Testiranje strukturnega ravnovesja

  • Ugotovitev neravnovesja med mišicami leve in desne strani telesa, zgornjim in spodnjim delom telesa, ter sprednje in zadnje strani telesa.
  • Strukturno neravnovesje se kaže kot bolečina v različnih sklepih ali celo predelih telesa
  • Strukturno neravnovesje poveča verjetnost poškodbe in zmanjša zmogljivost posamenzikae.
  • S testiranjem ugotovimo pomanjklijvosti.
  • Strukturno ravnovesje je izredno pomembno pri rehabilitacijah.

287,00

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Kaj ugotavljamo s testiranjem?

S testiranjem strukturnega ravnovesja ugotovimo neravnovesja med mišicami leve in desne strani telesa, zgornjim in spodnjim delom telesa, ter sprednje in zadnje strani telesa.

Kako pride do tega?

Zaradi ponavljajočih se gibov, ki so navadno nepopolni, pride najpogosteje do strukturnega neravnovesja. Strukturno neravnovesje se kaže kot bolečina v različnih sklepih ali celo predelih telesa, povečana verjetnost poškodbe in kot zmanjšana zmogljivost daleč od optimalne. S testiranjem ugotovimo pomanjklijvosti.

Strukturno ravnovesje je izredno pomembno pri rehabilitacijah.

Ko najdemo težavo jo lahko šele začnemo odpravljati. Zelo priporočljivo za vse s težavami kot so bolečine ali ponavljajoče se poškodbe, ter za tiste, ki želijo bistveno izboljšati svoje dosežke na področju športa.

Testiranje in analiza, ter sestava treninga za optimizacija zahteva cca 3-4 ure dela. Lahko se razdeli v dva dela po želji.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections