PREMIUM PRO FLORA

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (preko 20.000 uporabnikov v Sloveniji )

Premium Proflora z izbranimi sestavinami klinično dokazano pomaga optimizirati črevesno floro v celotnem prebavnem traktu na naraven način.

  • Optimizira črevesno floro in uredi prebavo.
  • Z naravnimi mikrobiološkimi v visokih koncentracijah.
  • Zmanjša splošno utrujenost in odpravi prebavne težave vseh oblik.
  • Omogoči absorbcijo številnih vitaminov in mineralov, ter povrne življenjsko energijo.
  • Znižuje stopnjo vnetja v telesu. 
  • Odpravlja napihnjenost in zaprtje.
  • Garancija na zadovoljstvo.

VSEBUJE SAMO 100% NARAVNE SESTAVINE BREZ STRANSKIH UČINKOV.

Trenutna razpoložljivost po posebni ceni: ZELO OMEJENA!

probiotik

Izberi svoj paket:

probiotik

1 x PREMIUM PRO FLORA

40,1€ / izdelek

NAJ IZBIRA

proflora probiotiki

3 x PREMIUM PRO FLORA

33,9€ / izdelek

🔶 101,70€ 120,30

🔶 18,60€ prihranka

🚚 poštnina BREZPLAČNA

premium proflora probiotiki

6 x PREMIUM PRO FLORA

29,9€ / izdelek

🔶 179,4€ 240,60

🔶 61,20€ prihranka

🚚 poštnina BREZPLAČNA

POSEBNA PONUDBA ZA DOLOČEN ČAS

DNI
UR
MINUT
SEKUND

Brez skrbi nakupuj s
30-dnevno garancijo

Verjamem, da si si že prizadeval/a za uresničitev svojih ciljev, zato ti z veseljem omogočamo, da naš izdelek preizkusiš brez skrbi, da bi izgubil/a denar za nekaj, kar ti ne prinaša nobene koristi.

Če v 30 dneh po prejemu Detox Complexa ne opaziš vidnega napredka, nas kontaktiraj in z veseljem ti bomo pomagali pri vprašanjih in zagotovili nadaljnjo pomoč. Če kljub temu nisi zadovoljen/a, ti bomo brez vprašanj in težav vrnili celotno kupnino.

vitja foto landing

Mnogi delijo odlične izkušnje z uporabo Premium Pro Flore.

lana proflora
5/5

Zdaj že kar nekaj jemljem te probiotike Premium PROFLORA in lahko rečem, da se tako dobrih probiotikov nisem jemala. Zakaj? . Zaradi tega, ker v resnici zbudijo mojo leno in počasno prebavo. Kaj to pomeni, verjetno veste 😉 To med drugim pomeni, da hrana ne zastaja po nepotrebnem v mojem telesu, da se počutim lažje in me hrana ne tišči 🙂 Prav tako je zmanjšan občutek napihnjenosti in vse kar pojem, je lahko prebavljivo.

Lana Matjašič (preverjena stranka)

manuela ladinek proflora
5/5

Moje ime je Manuela. Sem mamica v 40-tih, s kupom opravil in službo, kjer opravljam sedeče delo.” “Od nekdaj sem imela težave s prebavo. Odločila sem se poskusiti PREMIUM PRO FLORO. Bila sem skeptična… saj vsi veste kako je..na vsakem vogalu ti nekaj ponujajo.” PREMIUM PRO FLORA mi je pomagala TAKOJ. Moja prebava je sedaj kot mora biti. Res sem vesela da mi tako pomaga in z veseljem jo priporočam naprej.

