Hidroliziran kolagen: pot do večne mladosti

ZA VSE, KI SI ŽELITE OHRANITI
MLADOSTEN VIDEZ IN SIJOČO KOŽO

»Preizkusila sem že mnogo kremic in serumov, moja koža pa se še naprej guba.«

»Uporabljam vse možne kremice, serume in tablete, moja koža pa je vedno bolj zgubana in suha. Sledim vsem možnim ukrepom proti staranju, zadovoljivih rezultatov ni.«

Če ne začneš z globinskim reševanjem težav, nisi naredil/a nič. Kaj torej delaš narobe?

Če se spopadaš s slabo samopodobo, zaradi gubic in ne sijočo kožo, potem nisi sam/a.

Staranje kože je ena najpogostejših težav, s katerimi se ljudje soočajo. Seveda gre za naravni proces, vendar to ne pomeni, da moramo sprejeti posledice. Izguba elastičnosti, pojav gubic in izguba sijaja so izzivi, s katerimi se mnogi srečujejo.

Moje dolgoletne izkušnje s posamezniki, ki si prizadevajo ne-le ohraniti mladostno kožo, temveč tudi sklepe, so me pripeljale do ugotovitve:

88% išče rešitev v kremicah in površinski kozmetiki, namesto, da bi se težave lotili globinsko (od znotraj navzen).

Seveda obstaja rešitev, tudi za mladosten videz!

In ta ne vključuje lepotne operacije.

Mnogo ljudi misli, da bo rešilo težave s preprostimi navadami, kot so

Seveda vse to drži, in pripomorejo k mladostnem videzu, kot tudi boljšemu počutju. Kljub temu, pa ni tako preprosto, za trajno rešitev je potrebno pristopiti drugače.

DOLGOTRAJNA REŠITEV SE ŽE NAHAJA V TEBI!

Medtem ko pitje vode in uporaba kremic ter serumov lahko prispevajo k trenutnemu izboljšanju videza kože, je pomembno razumeti, da te metode nudijo le začasne rešitve.

Učinki so pogosto kratkotrajni in se lahko izgubijo v nekaj urah ali dneh.

Če iščeš dolgotrajno rešitev za mladosten videz in zdravje kože, je ključno razmisliti o močnejši in celostni negi. Kako torej doseči dolgotrajne rezultate ter vzdrževati mladostno in sijočo kožo, ki bo zasijala iz notranjosti?

Da pridemo do rešitve, moraš najprej razumeti svoje telo.

Izguba prožnosti in sijaja kože je pogost problem, s katerim se srečujejo mnogi ljudje. Naša koža je izpostavljena številnim dejavnikom, ki vplivajo na proizvodnjo ključne beljakovine za zdravo in mladostno kožo.

Zakaj?

Z leti izgubljamo sposobnost tvorbe te beljakovine, obenem pa telesu ne zagotovimo ustreznih hranil.

Že veš o kateri beljakovini govorimo?

O KOLAGENU!

Kolagen je ključnega pomena, saj predstavlja kar 30 % vseh beljakovin v telesu. Poleg tega je večina kolagena koncentrirana v koži, kjer predstavlja kar 70 % vseh beljakovin, ter v kosteh, kjer predstavlja kar 80 % vseh beljakovin.

Dolgotrajna izpostavljenost soncu, onesnaženje okolja, stres, nezdrav življenjski slog in staranje povzročijo izgubo kolagena, kar vodi do nastanka gub, povešene kože in izgube sijaja.

Izguba kolagena v koži

Kaj lahko torej naredim, če so gube neizbežne?

Res je. S starostjo se proizvodnja kolagena v našem telesu zmanjšuje, vendar to ne pomeni, da moramo obupati.

Seveda vedno obstaja rešitev, ta proces lahko upočasnimo, ali celo delno preprečimo. Če ti povem, da lahko to dosežemo na naravni način, pa je rešitev še toliko boljša.

Zdaj že oba veva, kako pomembno funkcijo pri tem ima kolagen.

Kako pa lahko povečam raven kolagena v svoji koži?

Rešitev za učinkovito tvorbo kolagena v telesu je zaužiti dovolj kolagena s hrano ali prehranskimi dopolnili, da zagotoviš dovolj kolagena v koži. Ker morda ne uživaš dovolj hrane, ki vsebuje kolagen, kot na primer hrustanec in vezno tkivo, lahko kolagen zaužiješ tudi v prahu. Pri tem je ključno izbrati čimbolj kvaliteten kolagen, da bo učinkovitost njegove absorpcije višja.

