Q10: SUPER CARDIO: Naravni varuh srca

ZA VSE, KI ŽELITE KVALITETNO IN VITALNO ŽIVLJENJE Z ZDRAVIM SRCEM


»Včasih mi srce začne nenadzorovano biti. Zdravnik ne najde ničesar zaskrbljujočega, zato sam poskušam narediti vse, da bi se srce umirilo!»

"Stara sem 45 let. Moja mama in babica sta umrli zaradi infarkta v poznih petdesetih letih. Ves čas me mori misel, da to čaka tudi mene. Lahko kako to preprečim? Rada bi dočakala vnuke in se z njimi igrala."

"Zaradi povišanega holesterola uživam zdravila. Skrbijo me stranski učinki dolgotrajne uporabe teh zdravil na moje srce. Kako si lahko pomagam?"
Ste tudi vi obremenjeni z zdravjem svojega srca? Poglejmo, kaj vse lahko SAMI naredimo zase in za svoje srce.

Bolezni srca in ožilja so na 1. mestu glede smrtnosti na svetovni ravni.
ZATO JE PRAV, DA TUDI SAMI IŠČEMO NAČINE, KAKO SE ZAŠČITITI!

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) več kot 17,5 milijonov ljudi na svetu vsako leto umre zaradi bolezni srca in ožilja. To število naj bi se do leta 2030 povečalo kar na 23 milijonov!
In zato moramo že DANES narediti vse, kar je v vaši moči, da ohranimo zdravje svojega srca!

Življenjski slog močno vpliva na zdravje srca

Vsaka odločitev v dnevu, od prehrane do ravni stresa, vpliva na srčno-žilni sistem, vitalno središče telesa. Njegova glavna naloga je oskrbovati vsak del  telesa s kisikom in esencialnimi hranilnimi snovmi. Kljub temu, da je naš srčno-žilni sistem neverjetno odporen in vzdržljiv, ni neobčutljiv na nevarnosti sodobnega življenja. Nezdrav življenjski slog lahko vodi do občutkov kronične utrujenosti, zmanjšane energije, zadihanosti, ali celo hujših stanj, kot so srčni napad in kapi. Zamaščene žile lahko dodatno otežujejo pretok krvi, s čimer se zmanjša oskrba tkiv in organov s kisikom in hranilnimi snovmi.

Ker se z leti, predvsem zaradi kombinacije stresnega življenjskega sloga in drugih nezdravih navad, tveganje za srčne in žilne težave povečuje, bi morala biti aktivna skrb za zdravje srca in žil, naša glavna prioriteta.

Da bi ohranili vitalnost srca in ožilja, je ključnega pomena, da se zavedamo vpliva našega življenjskega sloga na njuno delovanje in se odločimo za zdrave življenjske navade.

5 nasvetov za vitalno srce

V obdobju po 45. letu postane skrb za srce še toliko pomembnejša. Tukaj je 5 praktičnih nasvetov, ki jih moramo upoštevati, če želimo vitalnejše srce:

1. Prilagodimo prehrano: V svojo dnevno prehrano vključimo več fermentirane zelenjave (vložene zelenjave v kisu), ki je najbogatejši prehranski vir vitamina K2.   Uživajmo več svežih solat, rib (npr. losos ali tuna 2x tedensko) in oreščkov, ki so vir selena. Zmanjšajmo uživanje ocvrtih jedi in zamenjajte beli kruh s polnozrnatim. Gazirane pijače nadomestimo z vodo.

2. Gibanje na svežem zraku: Sprehajajmo se vsak dan vsaj 30 minut. To krepi srce in hkrati izboljša razpoloženje.

3. Zmanjšajmo kajenje in alkohol: Če ste kadilec, poskusite najprej zmanjšati število cigaret dnevno in kasneje kajenje postopoma opustite. Uživanje alkohola pa omejimo na kozarec vina ob posebnih priložnostih.

4. Sproščanje je ključno: Posvetimo 10 minut dnevno tehnikam sproščanja, kot so dihalne vaje ali poslušajmo umirjeno glasbo. To pomaga uravnavati krvni tlak.

5. Letni zdravniški pregledi: Ne zamudimo letnih pregledov pri kardiologu. Prav tako si omislimo merilec krvnega tlaka za domačo uporabo in redno spremljajmo svoj priti

Kaj še lahko naredimo za svoje srce?

