VitJa-logo

Radikalna regeneracija prebavnega trakta

DO PRENOVLJENE PREBAVE V 3 MESECIH

"Poskusil/a sem že različne diete in dodatke, mene pa še vedno napihuje in napenja, boli v trebuhu ali imam slabo odvajanje blata."

Če ne naslavljaš osnovnega vzroka težave, potem zgolj obvladuješ simptome. To pa ni trajnostna rešitev.

Ko pomislimo na temelje našega zdravja, pogosto spregledamo prebavni trakt.

Več kot 70% ljudi trpi zaradi ene od oblik prebavnih težav. Mnogi med nas pa sploh ne vemo, da je naša prebava porušena.

Porušena prebava lahko vodi v številne zdravstvene težave; od napihnjenosti in utrujenosti do resnejših stanj, kot so avtoimune bolezni.

Prebavni trakt ne le prebavi hrano, ampak tudi absorbira hranila, ki jih potrebujemo za energijo, rast in celjenje.

Naš prebavni trakt je kot motor v avtomobilu – če ga ne vzdržujemo pravilno, se bodo pojavile težave in avtomobil bo odpovedal.

Ne smemo si (do)pustiti, da “naša mašina zariba”

neprijeten občutek napihnjenosti

Opozorilni znaki nezdravega črevesja: jih ignoriraš?

znaki napihnjenosti, napenjanja in zaprtja

Strokovnjaki poudarjajo, da je pogostost iztrebljanja ključni pokazatelj pravilnega delovanja črevesja. Idealno bi bilo, da na dan opravimo vsaj dva odvajanja blata brez težav

Zaprtje, driska, hemoroidi, plini ali napihnjenost niso le neprijetnosti – so krik za pomoč vašega telesa! To so alarmantni znaki, ki jih ne smete prezreti, saj lahko nakazujejo na resne črevesne težave.

Najpogostejši simptomi težav zgornjega dela prebavil so:

❌ zgaga in refluks,
❌ spahovanje,
❌ dispepsija,
❌ slabost,
❌ anoreksija,
❌ bolečina po jedi,
❌ polnost po obroku: pretiran občutek sitosti po jedi,
❌ napihnjenost v zgornjem delu trebuha,
❌ disfagija/odinofagija (težave ali bolečine pri požiranju).

Med znake porušenega nižjega trakta sodijo še:

❌ napihnjenost trebuha,
❌ vidna napetost,
❌ bolečine v spodnjem delu trebuha/krči,
❌ vetrovi,
❌ zaprtje,
❌ driska,
❌ glasno pretakanje po črevesju,
❌ sprememba videza blata,
❌ kri ali sluz v blatu.

Napihnjenost NI normalen pojav!

V sodobnem svetu napihnjenost že meji na “epidemijo”, ki prizadene moške, ženske in tudi otroke. Veliko mojih strank se sooča s to nadlogo. Napihnjenost je krik telesa, ki opozarja na globlje težave.

Ljudje napihnjenost občutimo  različno. Lahko čutimo napetost in nelagodje v trebuhu, blažje bolečine, spahovanje, vetrove ali povečan obseg trebuha. Ali pa kar kombinacijo vsega.

Napihnjenost ni zgolj neprijeten občutek, ampak je alarm, ki opozarja na resnejše težave. Najpogostejši krivec? SIBO (small intestinal bacteria overgrowth) – prekomerna rast škodljivih bakterij v tankem črevesju. Ko ti mikroorganizmi fermentirajo hrano, nastajajo strupeni plini, ki povzročajo napihnjenost. 

Ti plini niso le neprijetni: so strupeni produkti, ki poškodujejo črevesno floro in oslabijo delovanje jeter. Ko se ti plini kopičijo, tvoj trebuh izgleda kot napihnjen balon, povzročajo pa tudi bolečine in nelagodje.

napihnjenost-trebuha

10 presenetljivih koristi urejene prebave

jasnejši um

Jasnejši um za boljše odločitve

Zdrava črevesna flora prispeva k izostrenemu umu, saj črevesje in možgani komunicirata preko tako imenovane črevesno-možganske osi. Neravnovesje v črevesju lahko vodi v zamegljenost misli in pomanjkanje koncentracije.

