Vitamin D3+K2 Vitja.si 120 kapsul

14,90

 • za optimalno delujoč imunski sistem
 • izboljša absorpcijo kalcija v kosti – zdrave kosti
 • pripomore k normalni mišični funkciji
 • 2000 i.u./kapsulo

14,90

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Vitamin D3 pomaga pri vzdrževanju normalnih mišičnih funkcij in zdravega imunskega sistema.

Naše telo potrebuje vitamin D3 za podporo imunskemu sistemu in zaščito pred boleznimi. Vzdržuje zdravje kosti in zobovja ter ohranja normalno delovanje mišic.

Vitamin D je znan kot sončni vitamin, saj je nekaj, kar dobite, ko je koža izpostavljena sončni svetlobi. Ko niste izpostavljeni sončni svetlobi, je telo ne proizvaja, zato je dodatek vitaminu D3 idealen.

Vitamin D je življenjsko pomemben vitamin za pravilno delovanje telesa. Telo ga naravno proizvede, ko koža reagira na sončno svetlobo in je ključnega pomena za zdravje in vitalnost. Pomembno je ohraniti zdravo raven vitamina, saj ta uravnava raven kalcija v krvi in ​​pomaga celicam, da učinkovito komunicirajo po telesu. Vitamin D3 nastaja s pomočjo ultravijoličnih žarkov B iz sonca (UVB) in je trikrat močnejši od vitamina D2.

Komu je namenjen vitamin D3?

Kdor želi povečati raven vitamina D. Nadomestke vitamina D3 športniki in športni navdušenci pogosto jemljejo, da pomagajo imunski funkciji, delovanju kosti in mišic ter ravni kalcija.

Najpogostejši simptomi pomanjkanja vitamina D so:

 • pridobivanje teže
 • zmanjševanje kostne mase in zlomi
 • izčrpanost in splošna utrujenost
 • mišični krči in slabost
 • bolečine v kosteh in sklepih
 • težave s sladkorjem v krvi
 • slab imunski sistem (dovzetnost za okužbe)
 • znižane vrednosti kalcija
 • nihanja razploćenja in razdražljivost
 • depresija
 • Prehranske lastnosti:

Kako jemati?

Vzemite eno kapsulo na dan skupaj s hrano.

Vitamin D3 je prehranski dodatek, ki ga dodajte uravnoteženi in zdravi prehrani.

Vsaka škatlica vsebuje 100 kapsul.

Sestavine:

V vsaki dvodelni kapsuli iz želatine: sredstva za povečanje prostornine (maltodekstrin, celuloza), kolekalciferol (vitamin D3), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid, kalcijev silikat).

2000 iu vitamina D.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

d3-reflex deklaracija Sestavine: V vsaki dvodelni kapsuli iz želatine: sredstva za povečanje prostornine (maltodekstrin, celuloza), kolekalciferol (vitamin D3), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid, kalcijev silikat).

Mnenja strank

 1. Sanja (preverjena stranka)

  V zimskem času ga jemljem obvezno.

  Vitamin D3+K2 Vitja.si 120 kapsulVitamin D3+K2 Vitja.si 120 kapsul

  (0) (0)
 2. Anonimno (preverjena stranka)

  Vitamin d3 jemljem skoraj na dnevni bazi z nekaj presledki. Glede na to da sem imela pri kontroli krvi d vitamina 18, sem ga uspela z dodajanjem samega vitamina in nexgen vitaminov zvisati na 70 (to je bilo sicer ze nekaj casa nazaj). Predvidevam, da je torej ucinkovit. 💪😊

  Vitamin D3+K2 Vitja.si 120 kapsulVitamin D3+K2 Vitja.si 120 kapsul

  (0) (0)
 3. Tadej (preverjena stranka)

  (0) (0)