VitJa-logo

Detox Complex: Globinsko čiščenje jeter

7 POTENTNIH SESTAVIN ZA UČINKOVITO RAZSTRUPLJANJE

Jetra so naša razstrupljevalna centrala.

V resnici je naše telo že opremljeno z zmogljivostmi za razstrupljanje:
jetra, ledvice, koža, pljuča, prebavni sistem. Vsi ti organi delujejo skupaj, da očistijo telo od toksinov in odpadkov. Neumorno delujejo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, da bi odstranili toksine iz našega telesa.
Jetra so glavni organ za razstrupljanje v telesu. Njihova naloga je filtrirati kri, ki prihaja iz prebavnega trakta, preden jo pošljejo v druge dele telesa. Jetra tudi razstrupljajo kemikalije in presnavljajo zdravila.

Razstrupljanje deluje vsak dan. Vedno.

Naša jetra so kot motor med vožnjo. Delujejo neprekinjeno in imajo osrednjo vlogo.  

Razstrupljanje ni dogodek, ki bi ga zagnali na ukaz. Stalno se odvija. Zaradi stalnega delovanja pa se tudi naša jetra obrabljajo. Z leti delovanje jeter oslabi.

Tako kot motor potrebuje redno vzdrževanje, pravilno gorivo in preprečevanje preobremenitev, tudi naša jetra potrebujejo redno in gospodarno vzdrževanje. 

Optimalno delovanje naših jeter dodatno slabi sodobni način življenja.

razstrupljanje-jeter

Bolezen zamaščenih jeter je rekordna.

zamascena-jetra

Po trenutnih ocenah je globalna razširjenost bolezni zamaščenih jeter (NAFLD) 25%. Trenutne projekcije, ki uporabljajo Markov model, kažejo na 21% povečanje NAFLD do 2030. To pomeni, da bo do leta 2030 privedlo do skupne razširjenosti 33,5%.

Naša jetra so danes veliko bolj obremenjena kot generacijo nazaj. To je posledica številnih dejavnikov, ki so povezani z modernim načinom življenja.

Prehrana: Sodobna prehrana je pogosto polna predelane hrane, trans maščob, sladkorja in alkohola. Vse to so snovi, ki jih morajo naša jetra razstrupiti. Prejšnje generacije so uživale prehrano, ki je bila bolj naravna in manj obremenjujoče za jetra.

Toksini: Danes smo izpostavljeni veliko več toksinom, kot so pesticidi, težke kovine, plastika in zrak, onesnažen s kemikalijami. Vse to se kopiči v našem telesu in obremenjuje naša jetra.

Stres: Sodobno življenje je pogosto polno stresa, kar lahko negativno vpliva na zdravje naših jeter. Stres povzroča vnetja in druge težave, ki obremenjujejo jetra.

Pomanjkanje gibanja: Neaktiven življenjski slog, ki je pogost pojav v sodobni družbi, lahko privede do debelosti in drugih zdravstvenih težav, ki obremenjujejo jetra.

Zdravila: Uporaba zdravil, vključno z zdravili brez recepta, se je v zadnjih desetletjih močno povečala. Mnoga zdravila jetra zelo obremenjujejo in jih morajo ta razstrupiti. Zaradi tega so še toliko bolj obremenjena.

Predstavljam nepremagljivo podporo za globinsko čiščenje jeter.

Pri študiju funkcionalne medicine sem obsežno raziskoval področje razstrupljanja telesa. Veliko smo se učili o vlogi tega procesa in o organih, ki ta proces podpirajo. 

Zakaj?

Odgovor je zelo preprost. Tudi sam sem se (in še vedno se) zavedam, da vitalno delovanje telesa ni samo od sebe dano (le redki imajo tako dober genetski zapis, da lahko telo nadpovprečno obremenijo, posledic pa dolgo časa ne čutijo). S staranjem naše telo opeša. Ne funkcionira tako dobro, kot je v mladosti. Ker želim ohraniti optimalno delovanje svojega telesa čim dlje, ga redno negujem. “Vzdržujem”. 

Zelo pomemben del vzdrževanja telesnega ravnovesja in zdravja je redna in zanesljiva detoksifikacija. In prav je, da približno po 40 letu starosti pričnemo še bolj podpirati ta proces in organe, ki so pri tem procesu ključni. Jetra vam bodo hvaležnost izkazala z dolgotrajnim in zanesljivim delovanjem.