Poleg tega je pomembno izbrati najbolj primerno obliko kolagena, ki se dobro absorbira v telesu. Dodatki, kot je vitamin C, so ključni za boljšo absorpcijo kolagena, saj sodelujejo pri njegovi proizvodnji. Prav tako je glicin, najbolj prisotna aminokislina v kolagenu, bistven za učinkovito tvorbo kolagena, vendar se samostojno ne absorbira tako učinkovito, kot v kombinaciji z drugimi aminokislinami, ki so vključene v kolagen.

Zato je pomembno izbrati prehranska dopolnila, ki vsebujejo kolagen v kombinaciji s potrebnimi dodatki za boljšo absorpcijo in večjo učinkovitost, s čimer lahko podpreš tvorbo in ohranjanje zdravega kolagena v telesu ter izboljšaš stanje svoje kože.

Pripravil sem ti celovito rešitev.

Hidroliziran kolagen v obliki prehranskega dopolnila

Kolagen hidrolizat za gladko in sijočo kožo.

V primerjavi z živili, ki so bogata s kolagenom se lahko hidrolizirana oblika absorbira do 3x hitreje.

Gre za obliko, ki je za razliko od tiste v hrani, razdeljena na manjše delce. Ti delci so pravzaprav peptidi, ki omogočajo da se veliko lažje absorbira, kot če bi bili ti delci večji.

Njegova prednost pa je tudi, da ga povsem preprosto zmešamo v napitke, jogurte in smutije.

Prednosti kolagena

To, da je hidroliziran pomeni, da je razdeljen na tako majhne delce, da se lahko veliko bolj učinkovito absorbira. Poleg tega ima dodane tudi druge pomembne sestavine, ki izboljšujejo absorpcijo kolagena. To je vitamin C, hialuronska kislina za dodatno pomoč pri regeneraciji vezivnega tkiva, ter cink, ki je zelo pomemben za tvorbo vseh tkiv v telesu.

Hidroliziran kolagen se absorbira tudi do 3x bolje od navadne oblike kolagena.

Poznamo več tipov kolagena

Tip I

Predstavlja večino kolagena v našem telesu. Gre za kolagen z gostimi vlakni in zagotavlja strukturo kože, kit, kosti, hrustanca
in vezivnega tkiva.

Tip II

Definirajo bolj ohlapna vlakna. Najdemo ga predvsem v elastičnem hrustancu, ki pomaga pri blaženju naših sklepov.

Tip III

Podpira predvsem strukturo mišic, žil in organov.

Ostali tipi so precej manj prisotni v našem telesu, a nič manj pomembni. Skupno kolagenu pa je, da ga imamo v telesu vedno manj, izgublja pa tudi na kakovosti.

Kar večina dejansko ne ve je, da je kolagen izredno pomemben za zdravje našega črevesja. Pravzaprav celotnega prebavnega trakta – kar pa vemo, da je ključno za naše zdravje, dobro počutje, dobro delujoč imunski sistem, nizko vnetje, praktično za vse! In nenazadnje, tudi za sposobnost učinkovite izgube maščobe.

Znaki, da potrebuješ več kolagena

ikona1- nova

Nagubana koža

ikona2- nova

Povešena koža

ikona3- nova

Rjave lise

ikona4- nova

Groba tekstura kože

ikona5- nova

Lomljivi lasje in nohti

ikona6- nova-nova

Črevesne težave

ikona7- nova

Zlomi kosti

ikona8- nova

Bolečine v sklepih

ikona9- nova

Propustno črevesje

Če iščeš kolagen, ki vsebuje zadostno količino ključne beljakovine na odmerek in je dobrega okusa, se meša brez grudic in ti bo dejansko koristil,

Imamo dve različici kolagen hidrolizata.

Limona, ki je povsem ribji, primeren tudi za vegetarijance,

ter Mango-marakuja, ki je mešanica ribjega in govejega.

Preverjena kakovost hidroliziranih peptidov kolagena za maksimalno absorbcijo in učinkovitost, v kombinaciji s hialuronsko kislino, vitaminom C in cinkom.

🍋 Okus limona = ribji kolagen tip I in II, cink, vitamin c

🥭 Okus mango = mešanica goveji + ribji kolagen tip I, II in III, cink , vitamin c in vitamin E

Sestavine:

Okus LIMONA

Hidrolizirani peptidi ribjega kolagena, hialuronska kislina, askorbinska kislina (vitamin C), cink (cink bisglicinat), naravna aroma limone, barvilo; beta karoten, sladilo; stevia, sukraloza, citronska kislina.

