Naročilo oddano Posebna ponudba Račun naročila

Počakaj {{customer_first_name}}! Tukaj je EKSKLUZIVNA PONUDBA k tvojemju naročilu!

K svojemu naročilu lahko SAMO ZDAJ dodaš Reflex omega 3 kaspule po 30% nižji ceni. Ta ponudba se NE NAHAJA nikjer drugje na strani. V kolikor se odločiš za ponudbo jih bomo enostavno dodali k osnovnemu naročilu!

Ribje olje kot vir omega 3 maščobnih kislin

Na temo omega-3 maščobnih kislin iz ribjega olja je v strokovni literaturi objavljenih veliko raziskav.

DHA in EPA sta bistvenega pomena za ohranjanje zdravja. DHA je nujna za pravilen razvoj in delovanje možganov, oči in imunskega sistema. EPA je potrebna za nastajanje hormonov prostaglandinov, ki skrbijo za zdravje srca in optimalno zgradbo celičnih membran. Izboljšata delovanje možganov tako, da spodbujata prenašalce živčnih impulzov v možganih in izboljšata intelektualne funkcije.

Zakaj so celične membrane tako pomembne?

Celične membrane omejujejo in nadzorujejo, kaj bo vstopilo v celico, jedro in mitohondrije in kakšna bo reakcija s snovmi in strukturami znotraj membrane. Mnogi znanstveniki so prepričani, da se večina bolezni začne prav na membranski ravni. Kako uspešno deluje celična membrana pa je odvisno od njene zgradbe. Njeni poglavitni gradbeniki so maščobne kisline in holesterol, ki jih obdajajo molekule vode. Med dvojno plastjo lipidov potekajo beljakovinski kanali, ki omogočijo, da v vodi topne snovi preidejo skozi lipidno plast in vstopijo v celico.

Kako učinkujejo OMEGA 3 na naše telo lahko preberete v članku pod to povezavo..
Naš organizem dobi to kar zaužijemo – to velja tudi za maščobne kisline v celični membrani. Maščobne kisline celičnih membran, ki so se razvile med nosečnostjo, so odvisne od prehrane matere. Enako velja za maščobne kisline, ki smo jih prejemali z materinim mlekom v času dojenja. Od takrat naprej postanejo maščobne kisline gradniki celičnih membran. Vsaka od naših 100 milijard celic mora prejeti zadostno količino omega-3 maščobnih kislin, ki v celici skrbijo za medcelično izmenjavo genov in omogočajo celično dihanje.

Omega 3 maščobne kisline imajo številne naloge:

•    so gradbeni element membran
•    omogočajo inter- in intracelično komunikacijo
•    uravnavajo proizvodnjo inzulina in sodelujejo pri nastajanju drugih presnovnih hormonov, ki tvorijo prostaglandine, ki vplivajo na krvni tlak, vnetje, tonus gladkih mišic
•    vplivajo na odziv celic na endokrine hormone, vključno z inzulinom in steroidne hormone iz nadledvičnih žlez

Omega-3 maščobne kisline poskrbijo, da postanejo tkiva čvrsta in prožna, sklepi gibljivi, koža in krvne žile pa elastične.
Ribje olje je najbogatejši vir DHA in EPA maščobnih kislin.

Reflex Omega 3 vsebuje najbolj kakovostno sestavo in vsebnost DHA/EPA maščobnih kislin, kar se jih da dobiti. Pravtako je izdelek testiran in zagarantirano BREZ kontaminantov.

Temeljno sporočilo

Z vrsto zaužite maščobe vplivamo na količino omega-3 maščobnih kislin, ki krožijo po našem telesu in odločajo o naši zdravstveni kondiciji.

Človeško telo sicer lahko sintetizira EPA in DHA iz alfa linolenske kisline (ALA), vendar je sinteza prepočasna, pretvorba pa tudi ni vedno učinkovita in ne v zadostnih količinah (ovirajo jo nezdrava prehrana, genetika) tj. v količinah, ki bi zagotavljale normalno rast in delovanje, zato jih moramo zaužiti s hrano ali v obliki prehranskih dopolnil.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

[avtor]
Za našimi izdleki in storitvami stojimo in vanje zaupamo. Trudimo se iz dneva v dan izboljšati. Veseli bomo tudi tvoje povratne informacije
Kaj so prednosti tvojega nakupa pri nas...
100% Varen nakup

Tvoje plačilo je zaščiteno z najsodobnejšimi varnostnimi standardi spletnega nakupovanja.

Brezplačna poštnina

Izdelke prejmeš s Pošto Slovenije na naročen naslov popolnoma brezplačno. Brez skritih stroškov.

Zadovoljstvo strank

Preko 10.000 zadovoljnih uporabnikov in uporabnic samo v Sloveniji.

Izjava stranke

Sonja (preverjena stranka) – 2020-12-09 Super stran! Neverjetno hitra dostava. Naročila zvečer ob 18.uri, dobila zjutraj ob 10 uri.

Got a guarantee or a solid return/refund policy? Highlight them all here to arrest your buyer's last-minute objections. Reinforce the trust.

Hitro reagiraj: Zgrabi to EKSKLUZIVNO in resnično one-time ponudbo, preden izteče. Ta ponudba se NE nahaja nikjer na strani.