Glede na izsledke  raziskav sta med najmočnejšimi naravnimi zavezniki zdravja srca in ožilja Q10 in selen. Koencim Q10 je spojina, ki jo naše telo naravno proizvaja. S starostjo se raven Q10 v telesu zmanjša. Dodatno uživanje Q10 je bilo v različnih študijah povezano z izboljšanjem srčne funkcije.

To dokazujejo podatki raziskave objavljene na portalu National Library of Medicine. V desetletnem obdobju so opazovali skupino zdravih starejših, ki so štiri leta jemali selen in koencim Q10. Ugotovili so, da je bila smrtnost zaradi srčno-žilnih bolezni v tej skupini znatno manjša. 

Tudi študija, objavljena na Research Gate, maja 2023, v Free Radical Biology and Medicine, potrjuje naslednjo trditev:  “Selen in koencim Q10 pripomoreta k boljšemu zdravju in manjšemu tveganju za srčne bolezni pri starejših.

V Science Direct so julija 2021 objavili rezultate raziskave »Coenzyme Q10 supplementation – In ageing and disease«: “Staranje in uporaba statinov lahko povzročata pomanjkanje koencima Q10 v telesu. Uživanje dodatnega koencima pomaga pri srčno-žilnih boleznih in vnetjih.”   Torej je pri ljudeh, ki jemljejo zdravila za nižanje holesterola (statine) še posebej priporočljivo dodatno uživanje Q10.

Moja zgodba: Zakaj sem iskal podporo za svoje srce?

Moje ime je Vitja in moja strast – preučevanje delovanja človeškega telesa, prehrane ter  prebavnega sistema človeka – me usmerja skozi celotno življenje, tako na osebni kot poslovni poti.  Že od nekdaj sem predan športnik, zaradi česar sem že od mladih let preučeval principe, po katerih moje telo deluje optimalno, vendar sem se zaradi poškodbe kolena moral odreči svojim športnim ciljem. Kljub temu me je želja po skrbi za svojo telo, kondicijo in dobro počutje še naprej motivirala. Moj cilj je pridobivanje strokovnega znanja ter izkušenj na področju kondicije, pridobivanja moči, oblikovanja telesa, izgube maščobe, zdrave prehrane za rekreativce in športnike ter funkcionalnosti človeškega telesa.

vitja sikošek

Ob koncu lanskega poletja sem začutil nepravilnost v bitju srca. Ta nepričakovana aritmija me je zaskrbela, zato sem obiskal zdravnika. Po temeljitem pregledu in EKG-ju je izvid srca bil brez posebnosti. Vendar pa se je na ultrazvoku srca pokazala majhna kalcinacija. Nič kritičnega, a vseeno dovolj, da me je vzpodbudila k raziskovanju, kaj lahko sam naredim, da bo moje srce delovalo optimalno.  Pri štiridesetih letih se začneš soočati s tem, da se nekatere stvari s staranjem neizogibno spreminjajo. Zato sem začel iskati vse možne načine, kaj lahko naredim sam, da poskusim zmanjšati nezaželeno nabiranje kalcija tam, kjer ga nočem. Pri tem mi je pomagal in me usmerjal tudi moj oče, ki je zdravnik. Tako sem začel razmišljati o izdelku, v katerem bi kombiniral Q10 in selen, ki po številnih raziskavah dokazano blagodejno vplivata na srčno-žilni sistem. 

V izdelek sem vključil še pogosto prezrt vitamin K2. Ta vitamin namreč skrbi za pravilno usmerjanje kalcija v telesu, da gre v zobe in kosti in se ne nabira na mestih, kjer škodi. Na primer na žilah. To je bil glavni razlog, da sem zasnoval izdelek, ki bo vseboval naravne rešitve in bo v takšni kombinaciji, ki je na slovenskem tržišču še ni. 

Večina izdelkov vsebuje Q10 in selen, delovanje našega izdelka, ki se imenuje  Q10 SUPER CARDIO pa je EDINO podkrepljeno z dodanim vitaminom K2.  In odkar smo ga naredili, ga tudi sam vsak dan uživam.

POGOSTO SPREGLEDANA: SELEN IN K2

Selen: Zaščitnik srca

Selen je esencialni mineral, ki deluje kot močan antioksidant, ščiti srčne celice pred oksidativnim stresom in škodo, ki jo povzročajo prosti radikali. Ta mineral pomaga v boju proti vnetjem, ki je lahko eden izmed vzrokov za srčno-žilne bolezni. Pomanjkanje selena v telesu je povezano z večjim tveganjem za razvoj bolezni srca.