Izguba odvečnih kilogramov

Zdrava črevesna flora lahko vpliva na uravnavanje telesne teže, saj vpliva na metabolizem in način, kako telo shranjuje maščobe.

izguba kilogramov
boljša absorpcija hranil

Izboljšana absorpcija hranil

Z zdravo črevesno floro se hranila iz hrane bolje absorbirajo, kar pomeni, da telo dobi več vitaminov in mineralov, ki jih potrebuje za optimalno delovanje. 

Krepitev imunskega sistema

Približno 70% celic imunskega sistema se nahaja v črevesju. Zdrava črevesna flora pripomore k močnejšemu in bolj odpornemu imunskemu sistemu. 

krepitev imunskega sistema
manj vnetji

Zmanjšanje vnetij

Neravnovesje črevesne flore lahko povzroči kronična vnetja v telesu. Urejena prebava lahko pomaga zmanjšati ta vnetja in s tem povezane zdravstvene težave. 

Čista koža

Zdrava prebava vpliva na boljši izgled kože, saj se toksini, ki se ne izločijo pravilno, lahko pokažejo kot akne, izpuščaji ali druge kožne težave.

čista koža
manj alergij

Zmanjšanje alergij

Zdrava črevesna flora lahko zmanjša preobčutljive reakcije telesa, kar pripomore k manjšemu tveganju za alergije. 

Podpora zdravju ščitnice

Črevesje igra vlogo pri konverziji ščitničnih hormonov. Urejena prebava lahko pripomore k boljšemu delovanju ščitnice. 

zdravje ščitnice
dobro razpoloženje

Boljše razpoloženje

Črevesje proizvaja večino serotonina, hormona sreče. Urejena prebava in zdrava črevesna flora pripomoreta k boljšemu razpoloženju in manjši nagnjenosti k depresiji.

Zmanjšanje tveganja za avtoimune bolezni

Urejena prebava in zdrava črevesna flora lahko zmanjšata tveganje za razvoj avtoimunih bolezni, saj zmanjšujeta vnetja in krepita imunski sistem.

zmanjšanje tveganja za avtoimune bolezni

4 koraki do prebave, ki bo delovala kot švicarska ura.

Napihnjenost, zaprtje, vetrovi, bolečine v trebuhu, driska, krči – to so SOS signali tvojega črevesja. Prebava prosi za tvojo pomoč.

Kako ji torej pomagati? 

Zate imam novico, ki ti bo spremenila življenje na bolje. Tudi meni ga je. Pot do zdravega črevesja in prebave je razdeljena na 4 korake. Samo štirje koraki te ločijo od občutka lahkotnosti in urejene prebave!

1. Korak: IZLOČITEV

Vsi vemo, da je potrebno uživati veliko vlaknin, antioksidantov, zelenjave in sveže ter manj predelane hrane. To ni prav nobena novost. Vseeno pa si različno pogosto privoščimo tudi predelano in manj hranljivo hrano. Ker pa različno prenašamo različna živila, mora vsak za sebe ugotoviti na kaj črevesje slabo reagira. To je namen izločanja: izloči tisto, kar ti škodi.

To so tista živila, ki te napihnejo, povzročijo nelagodje, bolečino in dražijo trebuh. Največkrat gre za hrano, ki povzroča težave pri večini, ni pa nujno! Pogosti krivci so alkohol, kofein, poživila in droge, gluten, mlečni izdelki, koruza, soja, jajca in sladkor. Svojo prebavo spoznaš tako, da živila iz svoje prehrane izločiš postopoma, v skupinah.  

Primer: izločiš skupino živil, ki temelji na sladkorju (s sladkimi pijačami vred). To izvajaš 2-3 tedne in potem to skupino živil vrneš nazaj na jedilnik in spremljaš počutje. Nato izločiš naslednjo skupino živil, recimo mlečne izdelke. In tako nadaljuješ cikle.

Pri tem je pomembno, da si dosleden/-a, saj drugače ne moreš zares potrditi morebitnih intoleranc

2. Korak: NADOMESTITEV

Ko enkrat izločiš škodljiva živila, je čas, da jih nadomestiš z dobrimi.

To narediš z dodajanjem fermentiranih živil in kvalitetnih prehranskih dodatkov. Današnja prehrana je namreč pogosto osiromašena. Naše telo pa za dobro delovanje in dolgo življenje potrebuje veliko hranil in mineralov.