Okus MANGO-MARAKUJA

Hidrolizirani peptidi ribjega, hidrolizirani peptidi govejega kolagena,  hialuronska kislina, askorbinska kislina (vitamin C), naravna aroma manga, naravna aroma marakuje, barvilo; sončni ananas, rdeča malina, sladilo; sukraloza, vitamin E, citronska kislina.

Na voljo bosta le dokler traja zaloga!

Uporaba

En odmerek 7g (merica je priložena), dodamo v 200 do 300ml vode ali poljubne tekočine, zmešamo in popijemo.

Lahko ga dodamo tudi v navaden jogurt ali smuti, se pa odlično meša povsem brez grudic in je najboljši s hladno vodo.

Priporočen odmerek: 7g oz. ena merica, ki je v izdelku priložena.

Priporočena dnevna količina: 1-3- odmerke.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Shranjevanje: Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Po uporabi izdelek dobro zapreti in paziti, da vanj ne pride vlaga. Rok uporabe izdelka je označen na embalaži.

Neto količina: 210 g oz. 30 odmerkov

Narejeno in pakirano za Vitja.si v EU.

POSEBNA PONUDBA ZA DOLOČEN ČAS

MINUT
SEKUND

1 X Kolagen peptid hidrolizat 
210 g oz. 30 odmerkov

Hidroliziran kolagen, v obliki prehranskega dopolnila, je učinkovita rešitev za ohranjanje mladostnega videza kože in zdravje sklepov. Z dobro absorpcijo, dodatki za učinkovitost ter okusnimi okusi je primeren za dolgotrajne rezultate.

Tvoja cena: 29,90€/izdelek 

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

kolagen

3 X Kolagen peptid hidrolizat 
3x 210 g oz. 90 odmerkov

Hidroliziran kolagen, v obliki prehranskega dopolnila, je učinkovita rešitev za ohranjanje mladostnega videza kože in zdravje sklepov. Z dobro absorpcijo, dodatki za učinkovitost ter okusnimi okusi je primeren za dolgotrajne rezultate.

Tvoja cena: 25,4€/izdelek (15% popusta)

  • 76,2€ 89,70
  • prihranek 13,50€

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

1 X Kolagen peptid hidrolizat​ 

210 g oz. 30 odmerkov

Hidroliziran kolagen, v obliki prehranskega dopolnila, je učinkovita rešitev za ohranjanje mladostnega videza kože in zdravje sklepov. Z dobro absorpcijo, dodatki za učinkovitost ter okusnimi okusi je primeren za dolgotrajne rezultate.

Tvoja cena: 29,9€/izdelek 

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

kolagen

3 X Kolagen peptid hidrolizat​​

3x 210 g oz. 90 odmerkov

Hidroliziran kolagen, v obliki prehranskega dopolnila, je učinkovita rešitev za ohranjanje mladostnega videza kože in zdravje sklepov. Z dobro absorpcijo, dodatki za učinkovitost ter okusnimi okusi je primeren za dolgotrajne rezultate.

Tvoja cena: 25,4€/izdelek (15% popusta)

  • 76,2€ 89,70
  • prihranek 13,50€

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

Aktivne sestavine v kolagenu

Okus LIMONA

Okus MANGO-MARAKUJA

Mnogi delijo odlične izkušnje z uporabo hidroliziranega kolagena

5/5

"Vedno sem iskala učinkovito rešitev za težave s kožo in končno sem našla pravi izdelek - hidrolizirani kolagen iz Vitja.si. Izdelek sem uporabljala že nekaj mesecev in rezultati so izjemni. Moja koža je postala vidno bolj napeta in sijoča in opazila sem celo izboljšanje stanja mojih nohtov. Poleg tega sem imela težave s togostjo in bolečinami v sklepih, ki so se zmanjšale že po nekaj tednih uporabe. Odločno priporočam izdelek vsem, ki si želijo izboljšati svoje zdravje kože in sklepov na naraven način."

Ines (preverjena stranka)

5/5

"Hidrolizirani kolagen iz Vitja.si je postal nepogrešljiv del moje dnevne rutine. Njegova enostavna uporaba v napitkih mi olajša vsakdan, hkrati pa opažam izjemne učinke na svojem telesu. Moja koža je postala opazno bolj gladka in napeta, kar sem opazila že po nekaj tednih uporabe. Poleg tega sem prej imela težave z lomljivimi nohti in lasmi, ki se zdaj krepijo in izgledajo veliko bolje. Zahvaljujoč temu izdelku, se počutim bolj zdravo in polno energije. Toplo priporočam vsem, ki želijo izboljšati svoje počutje in videz na naraven in učinkovit način."