Že nekaj let nazaj sem razvil dopolnilo Detox Complex. Tisti, ki me nekaj časa spremljate ga zagotovo (vsaj “na papirju”) poznate. Letos pa s ponosom predstavljam nadgradnjo tega dopolnila, ki je od cenjenih uporabnic in uporabnikov prejel zelo dober odziv.

Detox Complex je zmogljivo prehransko dopolnilo 2. generacije, ki spodbudi jetra k globinskemu čiščenju.

Gre za 100% naravno mešanico zelišč in izvlečkov, ki naša jetra povsem razbremenijo in ponovno vzpostavijo njihovo optimalno delovanje. V 3 mesecih

Sestavine Detox Complexa delujejo sinergijsko:

🍀 Povečajo raven glutationa, izjemnega antioksidanta, ki pomaga pri razstrupljanju.

🍀 Podpirajo regeneracijo jeter.

🍀 Zmanjšujejo vnetja.

🍀 Izboljšujejo splošno zdravje jeter.

Z redno uporabo Detox Complexa bomo poskrbeli, da naša jetra bolje opravljajo svojo ključno nalogo razstrupljanja. To bo vodilo do boljšega zdravja in večje vitalnosti. 

Detox Complex prispeva k:

✔️ Nižjemu holesterolu
✔️ Nižjim trigliceridom v krvi
✔️ Manj zamaščenim jetrom
✔️ Odpravi napihnjenosti
✔️ Odpravi bolečine v predelu trebuha
✔️ Boljši krvni sliki
✔️ Povečanju energije
✔️ Lažji izguba maščobe, še posebej okrog trebuha, zadnjice in stegen
✔️ Nižjemu tveganju za obolelostjo hormonsko odvisnega raka

Kako si je Peter izboljšal krvno sliko?

Preden ti napišem več o tem, zakaj je novi Detox Complex eden od bolj zmogljivih dopolnil za podporo jeter pri razstrupljanju na trgu, moraš spoznati zgodbo Petra.

S Petrom sva se srečala naključno. V vrsti sem čakal na kavo v lokalni kavarni, v roki pa sem držal knjigo o zdravju, za katero se je izkazalo, da jo je Peter pred kratkim prebral. Izmenjala sva nekaj besed o vsebini, kar pa je hitro prerastlo v zanimiv pogovor in v še bolj zanimivo zgodbo.

Peter  je skrbel za svoje zdravje kolikor je lahko. Ni se pretirano poglabljal v zdrav način življenja, a je vseeno bil zmeren pri hrani in gibanju. Kljub temu je trpel zaradi posledic stresnega življenja v službi in zaradi hitrega življenjskega tempa, v katerem si ne dopuščamo vzeti časa za sebe. Izčrpanost, pomanjkanje energije in nelagodje v predelu jeter so postali njegovi stalni spremljevalci. Ko sva se srečala, mi je Peter zaupal, da je na točki, ko je zdravnik predlagal terapijo zaradi povišanega holesterola in trigliceridov. Maščoba se mu je kopičila s pospešenim tempom. Bil je star 47 let.

Prijavil se je k meni na svetovanje s ciljem, da uravna holesterol, izboljša krvno sliko in da se nasploh ponovno bolje počuti. Pripravil sem mu poosebljen 1-mesečni jedilnik in ciljane aktivnosti (ja, tudi s tem se ukvarjam : ). Predlagal sem mu tudi 3-mesečno “kuro” z mojim Detox Complexom oz. s podobnim prehranskim dopolnilom, ker ga nisem želel siliti v moj izdelek (čeprav se mi je že takrat zdel mnogo boljši od alternativ, ki jih je ponujal trg). Peter mi je zaupal in se brez obotavljanja odločil, da bo jemal moj Detox Complex.

Kaj je sledilo?

Po dveh tednih je zaznal prve znake izboljšanja. Nelagodje v predelu jeter se je zmanjšalo. Hkrati pa je pričel zaznavati povečano motivacijo in energijo.

Po enem mesecu je prebava postala lažja, počutil se je bolj osredotočen (in boljše volje).