Zdi se enostavno, ampak pozor: moraš se zelo potruditi in kar nekaj časa vztrajati z novim načinom prehranjevanja, da ti pride v navado. Ko prideš do te točke, si zmagal/-a.

3. Korak: OBNOVA

Predstavljaj si svoje črevesje kot vrt. Če želiš, da cveti, moraš posaditi prave rastline. Enako velja za črevesje. Potrebna je ponovna naselitev dobrih bakterij. Te so za zdravo črevesje in konec tvojih prebavnih težav ključne.  

Najhitrejšo in najbolj učinkovito naselitev bakterij dosežemo z uporabo pravilne prehrane in prehranskih dodatkov s specifičnimi sevi, ki morajo vsebovati bifidobakterije in vrste laktobakterij.

4. Korak: POPRAVILO

Zadnji korak narekuje, da moramo našemu črevesju konstantno zagotavljati ustrezna hranila.

Katera?

Najpomembnejša je naravna aminokislina L-Glutamin. Temu pa sledijo še aminokisline, cink, omega 3 maščobne kisline, vitamini A, C in E.

Tega koraka ne smeš zanemariti!

L-glutamin igra ključno vlogo pri regeneraciji in zdravju prebavnega trakta, zlasti črevesja. Nudi močno podporo črevesni sluznici. Je glavno gorivo za celice črevesne sluznice, zlasti enterocite. Z zagotavljanjem energije tem celicam pomaga ohranjati integriteto črevesne stene. 

Veliko mojih strank je šlo skozi te korake in vidno ter trajnostno izboljšalo zdravje črevesja. Tudi sam sem premagal huda vnetja, ki sem jih imel zaradi porušene prebave. Verjamem, da bodo koraki pomagali tudi tebi.

Pomembna je doslednost in upoštevanje vseh 4 korakov.

Do popolne regeneracije prebavnega trakta v 3. mesecih!

Ok Vitja. Napisal si katerim 4. korakom moram slediti, da uredim svojo prebavo. Kako mi ti lahko pri temu pomagaš?

V področje trenerstva in prehranskega svetovanja sem se podal zaradi lastne stiske. 

Po dolgoletnem boju z resnimi prebavnimi težavami, ki so se začele z vnetjem (in šestmesečno kuro antibiotikov) in dosegle vrh s predčasnim odhodom iz prijateljeve poroke zaradi neznosnih bolečin v želodcu, sem se odločil  poiskati trajno rešitev. V tedanjem stanju enostavno nisem več mogel normalno funkcionirati.

Kljub številnim izzivom, od bolečin v trebuhu do alergij in polipov, ki so me pestili tisto obdobje, sem se toliko “spravil skupaj”, da sem pričel raziskovati. Združil sem svoje znanje študija funkcionalne medicine iz ZDA, testiral kombinacije prehranskih dodatkov in bakterijskih sevov, dokler nisem našel formulacije, ki mi je prinesla olajšanje in mi omogočila, da sem spet zaživel normalno življenje brez bolečin v trebuhu. Moja prebava se je stabilizirala.

Poleg izločanja hrane, ki je moje črevesje blazno motila, sem potem postopoma dodajal več vlaknin in pazil na to kar sem vnašal v telo. Lahko pa ti povem iz lastnih izkušenj, da so mi bili v VELIKO pomoč probiotiki s specifičnimi sevi. Priporočljiv odmerek dobrih bakterij (v probiotikih) je od 25 do 100 milijard enot na dan. Tega pa samo s fermentirano prehrano enostavno nisem mogel zagotoviti svojemu organizmu. Nihče ne more.

S čim sem si dokončno pomagal urediti prebavo?

V svojo dnevno rutino sem vpeljal dve izjemni sestavini, ki dokazano pomagata urediti in obnoviti našo prebavo:

probiotiki in L-glutamin

Obstaja več kliničnih študij, ki so preučevale in dokazale blagodejen vpliv probiotikov in L-glutamina na zdravje prebavnega trakta.