Vitamin K2: Varuh arterij

Vitamin K2 je ključnega pomena za srčno zdravje, saj preprečuje nalaganje kalcija na arterijske stene, kar lahko vodi v njihovo zatrditev ali aterosklerozo. Tako ohranja elastičnost arterij, kar je ključno za preprečevanje srčno-žilnih bolezni. Prav tako vitamin K2 sodeluje v procesih, ki preprečujejo nastanek krvnih strdkov, kar zmanjšuje tveganje za srčni infarkt in možgansko kap.

Zakaj potrebujemo oba v visokih odmerkih?

Medtem ko lahko nekaj selena in vitamina K2 pridobimo iz prehrane, je težko dobiti optimalne količine le s hrano. Še posebej, če upoštevamo sodobne prehranske navade in način pridelave hrane. Moja formula  vsebuje obe ključni sestavini in  ju zagotavlja v visokih odmerkih, ki jih je težko najti v drugih izdelkih ali z naravnim vnosom.

Kaj se zgodi, če teh snovi ne vnesemo dovolj?

Pomanjkanje teh ključnih hranil lahko vodi v številne težave, vključno z večjim tveganjem za srčne bolezni, kalcinacijo arterij in nepravilnim strjevanjem krvi. Zato je ključnega pomena, da zagotovimo telesu dovolj selena in vitamina K2.

Predstavljam vam:
Prehransko dopolnilo z naravnimi zavezniki za srce, ki se v telesu zmanjšujejo s staranjem in so pogosto premalo zastopani v vaši prehrani.

Dnevna doza zdravja, energije in moči!

Praktično: Z eno kapsulo zadostimo dnevnim potrebam našega telesa za zdravo srce!

Edina celostna rešitev na trgu.

Q10 SUPER CARDIO
s selenom in vitaminom K2

Narava podari, mi zapakiramo v kapsulo.

Q10 Super Cardio 

PREVZEMITE NADZOR NAD VAŠIM ZDRAVJEM ŠE DANES!   

Izdelek Q10 SUPER CARDIO sem zasnoval tako, da pomaga na treh nivojih:

⭐Zniža SMRTNOST zaradi srčnih bolezni

⭐Zmanjša razvoj KRONIČNIH bolezni, saj zmanjša oksidativni stres in vnetja

⭐Zmanjša KALCINACIJO srca in žil, saj usmerja kalcij iz žil v kosti

 

🌟 Tri v enem: Kombinacija treh bioaktivnih sestavin v eni kapsuli zagotavlja maksimalno učinkovitost.

🌟 Koencim Q10: Je ključen za zdravje srca, saj podpira srčno mišico, urejuje krvni tlak, ščiti srce pred oksidativnim stresom in prispeva k energijski proizvodnji v srčnih celicah.

🌟 Selen:  Koristi srcu, saj podpira antioksidativno obrambo telesa in ščiti srce pred oksidativno škodo. Podpira imunski sistem in pomaga pri pravilnem delovanju ščitnice.

🌟 Vitamin K2:  Je pomemben za zdravje srca, saj usmerja kalcij iz krvnih žil v kosti, preprečuje nalaganje kalcija v srcu, arterijah in zmanjšuje tveganje za aterosklerozo. Pomaga tudi pri normalnem strjevanju krvi.

8 POMOČNIKOV, KI NOČ IN DAN POSPEŠENO KURI TVOJO MAŠČOBO

HMB (100mg)

Pomaga vam ohraniti vitko mišično maso med izgubo telesne maščobe. Spodbuja okrevanje mišic po vadbi, kar ti omogoči, da se hitreje vrneš na vadbo in povečaš intenzivnost. V kliničnih študijah so udeleženci prejemali od 3 do 6 grama HMB na dan. Rezultati so pokazali izboljšanje sestave telesa z zmanjšanjem maščob in ohranjanjem mišične mase.

Izvleček zelenega čaja (400mg)

Vsebuje kofein in katehine, ki pomagajo pri kurjenju maščob in izboljšanju telesne sestave ampak samo v višjih količinah. V klinično dokazanih študijah so udeleženci prejemali od 270 do 1200 mg izvlečka zelenega čaja na dan. Te so pokazale izboljšanje telesne sestave z zmanjšanjem telesne maščobe in ohranjanjem mišične mase. TermogeniX vsebuje 400mg izjemnega izvlečka, kar je največ na trgu.