V drugem mesecu je imel odvzem krvi in kontrolo. Njegov holesterol in trigliceridi so se na krvnih testih bistveno izboljšali! 

Z vsakim dnem, ko je nadaljeval novo rutino, sočasno z uporabo Detox Complexa, so se njegova jetra čistila in obnavljala. Njegova koža je postala bolj sijoča, lasje močnejši, in celotno telo je bilo bolj vitalno. Peter je bil presrečen, da je v tako kratkem času naredil tako otipljiv zdravstveni preobrat.

Razstrupljanje poteka v 3 fazah.

Za lažjo razlago, si proces razstrupljanja predstavljaj, kot “lijak”. Na vrhu lijaka vtekajo vsi strupi, ki jih posredno ali neposredno vnesemo v telo. Na dnu lijaka pa moramo te strupe izločiti.

Razstrupljanje poteka v 3 fazah. Če želiš, da bo tvoj proces razstrupljanja uspešen in učinkovit, potem moraš poskrbeti, da bodo te 3 faze potekale usklajeno in optimalno.

Detox Complex poskrbi, da bo tvoj proces razstrupljanja tudi do 2x bolj uspešen in učinkovit, od ostalih primerljivih dodatkov na trgu. Zaradi izjemne potence in kombinacije.

Ampak več o tem malenkost kasneje. Najprej zares želim, da spoznaš 3 faze razstrupljanja.

1

faza je OKSIDACIJA.

V 1. fazi se v jetrih sprosti skupina encimov imenovanih citokrom p450. Ti omogočajo pretvorbo nevarnih substanc v manj nevarne. Kot stranski produkt povzročijo nastanek prostih radikalov.

2

faza je KONJUGACIJA.

Molekula, ki je nastala v prvi fazi, se v drugi fazi spremeni v vodotopno obliko, kar omogoči izločanje strupa iz telesa. Tako v 1. kot v 2. fazi igrajo veliko vlogo vitamini in minerali, ki so močni antioksidanti.

3

faza je IZLOČANJE.

Toksini se izločijo iz telesa. To se zgodi na več načinov: preko kože (znoj), preko ledvic (urin) in z blatom preko žolčnika ter žolča. Največji delež izločanja v 3.fazi prevzame prebavni trakt. 

Razstrupljanje ni čarovnija. Gre za temeljit, naravni proces, ki pa z leti in s (pre)obremenjevanjem telesa slabi. Ne obstaja super hrana, ki bo enostavno “splahnila” toksine iz tvojega sistema. Preprosto moraš redno podpirati, optimizirati in krepiti te naravne procese razstrupljanja.

Kaj lahko torej storiš, da bo tvoj naravni proces razstrupljanja maksimalno okrepljen?

OBČASNO SAVNANJE
Savna povzroči povečano potenje, kar pomaga telesu izločiti toksine skozi kožo. Visoka temperatura  pomaga pri prenosu kisika in hranil do celic ter pri odstranjevanju odpadnih snovi in toksinov.

ZDRAVA PREHRANA
Zdrava prehrana, bogata z vitamini, minerali in antioksidanti, pomaga podpreti delovanje prebave in ključnih organov razstrupljanja.

KVALITETNO DETOX DOPOLNILO
Redno jemanje kvalitetnega dopolnila pomaga razbremeniti delovanje jeter, pospeši izločanje strupov iz telesa in zmanjšuje zamaščenost jeter.

Po več kot pol leta (ponovnega) raziskovanja in izobraževanja, ter iskanja vira najkvalitetnejših sestavin ti s ponosom predstavljam Detox Complex. Močnejši še za dve dodatni sestavini. 💪💪💪

Novi Detox Complex je eden izmed najbolj potentnih dopolnil na trgu!

7 izjemnih sestavin, ki bodo tvojim jetrom vrnile vitalnost in ravnovesje.

detox-complex-3

Detox Complex bo poskrbel, da bodo tvoja jetra ponovno postala zmogljiv globinski sesalec.
V 3 mesecih.
Poskrbel bo, da bo proces razstrupljanja, ki se v tvojem telesu stalno odvija, znova deloval kot vrhunski atlet na maratonu: vztrajno, učinkovito in brez utrujenosti.