Probiotiki so žive bakterije, ki so koristne za prebavni sistem. Številne klinične študije so pokazale, da lahko probiotiki pomagajo pri zdravljenju različnih prebavnih težav, kot so sindrom razdražljivega črevesja, vnetna črevesna bolezen in driska. Probiotiki pomagajo tudi pri obnovi črevesne flore po zdravljenju z antibiotiki ali drugimi dejavniki, ki lahko motijo ravnovesje črevesne mikroflore.

L-Glutamin je aminokislina, ki igra ključno vlogo pri zdravju in obnovi črevesnih celic. Študije so pokazale, da L-glutamin pomaga pri obnovi črevesne sluznice, zmanjša vnetje in izboljša funkcijo črevesne pregrade. To je še posebej pomembno pri ljudeh z vnetnimi črevesnimi boleznimi ali drugimi stanji, ki lahko poškodujejo črevesno sluznico.

Prav to kombinacijo sem sam, skozi svoj študij  zelo podrobno in skrbno preučil. Želel sem ponuditi dopolnili, ki bosta zares neoporečni in učinkoviti. Skratka: vrhunske kakovosti. 

Paket regeneracija prebavnega trakta: tvoja zlata vstopnica do zdrave prebave.

regeneracija-prebavnega-trakta

Tvoj skrivnostni ključ do nepremagljive prebave bo 3-mesečna kura, s pomočjo katere boš obnovil/a svoj prebavni trakt: Paket Regeneracija prebavnega trakta vsebuje 3x Premium Pro Flora probiotik in najčistejši L-glutamin (500g). 

Kombinacija sevov v probiotiku Premium Pro Flora predstavlja skrbno izbrano mešanico naravno prisotnih bakterij, ki so močno odporne na želodčno kislino in prebavne encime. Kombinacija prav teh sevov omogoča optimalno ravnovesje črevesne flore in je podprta z znanstvenimi raziskavami. Prav to naredi Premium Pro Floro idealno za podporo pri 2. in 3. koraku tvoje poti do zdravega prebavnega trakta.

L-Glutamin je mikroniziran glutamin farmacevtske kakovosti, ki služi kot ključna aminokislina za podporo in obnovo črevesnih celic. Je nepogrešljiv za 4. korak tvoje transformacije prebavnega trakta. 

Mikroniziran pomeni, da je L-Glutamin drobljen v izjemno fine delce, kar omogoča hitrejšo in učinkovitejšo absorpcijo v telesu ter zagotavlja boljšo biološko uporabnost in delovanje v primerjavi z običajnimi oblikami.

L-Glutamin v kombinaciji s Premium Pro Floro omogoča hitrejšo in boljšo regeneracijo prebavnega trakta.

Prve pozitivne spremembe 93% ljudi občuti že v 4 dneh!

Premium Pro Flora je superioren probiotik z dvojnim mikrobiološkim delovanjem. Ta zagotavlja optimalno črevesno zdravje.

Vsaka kapsula vsebuje impresivnih 31 milijard živih organizmov, izbranih na podlagi obsežnih znanstvenih raziskav.

Edinstvena DR HPMC kapsula zagotavlja, da probiotiki dejansko preživijo prehod skozi želodec in dosežejo svoj cilj v črevesju.

Dodan sev S.Boulardi, ki je eden izmed najbolj raziskanih in učinkovitih probiotičnih sevov na trgu. 

Pro Floro lahko uživate tako vegetarijanci kot tudi vegani, saj ne vsebuje snovi živalskega izvora. 

Koristi Premium Pro Flore

✅ Optimizacija prebave.

✅ Zmanjšanje napihnjenosti in drugih prebavnih težav.

✅ Krepitev imunskega sistema.

✅ Zmanjšanje alergijskih reakcij in astmatskih napadov.

✅ Izboljšanje absorpcije hranil.

✅ Uravnavanje krvnega sladkorja.

✅ Podpora zdravju kože.

✅ Preprečevanje in zdravljenje driske.

koristi premium pro flore

Katere seve vsebuje Premium Pro Flora?

L. acidophilus

Ščiti pred zastrupitvami, pomaga pri razgradnji oksalatov in zmanjšuje alergijske reakcije.

Bifidobacterium longum

Krepi imunski sistem, niža slab holesterol, preprečuje zaprtje in pomaga pri IBS ter ulceroznem kolitisu.

Lactobacillus plantarum

Zmanjšuje napihnjenost, krepi zgornje dihalne poti in izboljšuje absorpcijo hranil.

