Tested Amino 6000

19,90

Podpora za hitrejšo regeneracijo in zaviranje katabolizma. 100% Ultra-Premium Amino zagotavlja kombinacijo v enem odmerku 6.000mg visoko kakovostnih esencialnih in neesencialnih aminokislin, ki maksimalno podpirajo rast in razvoj mišične mase ter preprečujejo razgradnjo le te. Še posebej so priporočljive ob večjih naporih ali ob specialnih dietah. Pakiranje: 210 kapsul

Šifra: tested-amino-6500 Kategorije: , , , , ,

Opis

Podpora za hitrejšo regeneracijo in zaviranje katabolizma.

100% Ultra-Premium Amino zagotavlja kombinacijo v enem odmerku 6.000mg visoko kakovostnih esencialnih in neesencialnih aminokislin, ki maksimalno podpirajo rast in razvoj mišične mase ter preprečujejo razgradnjo le te. Še posebej so priporočljive ob večjih naporih ali ob specialnih dietah.

Zagotavlja proste in peptidno vezane aminokisline

Tested Amino 6000 vsebuje proste in peptidno vezane aminokisline, ki se izjemno hitro absorbirajo in nemudoma zvišajo raven aminokislin v krvi.

Praktično in preprosto za uporabo

S samo enim odmerkom boste zaužili 6.000 mg visokokakovostnih aminokislin. Ne glede na to kje se nahajate. Ali na treningu, ali na poti, priročno oblikovane tablete bodo zmeraj omogočale da imate s seboj zadostno količino aminokislin in tako lažje sledili zadanim ciljem glede ohranjanja mišične mase.

Navodila za uporabo

1 do 3 krat dnevno zaužijte priporočen odmerek z vodo.

Sestavine-Ingredients
Hydrolized Whey Protein (Milk), Gelatin, Glazing Agent (Glycerine), Anti-caking agent (Magensium Stearate), Color (Titanium Dioxide).