Zametke Detox Complexa sem razvil že ob študiji funkcionalne medicine, sedaj pa sem formulo še dodatno nadgradil, z najnovejšimi kliničnimi raziskavami. 

Pospeši izločanje strupov iz telesa in zmanjša zamaščenost jeter.

Zakaj je prav Detox Complex tisto dopolnilo, ki bo tvojim jetrom vrnilo moč in vitalnost?

➡️ Je plod lastnega razvoja in znanja, ki je podprt s področja funkcionalne medicine. To sem dolga leta študiral v ZDA in zaključil študij na vseh stopnjah.

➡️ Namensko sem ga zasnoval za podporo 1. in 2. faze razstrupljanja – strupe pripravi na izločanje.

➡️ Za razliko od ostalih detox produktov na trgu, ki se osredotočajo samo na razstrupljanje oz. zamaščenost jeter, novi Detox Complex poleg tega pospešuje tudi izločanje toksičnih oblik hormonov, BPA-jev in težkih kovin.

➡️ Pripomore k manjši obremenitvi jeter in boljšim krvnim izvidom.

➡️ Pripomore k nižjemu holesterolu, nižjim trigliceridom in  manj zamaščenimi jetri.

➡️ Odpravi napihnjenost in bolečine v predelu trebuha. Povrne energijo in olajša izgubo maščobe okoli trebuha, zadnjice in stegen.

➡️ Zniža tveganje za obolelostjo hormonsko odvisnega raka.

Detox Complex je narejen po lastnih, Vitja standardih!

1

7 izjemnih sestavin v izredno visokih odmerkih, ti zagotovijo bolj potentno delovanje dopolnila od ostale konkurence na trgu.

2

Edinstvena kombinacija 7 sestavin zagotavlja zelo široko in hkrati ciljano podporo jetrom in razstrupljanju.

3

Sinergija sestavin omogoča do 20% učinkovitejšo podporo jetrom od ostalih izdelkov na trgu.

4

Detox Complex razbremeni jetra in zniža jetrne encime.

5

Pospeši obnovo in zmanjšuje zamaščenost jeter.

6

Zmanjša splošno utrujenost in odpravi prebavne težave.

7

Pospeši izgubo maščobe in vrne življenjsko energijo.

detox razstrupljanje

Prevzemi nadzor nad svojim zdravjem še danes!

Ne boj se obiska pri zdravniku in morebitne diagnoze, ki bi zahtevala jemanje zdravil za holesterol ali za druge zdravstvene težave. Detox Complex ti bo pomagal, da bo tvoje počutje ponovno mladostno, polno energije in vitalnosti.

Izogni se neprijetnim občutkom utrujenosti, zamaščenosti in bolečin v predelu jeter. Detox Complex je orodje za izboljšanje prebave in občutka lahkotnosti, ki ga prinaša vitalno telo. 

7 naravnih sestavin za globinsko čiščenje jeter.

NAC - N-acetil-cistein (320mg)

Je močan antioksidant in predhodnik glutationa, enega najpomembnejših antioksidantov v telesu, ki igra ključno vlogo pri razstrupljanju jeter. Pomaga pri nevtralizaciji prostih radikalov in toksinov, ki poškodujejo celice jeter, in s tem podpira zdravje jeter. NAC je pogosto uporabljen v kliničnih okoljih za zdravljenje akutnih zastrupitev z acetaminofenom (paracetamol), ki je ena najpogostejših vzrokov za akutno odpoved jeter.

Izvleček pegastega badlja (310mg)

Pegasti badelj, znan tudi kot Silybum marianum, je rastlina, ki se že stoletja uporablja za podporo zdravju jeter. Glavna aktivna sestavina pegastega badlja je silimarin, ki je močan antioksidant in antiinflamatorni agent. Klinične študije so pokazale, da silimarin pomaga zaščititi jetra pred toksini, vključno z alkoholom in nekaterimi zdravili. Deluje tako, da preprečuje vezavo toksinov na receptorje jeter in spodbuja regeneracijo poškodovanih jetrnih celic.

Izvleček artičoke (200mg)

Izvleček artičoke, znan tudi kot Cynara scolymus, se že dolgo uporablja za podporo zdravju jeter in prebavnega sistema. Artičoka vsebuje številne aktivne sestavine, vključno s cynarinom in silimarini, ki so močni antioksidanti. Klinične študije so pokazale, da izvleček artičoke pomaga spodbujati proizvodnjo žolča, ki je ključen za razstrupljanje jeter in prebavo maščob. Prav tako lahko pomaga zaščititi jetra pred oksidativnim stresom in vnetjem.

Izvleček korenine regrata (200mg)

Tradicionalno se uporablja za podporo zdravju jeter in prebavnega sistema. Korenina regrata vsebuje številne aktivne sestavine, vključno z inulinom, ki je prebiotik, in taraksacinom, ki je grenka spojina, znana po svojih detoksikacijskih lastnostih. Klinične študije so pokazale, da izvleček korenine regrata lahko pomaga spodbujati proizvodnjo žolča, ki je ključen za razstrupljanje jeter in prebavo maščob. Prav tako lahko pomaga zaščititi jetra pred oksidativnim stresom in vnetjem.

Taurin (150mg)

Je aminokislina, ki ima ključno vlogo pri razstrupljanju. Taurin pomaga pri nevtralizaciji toksinov v jetrih in spodbuja proizvodnjo žolča, ki je ključen za prebavo in odstranjevanje odpadkov iz telesa. Klinične študije so pokazale, da taurin lahko pomaga zaščititi jetra pred škodljivimi učinki toksinov in oksidativnega stresa. V študiji, objavljeni v Journal of Biomedical Science, so ugotovili, da je taurin pomagal zaščititi jetra pred poškodbami, ki jih povzroča paracetamol, zmanjšal vnetje in spodbudil regeneracijo jeter.

Beatin (150mg)

Je spojina, ki se naravno pojavlja v številnih živilih, kot je pesa. Ima pomembno vlogo pri razstrupljanju jeter in podpori splošnega zdravja jeter. Betain pomaga telesu pri presnovi homocisteina, aminokisline, ki je povezana z boleznimi srca in ožilja. Presežek homocisteina se lahko kopiči v telesu, če jetra ne delujejo pravilno, kar lahko vodi do toksičnih poškodb jeter. V kliničnih študijah je bilo ugotovljeno, da betain pomaga pri zmanjševanju maščob v jetrih pri ljudeh z nealkoholno maščobno boleznijo jeter. V študiji, objavljeni v reviji American Journal of Gastroenterology, so ugotovili, da je betain pomagal zmanjšati maščobe v jetrih in izboljšati jetrne encime pri ljudeh z NAFLD.

Alfa lipoična kislina (70mg)

Je antioksidant, ki se naravno pojavlja v telesu in ima ključno vlogo pri razstrupljanju jeter. Ta spojina je bila preučevana zaradi svojih potencialnih koristi za jetra, zlasti v povezavi z zaščito pred oksidativnim stresom in vnetjem. V nekaterih kliničnih študijah je bilo ugotovljeno, da pomaga pri zmanjševanju oksidativne škode v jetrih in izboljšuje delovanje jeter. V študiji, objavljeni v reviji "Free Radical Biology and Medicine", so raziskovalci ugotovili, da je pomagala zmanjšati vnetje in fibrozo pri ljudeh s kroničnim hepatitisom.

Si še z mano? Me veseli : ) Za tebe imam posebno Detox Complex ponudbo.

Na voljo je le dokler traja zaloga!

Posebna ponudba samo za določen čas.

detox jeter

1 X Detox Complex 
30 kapsul 

Detox Complex je prehransko dopolnilo, ki združuje moč sedmih ključnih sestavin za celovito podporo zdravju jeter in učinkovito razstrupljanje. Posebnost tega dopolnila je njegova edinstvena formula, ki je zasnovana na znanstvenih raziskavah in je namenjena ne le čiščenju jeter, ampak tudi spodbujanju njihovega naravnega regenerativnega procesa, kar vodi do boljše splošne vitalnosti in zdravja.  

Tvoja cena: 20,7€/izdelek (16% popusta)

  • 20,7€ 24,70
  • prihranek 4,00€

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

Detox jetra

3 X Detox Complex
90 kapsul 

Detox Complex je prehransko dopolnilo, ki združuje moč sedmih ključnih sestavin za celovito podporo zdravju jeter in učinkovito razstrupljanje. Posebnost tega dopolnila je njegova edinstvena formula, ki je zasnovana na znanstvenih raziskavah in je namenjena ne le čiščenju jeter, ampak tudi spodbujanju njihovega naravnega regenerativnega procesa, kar vodi do boljše splošne vitalnosti in zdravja.