Bioperine™ (10mg)

Nadpovprečna doza izvlečka črnega popra za dovjno delovanje. Povečuje absorpcijo vsake sestavine za največjo korist, kar ti pomaga doseči cilje hujšanja in oblikovanja telesa hitreje. Več kliničnih študij je dokazalo, da bioperin izboljša biološko uporabnost drugih sestavin in izboljša njihove učinke v telesu.

Teakrin (75mg)

Klinično dokazano izboljšuje mentalni fokus in energijsko raven med vadbo. Pomaga ti, da se z manj napora bolj potrudiš med vadbo. Viden napredek pri vadbi pride hitreje.

Dehidrirani kofein (25mg)

Ravno prava doza čistega kofeina, brez balasta. Visoki odmerki kofeina lahko škodujejo tvojemu zdravju. V pravi meri pa povečuje energijsko raven in dodatno spodbuja izgubo maščob. Čez dan ohraniš budnost, osredotočenost in produktivnost.

Sinferin (20mg)

Sinefrin je naravna spojina, ki se nahaja v grenivki in drugih rastlinah. Ima podobne učinke kot efedrin, ampak je brez stranskih učinkov. Pospešuje presnovo, zmanjšuje apetit in spodbuja izgubo maščob. Študije so dokazale, da je še posebej učinkovit v kombinaciji s kofeinom.

Forskolin (200mg)

Forskolin je spojina, ki se nahaja v korenini rastline Coleus forskohlii. Pomaga pri razgradnji in izgorevanju maščob, še posebej na trdovratnih področjih, kot so trebuh in stegna.

Krom pikolinat (150 mikrogramov)

Pomaga pri uravnavanju ravni sladkorja v krvi in zmanjšuje hrepenenje po sladkih in mastnih živilih. Pomaga se ti izognit prenajedanju nezdrave hrane.

Q10 Super Cardio - pomoč srcu in ožilju

Izdelek brez naslova (14)

Močna podpora srcu in ožilju

Izdelek brez naslova (15)

Temelji na kliničnih študijah

Izdelek brez naslova (16)

Naravne sestavine

Izdelek brez naslova (17)

Zasnovano v Sloveniji

Izdelek brez naslova (18)

Preverjena proizvodnja

Izdelek brez naslova (19)

Pomaga telesu pri odpornosti

Q10 SUPER CARDIO S SELENOM IN VITAMINOM K2

PREHRANSKI DODATEK, KI DELUJE IN MU LAHKO ZAUPATE!

q10

1x Q10 SUPER CARDIO

Q10 Super Cardio je prehransko dopolnilo, z inovativno formulacijo treh bioaktivnih sestavin v eni kapsuli:  koencim Q10, selen in vitamin K2. Z združitvijo teh treh močnih sestavin izdelek podpira energijske potrebe srca in hkrati ščiti srce in ožilje pred potencialno škodljivimi vplivi, kar prispeva k ohranjanju zdravega in močnega srca.

Tvoja cena: 22,7€ izdelek

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

q1 koencim

3x Q10 SUPER CARDIO

Q10 Super Cardio je prehransko dopolnilo, z inovativno formulacijo treh bioaktivnih sestavin v eni kapsuli: koencim Q10, selen in vitamin K2. Z združitvijo teh treh močnih sestavin izdelek podpira energijske potrebe srca in hkrati ščiti srce in ožilje pred potencialno škodljivimi vplivi, kar prispeva k ohranjanju zdravega in močnega srca.

  • Tvoja cena: 19,2€ / izdelek (15% popusta)

    • 57,6€ 68,10
    • prihranek 23,70€
    • Brezplačna dostava

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

q10

1x Q10 SUPER CARDIO

Q10 Super Cardio je prehransko dopolnilo, z inovativno formulacijo treh bioaktivnih sestavin v eni kapsuli:  koencim Q10, selen in vitamin K2. Z združitvijo teh treh močnih sestavin izdelek podpira energijske potrebe srca in hkrati ščiti srce in ožilje pred potencialno škodljivimi vplivi, kar prispeva k ohranjanju zdravega in močnega srca.