Bifidobacterium lactis

Pomaga pri izločanju strupov, tvorbi vitaminov in uravnavanju krvnega sladkorja.

S. Boulardi

Učinkovito preprečuje različne vrste driske, vključno s tisto, ki jo povzročajo antibiotiki, in pomaga pri zdravljenju vnetnih boleznih črevesja.

Najčistejši glutamin za temeljito popravilo prebavnega trakta

Vitja L-Glutamin je 100% čisti, brez kakršnih koli dodatkov ali primesi. To zagotavlja, da uporabniki prejmejo najučinkovitejšo obliko te vitalne aminokisline. Poleg tega je L-Glutamin posebej zasnovan tako, da se optimalno dopolnjuje s Premium Pro Floro, kar povečuje koristi za zdravje prebavil.

Prav njegova visoka koncentracija ga postavlja pred konkurenčnimi izdelki.

Koristi L-Glutamina

✅ Glutamin podpira zdravje črevesne stene in pozitivno vpliva na črevesno floro.

✅ Kot ključna aminokislina glutamin pomaga krepiti imunski sistem, še posebej v stresnih obdobjih.

✅ Glutamin lahko pomaga zmanjšati vnetne odzive v črevesju, kar je koristno za ljudi z vnetnimi črevesnimi boleznimi.

✅ Glutamin je predhodnik živčnih prenašalcev GABBA in GLUTAMAT, ki lahko zmanjšata občutke tesnobe in izboljšata spanec ter koncentracijo.

✅ Glutamin podpira tvorbo glutationa, močnega antioksidanta, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom.

✅ Ker je najpogostejša aminokislina v mišičnem tkivu, glutamin podpira rast in obnovo mišičnih vlaken.

glutamin

Kombinacija Vitja L-Glutamina in Premium Pro Flore omogoča sinergijsko delovanje za celovito regeneracijo prebavnega trakta, krepitev imunskega sistema in optimalno ravnovesje črevesne mikrobiote.

Paket Regeneracija prebavnega trakta je tvoj naravni zaveznik za optimalno delovanje prebave. V 3 mesecih.

Izjemna kombinacija, ki bo tvoji prebavi povrnila vitalnost in ravnovesje.

paket za prebavni trakt

Povrni si takšno prebavo, kot jo je narava zasnovala za tebe – harmonično, brezskrbno in polno energije.

Poskrbel bo, da bo proces prebave in absorpcije hranil, ki se v tvojem telesu stalno odvija, znova deloval kot vrhunski dirigent: usklajeno, učinkovito in brez napak.

Prevzemi nadzor nad svojo prebavo še danes!

Ne dovoli, da te težave s prebavo ovirajo v vsakodnevnem življenju ali, da te silijo k iskanju hitrih rešitev.

Paket regeneracija prebavnega trakta ti bo omogočil uglašeno in uravnoteženo prebavo, brez neprijetnih presenečenj.

Izogni se občutkom napihnjenosti, zaprtja in nelagodja v trebuhu. Paket regeneracije prebavnega trakta je tvoj zaveznik za optimalno delovanje črevesja in občutek svežine, ki ga prinaša zdrav prebavni sistem.

Paket je sedaj na voljo po promocijski ceni!

Velja do razprodaje zalog.

premium proflora glutamin

Regeneracija prebavnega trakta (3. mesečna kura) 

3 x Premium Pro Flora
1 x L-Glutamin (500g)

Izogni se občutkom napihnjenosti, zaprtja in nelagodja v trebuhu. Paket regeneracije prebavnega trakta je tvoj zaveznik za optimalno delovanje črevesja in občutek svežine, ki ga prinaša zdrav prebavni sistem.

Tvoja cena: 109,7€
(27% popusta)

  • 109,7€ 150,20
  • prihranek 40,50€

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

premium proflora glutamin

Regeneracija prebavnega trakta (3. mesečna kura) 

3 x Premium Pro Flora
1 x L-Glutamin (500g)

Izogni se občutkom napihnjenosti, zaprtja in nelagodja v trebuhu. Paket regeneracije prebavnega trakta je tvoj zaveznik za optimalno delovanje črevesja in občutek svežine, ki ga prinaša zdrav prebavni sistem.

Tvoja cena: 90,1€ (40% popusta)

  • 90,1€ 150,20
  • prihranek 60,10€

Če z izdelkom ne boš zadovoljen/na, ga lahko vrneš v 30 dneh od nakupa, mi pa ti vrnemo denar!

Prepričaj se, da je sestava paketa Regeneracija prebavnega trakta neoporečna.

sestavine paketa regeneracija prebavnega trakta v 6 mesecih
obnova črevesja

Močna podpora prebavi

2

Temelji na klinični študijah

5-sevov

5 super sevov

ikona4

Zasnovano v Sloveniji

ikona5

Proizvodnja brez kompromisa

3

3 mesečna kura

Brez skrbi nakupuj s
30-dnevno VITJA garancijo

Verjamem, da si si že prizadeval/a za uresničitev svojih ciljev, zato ti z veseljem omogočamo, da naš izdelek preizkusiš brez skrbi, da bi izgubil/a denar za nekaj, kar ti ne prinaša nobene koristi.

Če v 30 dneh po prejemu Detox Complex izdelka ne opaziš vidnega napredka, nas kontaktiraj in z veseljem ti bomo pomagali pri vprašanjih in zagotovili nadaljnjo pomoč. Če kljub temu nisi zadovoljen/a, ti bomo brez vprašanj in težav vrnili celotno kupnino.

vitja sikošek

Pogosto zastavljena vprašanja

Primeren je tako za moške, kot tudi za ženske. Za vse, ki želijo izboljšati ali vzpostaviti zdravo delovanje svojega prebavnega sistema. To vključuje posameznike, ki se soočajo s težavami, kot so napihnjenost, zaprtje, driska, sindrom razdražljivega črevesja ali druge prebavne motnje. Prav tako je idealen za tiste, ki so nedavno končali z jemanjem antibiotikov ali so bili izpostavljeni stresu, ki lahko vpliva na prebavno zdravje. Paket je zasnovan tako, da podpira celoten prebavni trakt od začetka do konca, zato je primeren za širok spekter potreb in težav povezanih s prebavo.

Da. Vsa dopolnila znotraj paketa Regeneracija prebavnega trakta so bila razvita na podlagi znanstvenih raziskav in vsebujejo samo varne, učinkovite in naravne sestavine.

Rezultati uporabe paketa se lahko razlikujejo glede na posameznikovo začetno stanje prebavnega sistema in življenjski slog. Mnogi uporabniki opazijo izboljšave v prvih 4 dneh uporabe! Vendar je za celovito regeneracijo in optimalne rezultate priporočljivo slediti celotnemu režimu in jemati izdelke 3 mesece.

Pomembno je tudi kombiniranje z uravnoteženo prehrano, zadostno hidracijo in zdravimi življenjskimi navadami.

Pred uporabo paketa za regeneracijo prebavnega trakta se posvetujte z zdravnikom, če imate kakršne koli zdravstvene težave ali jemljete zdravila.

Za optimalne rezultate pri jemanju paketa za regeneracijo prebavnega trakta sledite naslednjim navodilom:

L-Glutamin: Začnite z eno merico (5g) zjutraj na tešče, pol ure pred prvim obrokom. V naslednjih 14 dneh postopoma povečujte odmerek zgolj po potrebi. Končni odmerek je ena merica (5g) na tešče, pol ure pred vsakim glavnim obrokom: zajtrkom, kosilom in večerjo. Skupaj torej največ do 3x dnevno po 5g.
Premium Pro Flora: Splošno priporočilo je jemanje ene kapsule po zadnjem obroku dneva. Če želite večji odmerek ali ste v specifičnih razmerah, lahko vzamete eno kapsulo po vsakem obroku. Največji priporočeni dnevni odmerek sta 2 kapsuli: ena zjutraj in ena zvečer.

Vedno je priporočljivo slediti navodilom na embalaži in se posvetovati z zdravnikom ali strokovnjakom za prehrano glede individualnih potreb.

Nosečnicam in doječim materam svetujemo, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Paket za regeneracijo prebavnega trakta je primeren za dolgotrajno uporabo, dokler sledite navodilom za odmerjanje in upoštevate priporočila o prehrani in telesni aktivnosti.

Optimalna “kura” je 3 mesečna.

VITJA LOGO SLOGAN
Košarica