Tvoja cena: 15,9€/izdelek (36% popusta)

  • 47,7€ 74,10
  • prihranek 26,40€

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

detox jeter

1 X Detox Complex 

30 kapsul 

Detox Complex je prehransko dopolnilo, ki združuje moč sedmih ključnih sestavin za celovito podporo zdravju jeter in učinkovito razstrupljanje. Posebnost tega dopolnila je njegova edinstvena formula, ki je zasnovana na znanstvenih raziskavah in je namenjena ne le čiščenju jeter, ampak tudi spodbujanju njihovega naravnega regenerativnega procesa, kar vodi do boljše splošne vitalnosti in zdravja.

Tvoja cena: 20,7€/izdelek (16% popusta)

  • 20,7€ 24,70
  • prihranek 4,00€

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

Detox jetra

3 X Detox Complex

90 kapsul 

Detox Complex je prehransko dopolnilo, ki združuje moč sedmih ključnih sestavin za celovito podporo zdravju jeter in učinkovito razstrupljanje. Posebnost tega dopolnila je njegova edinstvena formula, ki je zasnovana na znanstvenih raziskavah in je namenjena ne le čiščenju jeter, ampak tudi spodbujanju njihovega naravnega regenerativnega procesa, kar vodi do boljše splošne vitalnosti in zdravja.

Tvoja cena: 15,9€/izdelek (36% popusta)

  • 47,7€ 74,10
  • prihranek 26,40€

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

Prepričaj se, da so sestavine Detox Complexa zares izjemno potentne.

detox vrednosti

Globinski čistilec jeter - Detox Complex

1

Močna podpora pred toksini

2

Temelji na klinični študijah

2

7 naravnih sestavin

ikona4

Zasnovano v Sloveniji

ikona5

Proizvodnja brez kompromisa

3

Pripravi strupe na izločanje

Brez skrbi nakupuj s
30-dnevno VITJA garancijo

Verjamem, da si si že prizadeval/a za uresničitev svojih ciljev, zato ti z veseljem omogočamo, da naš izdelek preizkusiš brez skrbi, da bi izgubil/a denar za nekaj, kar ti ne prinaša nobene koristi.

Če v 30 dneh po prejemu Detox Complex izdelka ne opaziš vidnega napredka, nas kontaktiraj in z veseljem ti bomo pomagali pri vprašanjih in zagotovili nadaljnjo pomoč. Če kljub temu nisi zadovoljen/a, ti bomo brez vprašanj in težav vrnili celotno kupnino.

vitja sikošek

Pogosto zastavljena vprašanja

Primeren je tako za moške, kot tudi za ženske, za vse, ki želijo pomagati svojim jetrom do boljše “kondicije”. Jetra so namreč najbolj obremenjen in univerzalen organ v našem telesu z izjemno sposobnostjo obnavljanja.

Zaradi različnih vplivov jetra pogosto trpijo in so preobremenjena. To občutimo kot napenjanje, bolečine pod rebrnim lokom, kopičenje maščobe na telesu in okoli organov (zamaščena jetra) in nemalokrat imamo celo povišane jetrne encime na krvnih preiskavah.

Da, Detox Complex je bil razvit na podlagi znanstvenih raziskav in vsebuje samo varne, učinkovite in naravne sestavine.

Rezultati se lahko razlikujejo glede na posameznika, vendar večina uporabnikov opazi izboljšave že v prvih 2-3 tednih uporabe.

Pred uporabo Detox Complexa se posvetujte z zdravnikom, če imate kakršne koli zdravstvene težave ali jemljete zdravila.

Da, Detox Complex je primeren za vegetarijance in vegane.

Nosečnicam in doječim materam svetujemo, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Detox Complex je primeren za dolgotrajno uporabo, dokler sledite navodilom za odmerjanje in upoštevate priporočila o prehrani in telesni aktivnosti.

Optimalna “kura” je 3 mesečna.

VITJA LOGO SLOGAN
Košarica