probiotik proflora napihnjenost
VITJA LOGO SLOGAN


TE VEDNO, KO SE FINO NAJEŠ HRANA NAPIHNE?


TE MUČI NAPIHNJENOST TUDI BREZ RAZLOGA?

REŠITEV JE V DOBRIH ORGANIZMIH, 
KI PA JIH JE PONAVADI PREMALO!

V telesu jih, predvsem zaradi vsakodnevnega stresa in nezdrave hrane, povečini nadomestijo slabi organizmi,

posledično pa se poslabša naše počutje,
po obrokih smo utrujeni, oslabi naša prebava in

v telesu se začne uravnovešeno stanje podirati, kot domine! 

Da veš o kakšnih organizmih govoriva:
Naše telo naseljuje več organizmov, kot je naših lastnih celic. Z njimi lahko živimo v sožitju, ali v “vojni”.

Odvisno od tega, če v tvojem prebavnem traktu prebivajo “prijatelji”, ali “sovražniki”.

“Prijatelji” so dobri organizmi, ki pomagajo prebavi, izboljšujejo počutje, pomagajo imunskemu sistemu, celo proizvajajo nam potrebne vitamine, izločajo strupe, skratka, so naši “prijatelji”. 
PRIJATELJI SI POMAGAMO, SAJ VEŠ! 🙂 

“Sovražniki”, pa delajo ravno nasprotno vsemu naštetemu.

In vsi, s svojim načinom življenja, vplivamo na to, ali bodo v nas živeli “prijatelji”, ali “sovražniki”.

NAJBOLJ VAŽNO PA JE, DA SE DA PRI TEM POMAGATI!

OBSTAJA EDINSTVENA REŠITEV!

DOKAZANA REŠITEV. REŠITEV, KI JO POTRJUJEJO VSE RAZISKAVE IN ZDRAVNIKI Z VSEH KONCEV SVETA! 

Jaz ti ponujam samo preverjeno rešitev, ki je sprva pomagala meni, kasneje pa še mnogim, ki sem jim do zdaj v življenju že imel možnost svetovati.

To rešitev imaš možnost spoznati in preizkusiti tudi ti! 

REŠITEV, ki hitro in učinkovito pomaga naseliti dobre in iztrebiti slabe organizme.ME ŠE NE POZNAŠ?

vitja foto landing

 
Sem Vitja Sikošek.

Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam! S tem namenom sem ustanovil stran VITJA.SI.

Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO.

S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran vitja.si, ki sta plod mojega dela.

Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil čisto svoje. 

ZDAJ PA K REŠITVI TVOJIH TEŽAV!

proflora pnga
5/5
0
ZADOVOLJNIH STRANK!

PREMIUM PRO FLORA je najbolj zaželen VITJA.SI izdelek na slovenskem trgu!

 Nanj sem resnično ponosen in to čedalje bolj, saj ga je v praksi preizkusilo že več kot
20.000 zadovoljnih uporabnikov, številka pa iz dneva v dan raste.

Odzivi so fenomenalni, kar me dela zelo srečnega!
Stranke pohvalijo, da jim je Premium pro flora pomagala pri veliko stvareh: zmanjšanju, ali celo odpravi prebavnih težav, refluksu, neredni prebavi in celem spektru drugih težav, ki so posledica porušene črevesne flore (utrujenost po obrokih, slabo počutje, občutek brez energija, nečista koža, razne alergije,…), 
PREDVSEM PA NAPIHNJENOSTI.

Premium pro flora ima kar 30 milijard družin dobrih bakterij in 1 milijardo borcev, ki uničujejo slabe bakterije, kar pomeni, da ima
DVOJNI UČINEK! 

Ravno to jo nekaj, kar jo dela še bolj posebno od ostalih podobnih izdelkov!

Proflora razlogi primerjava probiotiki

GRAF MULTINACIONALNE RAZISKAVE O TEM, KAKO POGOSTO ZDRAVNIKI PREDPISUJEJO PROBIOTIKE GLEDE NA PREBAVNE TEŽAVE:

