Naročilo oddano Posebna ponudba Račun naročila

Odkrijte skrivnost harmonije črevesja. Premium Pro flora je oblikovana s skrbno zasnovanimi sevi za ravnovesje in naravni ritem vašega telesa. Vsaka kapsula je polna prijateljskih bakterij, ki so pripravljene delovati z vašim telesom.

🌿 Naravna rešitev: Izberi pot narave za črevesno mikrobioto v ravnovesju.

💡 Znanstveno podprto: Vsak sev je izbran na podlagi obsežnih raziskav.

🌱Čistost, ki jo lahko začutiš: Brez umetnih dodatkov in konzervansov.

Čarobni svet črevesja in moč mikroorganizmov

Črevesje, ta dolg in vijugasti prebavni trakt, je neločljivi del našega telesa. Njegove skrivne poti so kot labirint, ki skrbno razgrajuje in preoblikuje hrano, ki jo vnašamo, da nam služi kot energija, ki nas poganja.

Črevesje je tudi dom za množico mikroorganizmov, znanih kot črevesna mikrobiota. V tem čudovitem ekosistemu živi na milijarde bakterij, ki sodelujejo v harmoničnem plesu z vplivom na ogromno različnih procesov, ki nenehno potekajo v našem telesu.

O pomembnosti črevesne mikrobiote je že pred 2500 leti govoril tudi Hipokrat, oče znanstvene medicine. Črevesje oz. črevesna mikrobiota namreč predstavlja namreč kar 80% našega imunskega sistema.

Črevesna mikroflora oz. mikrobiota je namreč skupnost organizmov, ki živijo v črevesju.

probiotiki

Sestavljajo jo:

 • bakterije
 • virusi
 • glive

 

in druge mikrobiote, ki skupaj predstavljajo nepogrešljiv del našega organizma.

Raznolikost in ravnovesje mikroorganizmov v črevesju se skozi različne faze življenja lahko spreminja in se prilagaja različnim dejavnikom, kot so prehrana, življenjski slog … Črevesje lahko gosti več tisoč različnih vrst bakterij in čeprav se v črevesju nahaja veliko različnih mikroorganizmov, so nekatere vrste pgoostejše kot druge, s čimer se vzdržuje določeno ravnovesje. Ko se to ravnovesje poruši, slabe bakterije prevladajo nad dobrimi.  Za vzpostavitev ponovnega ravnovesja je tehtnico potrebno prevesiti v prid koristnih bakterij.

Premium pro flora – vrhunski izdelek z vrhunsko sestavo

 • 31 milijard sevov živih organizmov v eni sami kapsuli
 • Ciljno sestavljena mešanica različnih sevov
 • Dvojno delovanje za opazen učinek
 • Dodane ima fruktooligosaharide, ki omogočajo preživetje dobrim organizmom in s tem tudi izboljšano delovanje prehranskega dopolnila,
 • Zaradi posebne ovojnice DR HPMC imajo dobri organizmi omogočen dostop do črevesja, torej do cilja kjer želimo, da učinkujejo
 • Kapsule so odporne na želodčno kislino in žolč, kar je zelo pomembno pri tem, da živi organizmi pridejo do cilja – črevesja,
 • Zaradi pakiranja v obliki “blister pack” imajo dobri organizmi v kapsulah odlično obstojnost tudi na sobni temperaturi in podaljšano obstojnost najmanj do izteka roka trajanja. (zelo pomemben podatek, da živi organizmi preživijo v kapsuli do izteka roka),
 • Primerna za vegane in vegetarijance saj ne vsebuje nobenih živalskih proizvodov,
 • Ne vsebuje GSO – gensko spremenjenih organizmov.

Večina živih organizmov iz kapsul nikoli ne prispe tja kamor bi morali? Kako smo rešili to težavo…

Premium Pro flora je pakirana v “blister” packu, kar pomeni da je vsaka kapsula zaščitena pred vdorom zraka in ohranja svojo maksimalno učinkovitost.  Zato je prav vsaka kapsula enako učinkovita,  do konca priporočenega roka uporabe. Prav tako pa se mikroorganizmi v kapsuli nahajajo v prav posebni ovojnici DR HPMC, ki je odporna na želodčno kislino in žolč, ter tako omogoča dostop živih koristnih organizmov, da učinkujejo tam kjer jih najbolj potrebujemo, v črevesju.

Obenem vsebuje CFU enote (colony forming units), kar pomeni, da so organizmi v kapsulah takšni, da se učinkovito naselijo in opravijo svojo nalogo z naseljevanjem koristnih bakterij.

Premium Proflora s svojo edinstveno sestavo in zaščito svojo nalogo opravi učinkovito in hitro.

 • DR HPMC kapsula (Delayed Release) poskrbi, da mešanica mikrobioloških bakterij pride do svoje cilja – tankega črevesja.
 • Nova izboljšana formula  PREMIUM PRO FLORA vsebuje kar 31 milijard živih organizmov na kapsulo.
 • Pakiranje v “blister packu” poskrbi, da vsaka kapsula zadrži svoje mikroorganizme v najboljšem stanju saj preprečuje vdor zraka.