Tvoja cena: 22,7€ / izdelek

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

q1 koencim

3x Q10 SUPER CARDIO

Q10 Super Cardio je prehransko dopolnilo, z inovativno formulacijo treh bioaktivnih sestavin v eni kapsuli:  koencim Q10, selen in vitamin K2. Z združitvijo teh treh močnih sestavin izdelek podpira energijske potrebe srca in hkrati ščiti srce in ožilje pred potencialno škodljivimi vplivi, kar prispeva k ohranjanju zdravega in močnega srca.

Tvoja cena: 19,2€ /izdelek (15% popusta)

  • 57,6€ 68,10
  • prihranek 10,50€
  • Brezplačna dostava

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

Prepričaj se, da so sestavine Q10 Super Cardio zares izjemno učinkovite

Mnogi delijo odlične izkušnje z uporabo
Q10 SUPER CARDIO

5/5

"Ko sem prvič slišala za izdelek Q10 s selenom in vitaminom K2, sem bila malo skeptična. Vendar, po nekaj tednih redne uporabe, sem opazila resne spremembe. Nisem se samo počutila bolj energično, ampak sem tudi lažje premagovala vsakodnevne napore. Pregledi pri kardiologu so bili boljši in srce se mi zdi močnejše. Resnično verjamem v moč tega izdelka in ga toplo priporočam vsem, ki se soočajo z izzivi, povezanimi s starostjo."

Duška, 67 let (preverjena stranka)

5/5

"Skozi leta sem preizkusila različne prehranske dodatke in iskreno, večina ni izpolnila svojih obljub. A kombinacija Q10, selena in vitamina K2 je popolnoma drugačna. Po nekaj mesecih jemanja tega izdelka so moji redni zdravstveni pregledi pokazali izboljšane vrednosti.
Počutim se bolj živahno in polno energije. Ta izdelek je resnično presegel vsa moja pričakovanja in ga vsakomur priporočam brez oklevanja."

Dragica 69 let (preverjena stranka)

5/5

"Ker imam v družini dedne bolezni srca, sem že dolgo iskal način, kako lahko poskrbim za svoje zdravje. Ko sem odkril izdelek Q10 s selenom in vitaminom K2, sem se odločil poskusiti.
Že po nekaj tednih uporabe sem opazil razliko. Počutil sem se odlično, poln energije in s svežim občutkom, da resnično skrbim za svoje srce in ožilje. Ta izdelek resnično pozitivno vpliva na moje zdravje."

Sebastian, 42 let (preverjena stranka)

Brez skrbi nakupuj s
30-dnevno garancijo

Verjamem, da si si že prizadeval/a za uresničitev svojih ciljev, zato ti z veseljem omogočamo, da naš izdelek preizkusiš brez skrbi, da bi izgubil/a denar za nekaj, kar ti ne prinaša nobene koristi.

Če v 30 dneh po uživanju Q10 SUPER CARDIO izdelka ne opaziš vidnega napredka, nas kontaktiraj in z veseljem ti bomo pomagali pri vprašanjih in zagotovili nadaljnjo pomoč. Če kljub temu ne boš zadovoljen/a, ti bomo brez vprašanj in težav vrnili celotno kupnino.

Pogosto zastavljena vprašanja

Odgovor: Rezultati se lahko razlikujejo od osebe do osebe, vendar večina uporabnikov opazi izboljšave v prvih nekaj tednih redne uporabe

Odgovor: Pred kombiniranjem tega prehranskega dopolnila z zdravili se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Odgovor: Srčno-žilne bolezni so vodilni vzrok smrti na globalni ravni. Lahko privedejo do srčnih napadov, kapi in drugih težav, zato je pomembno sprejeti ukrepe za njihovo preprečevanje.

Odgovor: Naš izdelek je zasnovan tako, da je varen za uporabo. Vendar je vedno priporočljivo, da se pred začetkom jemanja katerega koli novega prehranskega dopolnila posvetujete s svojim zdravnikom.

Odgovor: Koencim Q10 je antioksidant, ki ga naše telo proizvaja naravno. Pomaga pri proizvodnji energije v celicah in je še posebej pomemben za zdravje srca, saj srce potrebuje veliko energije za svoje delovanje. Z leti njegova proizvodnja v telesu upade in z dodajanjem zagotovimo, da telo deluje optimalno.

Odgovor: Selen je bistvena sestavina nekaterih encimov, ki ščitijo celice pred oksidativnim stresom. Prav tako pomaga pri delovanju imunskega sistema in spodbuja proizvodnjo belih krvnih celic. Ima pomembno vlogo pri delovanju ščitnice in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

VITJA LOGO SLOGAN
Košarica