Akcija!

TestX + GRATIS Pegasti badelj

39,90

Test X – T booster za dvig in optimizacijo moškega spolnega hormona. Boljša in hitrejša regeneracija, boljša spolna moč in manj maščobe.

 • podpira njegovo naravno proizvodnjo
 • dodana formula estro-buster za uravnoteženo raven estrogena
 • primeren za vse.

 

Milk Thistle:

 • Glavna lastnost Milk thistle-pegasti badelj je ta, da poviša raven GLUTATIONA, našega najbolj pomembnega antioksidanta, ki izboljša razstruplanje v jetrih, ter zmanjša njihovo zamaščenost.
 •  Tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja za lajšanje simptomov, povezanih z občasnim pretiranim uživanjem hrane in pijače, kot so prebavne težave in razdražen želodec.
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
Kategorija:

Opis

TestX – Testosteron boost 120 kapsul

TestX ponuja edinstveno mešanico piskavice, D-asparaginske kisline, beta ekcisterona, korena maka, mucuna pruriens in 5-metil-7-metoksiisoflavona z dodanimi sestavinami za uravnavanje najpomembenjšega hormona v našem telesu za pridobivanje mišične mase in izgubo maščobe.

 • podpira naravno proizvodnjo testo-sterona
 • dodana formula estro-buster za uravnoteženo raven estrogena
 • primeren za vse, ki so redno telesno aktivni

Uporaba: Vzemi 4 kapsule na dan skupaj s hrano.

Odmerjanje: En odmerek-4 kapsule

Vsebnost: 30 odmerkov (po 4 kapsule)

Sestavine: Na-M-DAA, Avena Sativa (ovseni ekstrakt), piskavica (4-hidroksi izolevcin), estro-buster (I-3-C (indol-3-karbinol), reveratrol), magnezijev oksid, Mucuna Pruriens , Beta ekdisteron, koren Macca, holekalciferol, cinkov mono-L-metionin sulfat, 5 metil-7-metoksiisoflavon, piridoksin hidroklorid, bakrov sulfat.

Druge sestavine:  Ovojnica rastlinskih kapsul: hidroksipropilmetil celuloza, rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Milk thistle-pegasti badelj

je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja za lajšanje simptomov, povezanih z občasnim pretiranim uživanjem hrane in pijače, kot so prebavne težave in razdražen želodec. Njegova glavna lastnost je, da poviša raven GLUTATIONA, našega najbolj pomembnega antioksidanta, ki izboljša razstruplanje v jetrih, ter zmanjša njihovo zamaščenost. 90 tablet/ 90 odmerkov Milk thistle-pegasti badelj (Silybum marianum) so v zdravilne namene uporabljali že v stari Grčiji in Rimu, in sicer pri zbadanju v rebrih, boleznih vranice, malariji, migreni, morski bolezni, krčnih žilah, prebavnih motnjah, žolčnih obolenjih, zlatenici, maščobni okvari jeter, toksičnih obolenjih jeter, kroničnih vnetjih in cirozi jeter. Raziskave so dokazale, da lahko silimarin vpliva na hitrejšo regeneracijo celic, izoliranih iz tkiva ledvic, katerih poškodbe so posledica uživanja analgetikov, citostatikov ali drugih zdravil in toksičnih snovi. Milk thistle-pegasti badelj je torej ena najučinkovitejših zdravilnih rastlin, ki ščitijo naša jetra pred strupi, in sicer tudi pri zastrupitvah z gobami ali kemikalijami. Milk thistle-pegasti badelj pomaga tudi pri zdravljenju in preprečevanj nastajanja žolčnih kamnov. Deluje tako, da izboljša pretok žolča, s holesterolom nasičenega prebavnega soka, ki potuje od jeter skozi žolčnik v črevo, kjer sodeluje pri prebavljanju maščob. Uživanje pegastega badlja niža holesterol v krvi, saj silimarin vpliva predvsem na povečanje koncentracije HDL holesterola v krvi, zmanjša pa nivo LDL in skupnega holesterola v krvi. Slovi kot učinkovito sredstvo za spodbujanje menstruacije in pomaga pri luskavici, saj omili vnetje in tako omeji bujno rast kožnih celic pri luskavici.

Ključne prednosti:

 • Priljubljeno, učinkovito zeliščno zdravilo
 • Lajša prebavne težave in razdražen želodec
 • Odlična vrednost za vaš denar- 300mg na tableto

  Priporočena uporaba (Milk thistle-Pegasti badelj):

Vzemite 1-2 tableti na dan skupaj s hrano. Prehranske lastnosti:

Milk thistle-Pegasti badelj velja za tradicionalno zeliščno zdravilo. Zato se informacije o hranilni vrednosti ne uporabljajo. Sestavine: Vsaka filmsko obložena tableta (Milk thistle-Pegasti badelj) vsebuje 300 mg standardiziranega ekstrakta (v obliki suhega ekstrakta) iz plodov mlečnega čička (Silybum marianum (L.) Gaertner) (ekvivalent 7200 mg – 8100 mg plodov mlečnega čička), kar ustreza 174 mg silimarina, izračunano kot silibinin. Ekstrakcijsko topilo: aceton 95% v / v. BREZ: sladkorja, soli, kvasa, pšenice, soje, glutena in mlečnih izdelkov. Oblikovani brez uporabe umetnih konzervansov, okusov ali barv.

Opozorilo: Pred uporabo Milk thistle-Pegasti badelj se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Testirano za profesionalne športnike Vsaka serija tega izdelka (Milk thistle-Pegasti badelj) je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki. GMP Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 
Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

TestX:Odmerek: 4 kapsule Vsebnost: 30 odmerkovna odmerek
Na-M-DAA 1800 mg
 Avena Sativa 300 mg
 Fenugreek 270 mg
 Estro-Buster 220 mg
 Magnezij 200 mg
 Mucuna Pruriens 200 mg
 Beta Ecdysterone 180 mg
 Macca koren 150 mg
 Vitamin D3 4000 iu
 Cink 24 mg
 Methoxy Isoflavone 20 mg
 Vitamin B6 12 mg
 baker 1200 ug
 Milk Thistle/pegasti badelj:

Ta izdelek se uvršča med tradicionalna zeliščna zdravila. Zato  se podatki o prehranskih lastnostih ne uporabljajo.

Mnenja strank