graf probiotiki landing page
Previous
Next

ODZIVI STRANK PO UPORABI PREMIUM PRO FLORE

Manuela Ladinek Pušnik
Manuela Ladinek Pušnik
Lovrenc na Pohorju
Read More
“Sem mamica v 40-tih, s kupom opravil in službo, kjer opravljam sedeče delo. Od nekdaj sem imela težave s prebavo. Odločila sem se poskusiti PREMIUM PRO FLORO. Bila sem skeptična… saj vsi veste kako je. Na vsakem vogalu ti nekaj ponujajo. PREMIUM PRO FLORA mi je pomagala TAKOJ. Moja prebava je sedaj kot mora biti. Res sem vesela da mi tako pomaga in z veseljem jo priporočam naprej.”
Lana Matjašič
Lana Matjašič
Lenart
Read More
"Premium pro floro jemljem, ker sem imela izrazite težave z zgago, kislino in pekočim občutkom. To je EDINI PROBIOTIK po katerem nimam več nobenih težav s tem!"
Ema Lešnik
Ema Lešnik
Celje
Read More
"Premium pro floro sem poizkusila, ker mi je kar nekaj prijateljic in znancev povedalo kako jim je pomagala. In res zelo dobro odpravi težave, ki jih povzroča prebava. Super je, mislim, da bi tole moral probati vsak, ki ga kaj muči v tej smeri!"
Marjan Tinauer
Marjan Tinauer
Maribor
Read More
“Vitjo kot strokovnjaka z veseljem priporočam zaradi profesionalnosti. Zaradi ogromno znanja iz področja vadbe in prehrane in predvsem ker razume, da kot poslovnež zaradi velikega stresa potrebujem optimalno urejeno prehrano in optimalne dodatke k prehrani. Odkar sodelujva se počutim odlično. Pri svojih letih sem poln energije. PREMIUM PRO FLORO uporabljam redno in prav neverjetno je, kako mi pomaga pri ohranjanju ravnega trebuha."
Monika Gaber
Monika Gaber
Loče
Read More
"Prebavo mi je izboljšala za 100%. Res vredno svojega denarja!"
Marijana Jančič
Marijana Jančič
Maribor
Read More
"Mučile so me slabosti in kilogrami. Odločila sem se, da preizkusim Premium pro floro in sem od januarja do junija, z njeno pomočjo, izgubila 10 kilogramov. Moram reči, da sem v šestih mesecih dobila idealno presnovo!"
Sanela Vodovnik Knez
Sanela Vodovnik Knez
Šenčur
Read More
Po dobrem mesecu uporabe Premium Pro Flore lahko rečem, da sem več kot zadovoljna; že vrsto let imam namreč težave z zgago in napihnjenostjo, zato sem ta izdelek želela stestirati. Doma si po novem lahko za večerjo privoščim rdeči fižol, čičeriko, tudi grozdje. In kdo bi rekel, noč je minila brez krčev. Premium Pro Flora gre po novem z mano povsod!"
Kristjan Zeilmann
Kristjan Zeilmann
Ljubljana
Read More
"Bolj redno in kvalitetno obiskujem WC, hehe! Počutje boljše, manj utrujeno in na splošno lahkotno. Primer: sem šel na veliko porcijo čevapčičev in vse kar sodi zraven (lepinja, prebranec, itd.), in sploh nisem imel težkega občutka po jedi. Malo sem tudi shujšal, super. Priporočam vsem, ki radi dobro jedo in skrbijo za svoje zdravje in počutje. Tisti, ki pa ne uživajo v hrani, so pa prvi, ki potrebujejo te izdelke! :)"
Martina Škrjanc Berden
Martina Škrjanc Berden
Borovnica
Read More
"Tok dobro se že doooolgo nisem počutila. Nobenih težav nimam več, pa sem kar trd oreh glede na vse postavljene diagnoze. Res sem presrečna, da ste mi svetovali nakup in dejstvo je, če je pomagalo meni, bo zagotovo tudi drugim. Hvala vam! Absolutno priporočam naprej!"
Petra Štavt
Petra Štavt
Selnica ob Dravi
Read More
"Kot bolnica s kronično vnetno črevesno boleznijo sem preizkusila mnoge probiotike. Zame je ta najboljši. Toplo priporočam, sploh v kombinaciji z glutaminom!"
Jelka Z. B.
Jelka Z. B.
Rogaška Slatina
Read More
"Od pubertete naprej sem imela resne težave s kožo na obrazu (mozolji). Predpisovali so mi celo antibiotike, ki so delovali samo začasno. Lani pa mi je zet priporočil Premium pro floro in ne morem verjeti, da imam po več kot 25 letih težav z mozolji končno lepo kožo!"
Matej Verdinek
Matej Verdinek
Šentjur
Read More
"Napihovala me je hrana (sadje, zelenjava, mleko, kruh,...), imel sem precej resne težave z mozolji po hrbtu. Ker Vitjo spremljam že od srednje šole (12 let +), sem se odločil, da riskiram tisti denar in kupim Premium pro floro. Pomagal mi je tako dobro, da sem bil dobesedno ŠOKIRAN! Zdaj jo redno jemljem, ker je NEVERJETNO kako pomaga. Res predlagam VSAKEM, da jo poskusi, ker je top stvar!"
Karmen Ceraj
Karmen Ceraj
Golobinjek
Read More
"Premium Pro Floro sem začela uživati zaradi težav z napihnjenostjo, neredno prebavo in posledično tudi z utrujenostjo. V roku enega tedna od prve kapsule so se že pokazale konkretne spremembe. Napihnjenost je stvar preteklosti, celo na tiste dneve v mesecu, ko je bilo vedno najhuje, nisem skoraj nič napihnjena. Prav tako se je uredila prebava. Zdaj veliko bolj uživam v vsakem krožniku saj vem, da je moje črevesna flora v ravnovesju. Hvala Vitja za čudovit izdelek!"
Katja Klemenčič
Katja Klemenčič
Slovenske Konjice
Read More
"Po samo enem mesecu jemanja teh Vitja PREMIUM PRO FLORA kapsul lahko rečem, da resnično pomagajo, da ni napihnjenosti in ne zaostaja mi voda v telesu v času pred menstruacijo. Bom očitno ostala stalna stranka!😃"
"Zelo sem vesel, ker si končno na pravem mestu, da narediš v življenju spremembo na bolje, s katero lahko izboljšaš svoje zdravje in dvigneš svoje počutje na maksimum!"
vitja profilna kvadratna
Vitja Sikošek
CEO & Founder

ČE IMAŠ VPRAŠANJE ZAME

me kontaktiraj s pomočjo tega obrazca.
In brez skrbi, neumna vprašanja ne obstajajo! 🙂 

Košarica