Akcija!

Tornado šejker Applied Nutrition 400ml

14,90

 

  • vedno popoln šejk
  • enostavna uporaba
  • hitra priprava
  • kjerkoli in kadarkoli

 

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Tornado šejker Applied Nutrition

Poznaš tisti občutek, ko včasih ne zapreš pokrova šejkerja dovolj dobro in se ti vse polije? Ali pa ko stresaš in stresaš šejker in potem, ko piješ šejk so še vedno prisotne grude prahu, ki so se sprijele skupaj?

Vedno popolno zmešan šejk, brez grud in ravno prav kremast.

Nov tornado šejker zagotavlja prav to. Da bo tvoj šejk, vedno tak kot mora biti. Enakomerno zmešan, ravno prav kremast in hitro pripravljen.

Tornado šejker poganja motor 11.000 vrtljajev, ki z lahkoto zmeša katerikoli prašek. Vaši dnevi pitja nerodnih beljakovin in tresenja skodelic gor in dol so končani!

Navodila:

  • Vstavite 2x AAA baterije (odstranite gumijasto podlago, da vstavite baterije)
  • Opozorilo: Baterije niso vključene.
  • Tornado šejker napolnite z želeno tekočino
  • Pritisnite gumb in dovolite, da se oblikuje tornado
  • Dodajte ostale sestavine v stresalnik Tornado za takojšnje mešanje

Podstavka baterije ne postavljajte v pomivalni stroj

Nasveti za brezhibno delovanje:

Ne posegajte v rezilo propelerja
Ne polnite šejkerja preko označene max linije
Ne pijte brez pokrova na skodelici
Neupoštevanje teh pravil lahko povzroči neustrezno delovanje izdelka, za katerega proizvajalec ne prevzema odgovornosti in stroškov.

Za ostale dodatke, kot so kovinski ali plastični šejkeri, brisače ali bluetooth slušalke klikni tukaj

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections