Naročilo oddano Posebna ponudba Račun naročila

Počakaj {{customer_first_name}}! Tukaj je EKSKLUZIVNA PONUDBA k tvojemju naročilu!

K naročilu lahko (časa je 5 minut) dodaš celoten paket REGENERACIJA PREBAVNEGA TRAKTA 3 MESEČNA KURA po 50% nižji ceni. Ta ponudba se NE NAHAJA nikjer drugje na strani in velja samo ZDAJ.

P.S. Ta kombinacija je zelo učinkovita za obnovo želodca in črevesja. Skupaj s Premium HCL so neprimerljiva kombinacija.

 Kako uporabljati Paket regeneracija prebavnega trakta (trimesečna kura):

 • Začetek L-Glutamin: ena (1) merica (5g) zjutraj na tešče, pol ure pred prvim obrokom. Postopno povečanje v roku 14 dni L-Glutamin: odmerek se postopoma in po potrebi poveča do končne doze, ki je: ena (1) merica (5g) na tešče, pol ure pred vsemi obroki. Torej skupno najvišja doza je 3x na dan 5g, pol ure pred zajtrkom, 5g pred kosilom in 5g pred večerjo.
 • Premium pro flora: 1-2 kapsuli dnevno. 1 zjutraj, 1 zvečer, ali samo 1 zvečer. Splošno navodilo za jemanje je 1 kapsula po zadnjem obroku v dnevu. V kolikor želite dodatni oz. večji odmerek probiotikov zaradi specifičnih razmer (jemanje antibiotikov, slaba prebava, napihnjenost, itd, …), pa lahko vzamete eno kapsulo po vsakem obroku.

Paket regeneracija prebavnega trakta je sestavljen iz dveh izdelkov: Premium proflore in L-glutamina.
V nadaljevanju kratek opis vsakega izmed njiju.

 

Kombinacija izbranih sevov našemu telesu koristnih organizmov, ki se nahajajo v PREMIUM PRO FLORI in aminokisline L-GLUTAMIN,  je idealna za obnovo stene črevesja in želodca. Organizmi v PREMIUM PRO FLORI namreč zelo učinkovito vplivajo na izboljšanje črevesne flore ter posledično na znižanje vnetja v celem telesu, L-GLUTAMIN pa je najpomembnejša aminokislina za regeneracijo celic sluznice želodca in črevesja. Ta kombinacija je pomagala že mnogim. Ta kombinacija je znanstveno dokazana in učinkuje že po nekaj dneh. (Biomedical Research (2018) Medical Diagnosis and Study of Biomedical Imaging Systems and Applications)

Zakaj je pravilno delovanje prebavnega trakta najpomembnejše pri odpravi zgoraj opisanih težav?

 • Težave v prebavnem traktu lahko povzročijo precej več škode od običajne napihnjenosti, vetrov, bolečin v trebuhu in driske.
 • Neravnovesje v črevesju se povezuje s kupom težav, ki vplivajo na kakovost vsakdana.
 • Zaradi poškodovanega prebavnega trakta regeneracija po vsakodnevnih naporih ni optimalna in svoje delo, vsakodnevna opravila ali treninge NE ZMOREŠ več opravljati 100%. To se dogaja zato, ker razdražen in poškodovan prebavni trakt terja preveč energije za sprotno regeneracijo. Je namreč izjemno velik organ in velik organ, potrebuje veliko energije.
 • Imunski sistem posledično peša in infekcije se nas lahko lotevajo pogosteje kot nekoč. V črevesju se nahaja 80% imunskega sistema.

Drastičnemu izboljšanju stanja v prebavnem traktu je namenjen paket REGENERACIJA PREBAVNEGA TRAKTA (trimesečna kura) 

Poškodovan prebavni trakt je danes zelo pogost pojav. To danes doleti več kot polovico odraslih. Kaj to pomeni? Celoten prebavni trakt je ogromen organ, ki od organizma terja ogromno količino energije samo za normalno funkcioniranje. Če je razdražen, poškodovan ali vnet je potreba po energiji veliko večja. Telo ima določeno zmožnost tvorbe celične energije in če se ta potreba po energiji nekje poveča, se drugje zmanjša. 

