 300 mg
 Fenugreek 270 mg
 Estro-Buster 220 mg
 Magnezij 200 mg
 Mucuna Pruriens 200 mg
 Beta Ecdysterone 180 mg
 Macca koren 150 mg
 Vitamin D3 4000 iu
 Cink 24 mg
 Methoxy Isoflavone 20 mg
 Vitamin B6 12 mg
 baker 1200 ug

Mnenja strank

  1. Nataša (preverjena stranka)

    (0) (0)