Edinstveni sevi Premium proflore:

 • visoko učinkovit sev L acidophilus     15 X109 CFU
 • Bifidobacterium longum                          15X109 CFU
 • Lactobacillus plantarum                           15X109 CFU
 • Bifidobacterium lactis                                15X109 CFU
 • S. Boulardi                                                         15X109 CFU
 • dodani FOS – fruktooligosaharidi                42mg

 

Ključni kriteriji za učinkovitost probiotičnega kompleksa;

 

 • Naseli zdrave bakterije v črevesje (CFU-colony forming units)
 • Vsebuje učinkovite seve živih mikroorganizmov
 • Zagotovljenih 31 milijard organizmov na kapsulo
 • 1 kapsula PREMIUM PRO FLORE = 70+ jogurtom po vsebnosti probiotičnih bakterij.

 

 

 

Proflora razlogi primerjava probiotiki

Uporaba:

 • 1-2 kapsuli dnevno. 1 zjutraj, 1 zvečer. Splošno navodilo za jemanje je 1 kapsula pred prvim obroku in ena kapsula po zadnjem obroku v dnevu. V kolikor želite dodatni oz. večji odmerek dobrih organizmov zaradi specifičnih razmer, pa lahko vzamete eno kapsulo pri vsakem obroku. Ob daljšem jemanju zadostuje 1 kapsula na dan, tako da pakiranje zadostuje za 30 dni.

Kaj je Premium pro flora:

 • Premium Pro Flora je visokokakovosten prehransko dopolnilo, ki ima točno določene seve živih, koristnih  organizmov v točno določenih razmerjih.
 • Zakaj je Premium pro flora drugačna od ostalih?  Zato ker je zapakirana v posebno kapsulo, ki je odporna na prebavne sokove telesa in posledično lahko žive organizme, ki pomagajo pri dostavi tja kamor sodijo. To je v črevesje. Obenem vsebuje specifične seve, ki so zelo učinkoviti in odlično delujejo.
 • Premium Pro Flora vsebuje kar 31 milijard živih organizmov  najvišje kakovosti. Visoka koncentracija specifičnih sevov za visoko učinkovitost takoj.
 • Posebna kapsula z zapoznelim delovanjem (delayed release) omogoča dostop učinkovinam do črevesja, kjer lahko takoj pomagajo namesto, da bi se uničili ob prehodu skozi želodec.
 • Vsebujejo prebiotike – hrano za mikrobiološke kulture, da lahko preživijo in uspešno delujejo.
 • Primerna za vse, tudi za ljudi, ki ne uživajo dodatkov živalskega izvora in vse starosti.
 • 30 kapsul z 31 milijard organizmov na 1 kapsulo

Kako si lahko še pomagam?

 • Zmanjšanje števila obrokov na 2-3 dnevno
 • Vztrajati z občutkom lakote vsaj eno do dve uri pred obrokom
 • K vsakemu obroku dodajanje fermentirane hrane (kislo zelje, jogurt, kefir)
 • Dodajanje  Premium Proflore, ki vsebuje 31 milijard živih organizmov na kapsulo

Sestavine:

mešanica mikrobioloških kultur (lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Saccharomyces boulardi), DR HPMC kapsula z zapoznelim delovanjem, želirni sredstvo hidroksipropilmetil celuloza, fruktooligosaharidi

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

probiotiki profloraprobiotikiprobiotikiproflora probiotik

 

 

 

 

 

 

 

Etiketa - Premium Pro Flora

 

Ne spreglej kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, blog objav in receptov

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Zaupa nam preko 10.000 uporabnikov in uporabnic...
Tudi tebi bo zagotovo všeč
Priporočam naprej
Anja G. (preverjena stranka) on Dec 12, 2022

Probiotike pridno jemljem že en teden in lahko že potrdim občutno izboljšanje kar se tiče napihnjenosti in prebave. Nakup zagotovo ponovim in jih bom z veseljem priporočala naprej.

Odlični probiotiki
Jasmina (preverjena stranka) on Jan 01, 2021

Odlični probiotiki, ki mi zelo pomagajo pri vsakodnevni prebavi, da je redna. Včasih jih vzamem tudi ko preveč pojem in je takoj bolje :)! Priporočam

Kvalitetna podpora
Irena Z. on Dec 15, 2021

Pozitivne spremembe so se že pojavile takoj po začetku jemanja. Zadovoljna sem z izdelkom zelo in ga priporočam!

Odlične kapsule!
Doloreš Š. (preverjena stranka) on Dec 08, 2022

Kapsule so odlične, pomagajo mi pri prebavi in odpravi napihnjenosti.

Za našimi izdleki in storitvami stojimo in vanje zaupamo. Trudimo se biti boljši iz dneva va dan. Veseli bomo tudi tvoje povratne informacije. Hvala da nam zaupaš!
Želim ti fantastičen dan, Vitja
100% Varen nakup

Tvoje plačilo je zaščiteno z najsodobnejšimi varnostnimi standardi spletnega nakupovanja.

Brezplačna poštnina

Izdelke prejmeš s Pošto Slovenije na naročen naslov popolnoma brezplačno. Brez skritih stroškov.

Zadovoljstvo strank

Preko 10.000 zadovoljnih uporabnikov in uporabnic samo v Sloveniji.

Vračilo

Garancija na kakovost.

Košarica