Žal prepogosto tam, kjer si NE želimo. Kot sem napisal zgoraj se načeta integriteta prebavnega trakta kaže s simptomi napihnjenosti, slabše odpornosti, utrujenosti in ostalimi.

Prav tako je črevesje odgovorno po nekaterih podatkih za kar 80% imunskega sistema.

Iz naštetih razlogov je obnova in regeneracija črevesne stene, stene želodca in črevesne flore IZJEMNEGA POMENA.

regeneracija proflora glutamin petra stavt

Regeneracija po vsakodnevnih naporih ni optimalna in svoje delo ali treninge ne zmorete opravljati 100%?

Zato ker pogosto kot sem zgoraj omenil preveč energije terja obremenitev zaradi razdraženega in vnetega prebavnega trakta.

[products ids=”16373,16300″]

 

Kako je prebavni trakt povezan z izgubo maščobe na trebuhu?

Maščoba na predelu trebuha je tesno povezana s stanjem vnetja v telesu in posledično z uravnavanjem stresnega hormona kortizola. Kortizol je v 90% primerov prekomerno aktiven zaradi vnetja, ki prihaja iz razdraženega prebavnega trakta (napihnjenost, neurejena prebava -prepogosta ali prepočasna, zgaga, itd..) in povzroča nabiranje maščobnih oblog na trebuhu.

Paket regeneracija črevesja 3 mesečna kura 4

“Vitjo kot strokovnjaka z veseljem priporočam zaradi profesionalnosti. Zaradi ogromno znanja iz področja vadbe in prehrane in predvsem ker razume, da kot poslovnež zaradi velikega stresa potrebujem optimalno urejeno prehrano in optimalne dodatke k prehrani. Odkar sodelujva se počutim odlično. Pri svojih letih sem poln energije. 

 

Telo se enostavno ne more obnoviti čez noč. Iz tega razloga sem sestavil paket, ki zadostuje da opraviš trimesečno kuro in zares obnoviš stanje v celotnem prebavnem traktu. 

[products ids=”16373,16300″]

V nadaljevanju podrobnejši opis obeh izdelkov:

Prednosti in koristi L-Glutamina

Glutamin je aminokislina, ki je v največji meri prisotna v krvi in medceličnem aminokislinskem bazenu (najbolj prisotna aminokislina v mišičnem tkivu). Predstavlja kar 61% aminokislinskega bazena v skeletnih mišicah. Glutamin je zelo pomemben za transport dušika v mišično celico, saj je odgovoren za 35% vsega dušika, ki pride do mišične celice. Količina glutamina v telesu je po treningu zelo nizka in se ne zviša dokler ne pride do popolne regeneracije. Nizka raven deluje na telo katabolno, kar onemogoča regeneracijo in mišično obnovo. Jemanje glutamina dviguje raven prostega glutamina v mišičnem  tkivu, preprečuje porabo mišičnih proteinov .

 • Glutamin je najbolj razširjena aminokislina v mišičnem tkivu, vendar se lahko pri treningu, ravni glutamina v mišicah znatno zmanjšajo, zaradi razgradnje mišičnega tkiva. Dodajanje glutamina (predvsem po treningu) omogoča telesu obnovo izčrpanih zalog le-tega.
 • Glutamin je ključnega pomena za regeneracijo poškodovane črevesne in želodčne stene oz. sluznice.  Mikroniziran glutamin farmacevtske kakovosti. 500g/ 100 odmerkov Farmacevtsko kakovosten in čist glutamin v prahu
 • Najbolj bogata aminokislina v mišičnem tkivu, ključna aminokislina za regeneracijo sluznice želodca in črevesja

 

Prednosti in koristi Premium pro flore

Proflora razlogi primerjava probiotiki

 

 

“Moje ime je Manuela. Sem mamica v 40-tih, s kupom opravil in službo, kjer opravljam sedeče delo.” “Od nekdaj sem imela težave s prebavo. Odločila sem se poskusiti PREMIUM PRO FLORO. Bila sem skeptična… saj vsi veste kako je..na vsakem vogalu ti nekaj ponujajo.” PREMIUM PRO FLORA mi je pomagala TAKOJ. Moja prebava je sedaj kot mora biti. Res sem vesela da mi tako pomaga in z veseljem jo priporočam naprej.”

Velika večina probiotikov so enostavno izguba denarja in časa, saj njihova vsebina nikoli ne prispe tja kamor bi morala. PREMIUM PRO FLORA se nahaja v ovojnici, ki je odporna na želodčno kislino in žolč, ter tako omogoča dostop živih koristnih organizmov, da učinkujejo tam kjer jih najbolj potrebujemo, v črevesju. Obenem vsebuje CFU enote (colony forming units), kar pomeni, da so organizmi v kapsulah takšni, da se učinkovito naselijo in koristijo naši prebavi in zdravju tudi po končani kuri jemanja.

 • DR HPMC kapsula (Delayed Release) poskrbi, da mešanica mikrobioloških bakterij pride do svoje cilja – tankega črevesja,

Nova izboljšana formula probiotikov PREMIUM PRO FLORA vsebuje kar 31 milijard živih organizmov na kapsulo, kar je 2x večja vsebnost od njenega predhodnika Proflora excellence 1e in dodatna milijarda od predhodnika 2e. 

PREMIUM PRO FLORA ima enako sestavo kot njen predhodnik, razlikuje pa se po dodanem sevu, ki jo naredi zares posebno in drugačno od vseh ostalih probiotikov na tržišču- S.Boulardi.  Tako posebno ime je dobila po Henriju Boulardu, ki jo je l. 1920 prvi izoliral iz sadeža liči (2). Njegovo posebno zanimanje so namreč  vzbudili posamezniki, ki so po uživanju tega sadeža, opažali določene zdravstvene izboljšave. Izkazalo se je, da gre učinke pripisati posebni kvasovki na lupini sadeža.  Njena posebnost je v prehodnem delovanju, kar pomeni, da se ne naseli v črevesju, temveč se ob prenehanju jemanja izloči z blatom, navadno v 2-5 dneh.

Vsebnost organizmov je zagotovljeno učinkovita skozi ves rok uporabe. Posebnost PREMIUM PRO FLORE je, da vsebuje organizme, ki so naravno prisotni sevi našega prebavnega trakta. Močno odporni na želodčno kislino in ostale prebavne encime. Zato so idealni kandidati v obliki dodatka k prehrani.:

 • visoko učinkovit sev L. acidophilus
 • Bifidobacterium longum 
 • Lactobacillus plantarum 
 • HOWARU Bifido
 • in S. Boulardi
 •  v priročni obliki kapsul, zapakiranih v “blister pack”. Te prijazne bakterije podpirajo zdravo črevesno okolje in so proizvedeni v liofilizirani obliki za največjo stabilnost in potenco
 • Kapsule SO PRIMERNE ZA VEGETARIJANCE. Ne vsebujejo laktoze in glutena, obenem imajo posebno kapsulo HPMC, ki ima zapoznelo delovanje oz. potuje skozi želodec, da omogoči dobrim probiotikom vstop na tista mesta kjer jih potrebujemo v celoti.

[products ids=”16373,16300″]

Premium pro flora ima naslednje kvalitete:

 •      Naseli zdrave bakterije v črevesje (CFU-colony forming units)
 •      Sevi so potrjeno učinkoviti s 132 narejenimi raziskavami
 •      Zagotovljenih 31 milijard organizmov na kapsulo
 •      Odlično za uživanje ob in po jemanju antibiotikov
 •      1 kapsula PREMIUM PRO FLORE = 70+ jogurtom po vsebnosti probiotičnih bakterij.

Enostavna navodila za izboljšanje simptomov slabe črevesne flore:

 • Zmanjšanje števila obrokov na 2-3 dnevno
 • vztrajati z občutkom lakote vsaj eno do dve uri pred obrokom
 • k vsakemu obroku dodajanje fermentirane hrane (kislo zelje, jogurt, kefir)
 • dodajanje Pro flore.

 

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

 

[caption id=”attachment_12444″ align=”aligncenter” width=”225″] Po dobrem mesecu uporabe Premium Pro Flore lahko rečem, da sem več kot zadovoljna; že vrsto let imam namreč težave z zgago in napihnjenostjo, zato sem ta izdelek želela stestirati. Prvi (od sedmih) obisk Egipta, brez kakršnih koli težav. Kljub enormnim količinam popitega alkohola (kaj naj, tako je v ALL INCLUSIVE) me zgaga ni zapekla niti enkrat. Doma si po novem lahko za večerjo privoščim rdeči fižol, čičeriko, včeraj sem šla celo tako daleč in ob 22-ih jedla grozdje. In kdo bi rekel, noč je minila brez krčev. Premium Pro Flora gre po novem z mano povsod; trenutno sva v Franciji, kmalu pa testiram, kako se bo obnesla na Kostariki. Sanela Vodovnik Knez.[/caption]

 

 

[products ids=”16373,16300″]

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

 

Pišite mi, če imate vprašanje: klik na to povezavo.

Zaupa nam preko 10.000 uporabnikov in uporabnic...
Tudi tebi bo zagotovo všeč
Priporočam naprej
Tamigachi on Oct 03, 2018

Anja G. (preverjena stranka) – 2020-12-12

Probiotike pridno jemljem že en teden in lahko že potrdim občutno izboljšanje kar se tiče napihnjenosti in prebave. Nakup zagotovo ponovim in jih bom z veseljem priporočala naprej.

Odlični probiotiki
Tamigachi on Jan 25, 2018

Jasmina (preverjena stranka) – 2021-01-01

Odlični probiotiki! Priporočam

Kvalitetna podpora
Tamigachi on Dec 23, 2017

Martin J. – 2020-12-15

Pestra izbira športnih prehranskih dopolnil. Pomoč strankam je hitra in zelo kvalitetna. Predvsem pa je pomembna zelo hitra dostava.

Preverjeno
Tamigachi on Dec 28, 2017

Tadej Ferjančič (preverjena stranka) – 2020-12-08

Preverjeno odlično!

In to je nekaj njihovih izjav….

Za našimi izdleki in storitvami stojimo in vanje zaupamo. Trudimo se iz dneva v dan izboljšati. Veseli bomo tudi tvoje povratne informacije
Kaj so prednosti tvojega nakupa pri nas...
100% Varen nakup

Tvoje plačilo je zaščiteno z najsodobnejšimi varnostnimi standardi spletnega nakupovanja.

Brezplačna poštnina

Izdelke prejmeš s Pošto Slovenije na naročen naslov popolnoma brezplačno. Brez skritih stroškov.

Zadovoljstvo strank

Preko 10.000 zadovoljnih uporabnikov in uporabnic samo v Sloveniji.

Izjava stranke

Sonja (preverjena stranka) – 2020-12-09 Super stran! Neverjetno hitra dostava. Naročila zvečer ob 18.uri, dobila zjutraj ob 10 uri.

Got a guarantee or a solid return/refund policy? Highlight them all here to arrest your buyer's last-minute objections. Reinforce the trust.

Hitro reagiraj: Zgrabi to EKSKLUZIVNO in resnično one-time ponudbo, preden izteče. Ta ponudba se NE nahaja nikjer na strani.