Test X – optimizator moškega hormona T

Test X – T booster za dvig in optimizacijo moškega spolnega hormona. Boljša in hitrejša regeneracija, boljša spolna moč in manj maščobe.

  • podpira njegovo naravno proizvodnjo
  • dodana formula estro-buster za uravnoteženo raven estrogena
  • primeren za moške.

 

39,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
  • Zaužiti kadarkoli
Oznaki: ,

Opis

Test X – Test-osteron boost 120 kapsul

Test X ponuja edinstveno mešanico piskavice, D-asparaginske kisline, beta ekcisterona, korena maka, mucuna pruriens in 5-metil-7-metoksiisoflavona z dodanimi sestavinami za uravnavanje najpomembenjšega hormona v našem telesu za pridobivanje mišične mase in izgubo maščobe.

  • podpira naravno proizvodnjo testo-sterona
  • dodana formula estro-buster za uravnoteženo raven estrogena
  • primeren za vse, ki so redno telesno aktivni

Uporaba: Vzemi 4 kapsule na dan skupaj s hrano.

Odmerjanje: En odmerek-4 kapsule

Vsebnost: 30 odmerkov (po 4 kapsule)

Sestavine: Na-M-DAA, Avena Sativa (ovseni ekstrakt), piskavica (4-hidroksi izolev – cin), estro-buster (I-3-C (indol-3-karbinol), reveratrol), magnezijev oksid, Mucuna Pruriens , Beta ekdisteron, koren Macca, holekalciferol, cinkov mono-L-metionin sulfat, 5 metil-7-metoksiisoflavon, piridoksin hidroklorid, bakrov sulfat.

Druge sestavine:  Ovojnica rastlinskih kapsul: hidroksipropilmetil celuloza, rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka  je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Test X je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Odmerek: 4 kapsule Vsebnost: 30 odmerkov na odmerek
Na-M-DAA  1800 mg
 Avena Sativa  300 mg
 Fenugreek  270 mg
 Estro-Buster  220 mg
 Magnezij  200 mg
 Mucuna Pruriens  200 mg
 Beta Ecdysterone  180 mg
 Macca koren  150 mg
 Vitamin D3  4000 iu
 Cink  24 mg
 Methoxy Isoflavone  20 mg
 Vitamin B6  12 mg
 baker  1200 ug

Mnenja strank

1-1 of 1 review
  1. Super

    (0) (0)