Katja (preverjena stranka)

5/5

"Kolagen iz Vitja.si je presegel moja pričakovanja. Po preizkušanju mnogih krem in serumov, ki niso prinesli zadovoljivih rezultatov, sem se odločila poskusiti z notranjo nego. Ta izdelek se je izkazal za pravo rešitev! Zlahka se zmeša v vodo, in kljub začetnemu dvomu o okusu, sem bila prijetno presenečena nad osvežujočim okusom limone. Izdelek redno uživam že nekaj mesecev in rezultati so neverjetni. Moja koža je postala bolj elastična in sijoča, in opazila sem tudi zmanjšanje pigmentnih madežev. Poleg tega sem opazila izboljšanje stanja svojih nohtov in las."

Anja (preverjena stranka)

Brez skrbi nakupuj s
30-dnevno garancijo

Verjamem, da si si že prizadeval/a za uresničitev svojih ciljev, zato ti z veseljem omogočamo, da naš izdelek preizkusiš brez skrbi, da bi izgubil/a denar za nekaj, kar ti ne prinaša nobene koristi.

Če v 30 dneh po prejemu Vitja.si kolagena ne boš zadovoljen/a, nas kontaktiraj in z veseljem ti bomo pomagali pri vprašanjih in zagotovili nadaljnjo pomoč. Če kljub temu nisi zadovoljen/a, ti bomo brez vprašanj in težav vrnili celotno kupnino.

Pogosto zastavljena vprašanja

Po 20. letu naše telo že izgublja polno moč samostojne sinteze kolagena, ga pa najdemo tudi v hrani, zato dodajanje v obliki prehranskega dopolnila le poveča njegov vnos.

Iz preprostega razloga zadostnega vnosa. Da res deluje in svojo nalogo opravi kar se da najbolje, moramo telesu zagotoviti zadostno količino. To je vsaj 5 g v enem odmerku. In lahko si predstavljaš koliko kapsul bi potrebovali za 5g čistega kolagena. Vse kar je manj kot to, ni najbolj smiselno. Moje osebno mnenje je, da na dan potrebujemo vsaj 5 do 7g. Nekaj ga seveda dobimo tudi s hrano a ne dovolj, zato ga je  glede na tvoj življenjski slog, starost in koliko ga poješ s hrano, smiselno dodati tudi v obliki prehranskega dopolnila.

Poslušali smo željo in idejo večine. Kolagen v prahu brez okusa imamo že nekaj časa na voljo. Meni je bil super. A večino je le motil priokus, ki ga je dodalo pijači in hrani. Sploh ribji je imel vsekakor svoj specifičen vonj, pa čeprav je bil brez okusa. V iskanju v prvi vrsti kot zmeraj, kakovosti in potem smiselnih dodatkov za boljšo absorbcijo in nenazadnje dobrega okusa.

Vsi si želimo uživati nekaj kar je dobro in česar se vsak dan veselimo popiti. In res moram priznati, da sem bil prijetno presenečen nad okusom raje ne povem katerega vzorca po vrsti. Dober okus, odlična sestava in velik plus, mešanje brez grudic. Resnično brez kep in grudic, ki jih nihče ne mara. Vsebujejo pa tudi naravne arome, kar je le še dodaten plus.

Najboljše z vodo. Eno merico, ki je priložena (približno 7g) dodaš v vodo.

Raztopi se takoj, priporočam, da vseeno malo premešaš in popiješ prijetno ohlajeno osvežilno limonado ali ravno prav sladek sadni okus Mango-marakuja.

Najbolj bistvena razlika med obema je ta, da je LIMONA primerna tudi za vegetarijance, saj vsebuje samo hidroliziran peptid ribjega, medtem ko MANGO-MARAKUJA vsebuje poleg hidroliziranega peptida ribjega, tudi hidroliziran peptid govejega kolagena.

Lahko rečemo skoraj, da je LIMONA ribji, MANGO-MARAKUJA pa mešani kolagen. Oba sta v hidrolizirani obliki, kar pomeni da se absorbirata 3x boljše kot kolagen, ki ga zaužiješ s hrano. Dodan imata tudi vitamin C in hialuronsko kislino, ki sta prav tako namenjena boljši absorbciji. LIMONA je slajena s STEVIO in sukralozo, MANGO-MARAKUJA s sukralozo.

Ta kolagen je toliko boljša odločitev, saj vsebuje celoten spekter aminokislin, zaradi česar deluje veliko bolj učinkovito. Te aminokisline so ključne za tvorbo kolagena v telesu in zagotavljajo celovito podporo zdravju kože, sklepov, las in nohtov. S tem izdelkom boš dosegel/a maksimalne rezultate pri ohranjanju mladostnega videza ter izboljšanju zdravja celotnega telesa.

VITJA LOGO SLOGAN
Košarica