Testiranje strukturnega ravnovesja

287,00

  • Ugotovitev neravnovesja med mišicami leve in desne strani telesa, zgornjim in spodnjim delom telesa, ter sprednje in zadnje strani telesa.
  • Strukturno neravnovesje se kaže kot bolečina v različnih sklepih ali celo predelih telesa
  • Strukturno neravnovesje poveča verjetnost poškodbe in zmanjša zmogljivost posamenzikae.
  • S testiranjem ugotovimo pomanjklijvosti.
  • Strukturno ravnovesje je izredno pomembno pri rehabilitacijah.

287,00

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Kaj ugotavljamo s testiranjem?

S testiranjem strukturnega ravnovesja ugotovimo neravnovesja med mišicami leve in desne strani telesa, zgornjim in spodnjim delom telesa, ter sprednje in zadnje strani telesa.

Kako pride do tega?

Zaradi ponavljajočih se gibov, ki so navadno nepopolni, pride najpogosteje do strukturnega neravnovesja. Strukturno neravnovesje se kaže kot bolečina v različnih sklepih ali celo predelih telesa, povečana verjetnost poškodbe in kot zmanjšana zmogljivost daleč od optimalne. S testiranjem ugotovimo pomanjklijvosti.

Strukturno ravnovesje je izredno pomembno pri rehabilitacijah.

Ko najdemo težavo jo lahko šele začnemo odpravljati. Zelo priporočljivo za vse s težavami kot so bolečine ali ponavljajoče se poškodbe, ter za tiste, ki želijo bistveno izboljšati svoje dosežke na področju športa.

Testiranje in analiza, ter sestava treninga za optimizacija zahteva cca 3-4 ure dela. Lahko se razdeli v dva dela po želji.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections