Naročilo oddano Posebna ponudba Račun naročila

{{customer_first_name}}! Še en predlog iz moje strani…

Glede na to, da ti je ISO-XP všeč in ker vem, da je super imeti več okusov na razpolago, zato, da imaš en dan enega, drugi dan drugega, lahko k svojemu naročilu ZDAJ dodaš še eno pakiranje po kar 30% nižji ceni. Ta posebna ponudba seveda velja samo ta trenutek. Premisli in hvala!

Izolat Iso Xp 100%

ISO-XP je 100% izolat, kar pomeni, da ima najvišjo biološko vrednost (naše telo ga najbolj učinkovito izkoristi), ima najvišjo vsebnost beljakovin (90+%), je praktično popolnoma brez ogljikovih hidratov, sladkorjev, maščob in laktoza, kar ga naredi superiornega v primerjavi z vsemi oblikami beljakovinskih napitkov. Idealen je za kombiniranje pri prehrani pri tistih, ki želijo povečati vnos beljakovin brez dodatnih kalorij iz drugih makrohranil.

Je visoko beljakovinsko dopolnilo brez sladkorja in daleč najčistejši in najkakovostnejši izolat sirotkinih beljakovin, z 90g beljakovin na 100 g obroka.

  • 0g sladkorja/0 g OH/og maščob/Brez soje/Brez glutena
  • 1kg/40 odmerkov

Za koga je primeren izolat Iso xp?

Iso xp 100% izolat je idealen za vse, ki si želite povečati dnevni vnos beljakovin brez dodatnih maščob, ogljikovih hidratov ali sladkorjev.

Iso xp 100% izolat je treba mešati z vodo, mlekom ali poljubno pijačo po vaši želji.

Če ga zmešate z mlekom, je še bolj okusen.

Ključne prednosti:

  • 0 g sladkorja (na 25 g serviranja)izolat
  • 0 g ogljikovih hidratov (na 25 g serviranja)
  • 0g laktoze (na 25 g serviranja)
  • 0g soje
  • 0g maščobe (na 25 g serviranja)
  • Brez glutena, enostavno mešanje
  • 22,5 g beljakovin (na 25 g serviranja)
  • Sirotka, proizvedena iz mleka krav hranjenih izključno s pašno rejo

Kaj so beljakovine in kaj so aminokisline?

Beljakovine so SESTAVLJENE iz verižnih aminokislin. Obstaja več kot 100 različnih aminokislin, ampak samo 20 je potrebnih za naše telo. Aminokisline lahko razdelimo med esencialne in ne-esencialne. Neesencialnie aminokisline telo lahko ustvari samo, esencialnih pa ne more. Esencialne aminokisline telo dobi iz beljakovin. Najboljši vir so živalske beljakovine, kot na primer rdeče meso, perutnina, ribe, jajca, mlečni izdelki. Ta hrana ponuja “popolne” beljakovine, ker vsebuje vse esencialne aminokisline. Rastlinske beljakovine (razen soje) pa tega ne nudijo. Te imenujemo “nepopolne” beljakovine in jih najdemo v zelenjavi, stročnicah, rjavem rižu, lešnikih in semenih.
Hrana z nepopolnimi beljakovinami vsebuje različne kombinacije esencialnih aminokislin in s pravilno kombinacijo le-te, lahko prav tako dobimo vse esencialne aminokisline. Razpoložljivost rastlinskih beljakovin pa ni tako dobra, kot  živalskih. V kolikor niste vegetarijanec, je najbolje, da dobite beljakovine iz hrane živalskega izvora.

Priporočena uporaba:

Zmešajte 1 zajemalko (približno 25 g) z 200 ml vode ali posnetega mleka. Uporabite 1-3 obroke dnevno, odvisno od vaših potreb po beljakovinah. ISO-XP se hitro absorbira, zato so optimalni časi za njegovo uporabo, ko potrebujete hitro beljakovine. To vključuje takoj po budnosti pred zajtrkom in takoj po vadbi. Po treningu mnogi športniki vzamejo dvakratno serviranje (50 g), saj lahko telo predela večjo količino beljakovin v izčrpanem stanju.

Sestavine: 100% izolat sirotkinih beljakovin, kakavov prah z odvzeto maščobo, arome, sladilo (sukraloza).

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.Ne uporabljajte kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

izolat iso xp

Priporočena uporaba:

Zmešajte 1 merico (približno 25 g) z 200 ml vode ali posnetega mleka.

Uporabite 1-3 odmerke dnevno, odvisno od potreb po beljakovinah.

ISO-XP se hitro absorbira, zato je optimalen čas uporabe, kadar želite dodatne beljakovine. To je lahko takoj po prebujanju pred zajtrkom in takoj po vadbi. Po treningu mnogi športniki vzamejo dvakratni odmerek (50 g), saj lahko takrat telo procesira večjo količino beljakovin v izčrpanem stanju.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Zaupa nam preko 10.000 uporabnikov in uporabnic...
Tudi tebi bo zagotovo všeč
Priporočam naprej
Tamigachi on Oct 03, 2018

Anja G. (preverjena stranka) – 2020-12-12

Probiotike pridno jemljem že en teden in lahko že potrdim občutno izboljšanje kar se tiče napihnjenosti in prebave. Nakup zagotovo ponovim in jih bom z veseljem priporočala naprej.

Odlični probiotiki
Tamigachi on Jan 25, 2018

Jasmina (preverjena stranka) – 2021-01-01

Odlični probiotiki! Priporočam

Kvalitetna podpora
Tamigachi on Dec 23, 2017

Martin J. – 2020-12-15

Pestra izbira športnih prehranskih dopolnil. Pomoč strankam je hitra in zelo kvalitetna. Predvsem pa je pomembna zelo hitra dostava.

Preverjeno
Tamigachi on Dec 28, 2017

Tadej Ferjančič (preverjena stranka) – 2020-12-08

Preverjeno odlično!

In to je nekaj njihovih izjav….

Za našimi izdleki in storitvami stojimo in vanje zaupamo. Trudimo se iz dneva v dan izboljšati. Veseli bomo tudi tvoje povratne informacije
Kaj so prednosti tvojega nakupa pri nas...
100% Varen nakup

Tvoje plačilo je zaščiteno z najsodobnejšimi varnostnimi standardi spletnega nakupovanja.

Brezplačna poštnina

Izdelke prejmeš s Pošto Slovenije na naročen naslov popolnoma brezplačno. Brez skritih stroškov.

Zadovoljstvo strank

Preko 10.000 zadovoljnih uporabnikov in uporabnic samo v Sloveniji.

Izjava stranke

Sonja (preverjena stranka) – 2020-12-09 Super stran! Neverjetno hitra dostava. Naročila zvečer ob 18.uri, dobila zjutraj ob 10 uri.

Got a guarantee or a solid return/refund policy? Highlight them all here to arrest your buyer's last-minute objections. Reinforce the trust.

Hitro reagiraj: Zgrabi še eno EKSKLUZIVNO in resnično one-time ponudbo, preden izteče. Ta ponudba se NE nahaja nikjer na strani.
Košarica