Manuela Ladinek. (preverjena stranka)

proflora probiotiki Nives Jakopič
5/5

Sem inštuktorica fitnesa in od nekdaj sem iskala dobre probiotike, ki dejansko pomagajo. Večina izdelkov ne pride do črevesja in posledično ne deluje, Proflora je to pomanjkljivost odpravila tako, da je pakirana v kapsule odporne na želodčno kislino in tako pridejo dobri organizmi točno tja kamor sodijo. Iz tega razloga izjemno pomaga pri odpravi napihnjenosti in nižanju vnetja kar je ključno pri procesu preoblikovanja telesa. Sama jih redno uporabljam in redno jih uporabljajo tudi moje stranke. Izguba trebuha in maščobe je s Premium pro floro veliko hitrejša.

Nives Jakopič. (preverjena stranka)

Pogosto zastavljena vprašanja

Primerna je tako za moške, kot tudi za ženske, za vse, ki želijo premagati težave s prebavo.

Da, Premium Pro Flora je bila razvita na podlagi znanstvenih raziskav in vsebuje samo varne in učinkovite, naravne sestavine.

Rezultati se lahko razlikujejo glede na posameznika, vendar večina uporabnikov opazi izboljšave TAKOJ.

Pred uporabo Premium Pro Flore se posvetujte z zdravnikom, če imate kakršne koli zdravstvene težave ali jemljete zdravila.

Da, Premium Pro Flora JE primerna za vegetarijance in vegane.

Nosečnicam in doječim materam svetujemo, naj se pred uporabo posvetujejo s svojim zdravnikom. Je pa res, da jih ogromno uporablja Premium Pro Floro tudi po priporočilu zdravnika.

Premium Pro Flora je primerna za dolgotrajno uporabo, dokler sledite navodilom za odmerjanje in upoštevate priporočila o prehrani in telesni aktivnosti.

Nekaterim se po določenem času jemanja težave popolnoma odpravijo, drugi jo jemljejo kot nadomestilo za optimalno prebavo dolgoročno.

Da, je primerna tako za moške kot za ženske.

Napihnjenost, neredna prebava, zaprtje, bolečine v trebuhu in podobno so pogosta težava mnogih ljudi vseh starosti. So posledica porušene črevesne flore.

Črevesje, ta dolg in vijugasti prebavni trakt, je neločljiv in zelo pomemben del našega telesa. Njegove skrivne poti so kot labirint, ki skrbno razgrajuje in preoblikuje hrano, ki jo vnašamo, da nam služi kot energija, ki nas poganja.

Črevesje je tudi dom za množico mikroorganizmov, znanih kot črevesna mikrobiota. V tem čudovitem ekosistemu živi na milijarde bakterij, ki sodelujejo v harmoničnem plesu z vplivom na ogromno različnih procesov, ki nenehno potekajo v našem telesu.

O pomembnosti črevesne mikrobiote je že pred 2500 leti govoril tudi Hipokrat, oče znanstvene medicine. Črevesje oz. črevesna mikrobiota namreč predstavlja namreč kar 80% našega imunskega sistema.

Črevesna mikroflora oz. mikrobiota je namreč skupnost organizmov, ki živijo v črevesju.

Raznolikost in ravnovesje mikroorganizmov v črevesju se skozi različne faze življenja lahko spreminja in se prilagaja različnim dejavnikom, kot so prehrana, življenjski slog … 

Ko se to ravnovesje poruši, slabe bakterije prevladajo nad dobrimi.  Za vzpostavitev ponovnega ravnovesja je tehtnico potrebno prevesiti v prid koristnih bakterij.

Vitja.si Premium Pro Flora je slovenski izdelek, narejen po najvišjih evropskih standardih.

Proizvaja ga podjetje, ki skrbi za kontrolirano, tehnološko napredno proizvodnjo hrane in prehranskih dodatkov v sterilnem okolju. Podjetje je lastnik EKO certifikata, mednarodno priznanega niza standardov, ki zagotavljajo, da so živilski izdelki narejeni s poudarkom na varstvu okolja, ohranjanju biotske raznovrstnosti in odgovorni rabi energije in naravnih virov (tal in vode).

VITJA LOGO SLOGAN
Košarica