O meni

vitja sikošek
Na poti do vitalnosti in tvojega boljšega počutja že več kot 25let

Sem Vitja Sikošek. Pri delu me motivirajo rezultati ter zadovoljstvo. To je glavni razlog ustanovitve blagovne znamke VITJA – reci VITalnosti JA, s katero sem vam bližje že 12. leto! Sicer se s to branžo ukvarjam že skoraj 30 let.

Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Od leta 2016 aktivno študiram FUNKCIONALNO MEDICINO na univerzi v ZDA, ter se redno izobražujem na tem področju tudi drugje. Bistvo mojega dela so:

 • Predavanja na temo človekove presnove in izboljšanja le te. Posledično pomoč in izobraževanje na področju storilnosti na delovnem mestu, boljšemu učenju in počutju nasploh. Predavanja, ki jih imam so na različnih podjetjih, šolah ali javnih ustanovah.
 • Razvoj inovativnih izdelkov lastne blagovne znamke, kjer lahko 100% stojim za njihovo kakovostjo in učinkovitostjo. Izdelki nastajajo v Sloveiji in so vsi proizvedeni v EU, večina v Sloveniji, ter ustrezajo najstrožjim standardom kakovosti.
 • Individualno delo s posamezniki ali skupinami na področju izboljšanja zdravja, vitalnosti in telesne kompozicije. Z natančnimi meritvami ugotovim % maščobe in puste mase posameznika in ga v rekordnem času spravim v TOP formo. Od nekdaj sem si želel pri tem pomagati z izdelki, ki jih razvijam sam in ogromno mi pomeni, da mi tudi to uspeva.

Nekaj moji lastnih inovativnih izdlekov lahko spoznaš tukaj:

Premium ProFlora je moj prvi in najbolj prodajan vitja.si izdelek na slovenskem trgu. Nanj sem res ponosen, sploh ko vidim, da ga je v praksi preizkusilo že več kot 20.000 zadovoljnih posameznikov!

Mnogi od njih se redno vračajo po izdelek in radi pohvalijo, kako jim je pomagal pri zmanjšanju ali celo odpravi prebavnih težav, kot so refluks, napihnjenost, neredna prebava in cel spekter ostalih težav, ki so posledice porušene črevesne flore (nečista koža, razne alergije …).

Ima kar 31 milijard družin dobrih bakterij in DVOJNI UČINEK, kar je bistvena razlika pred ostalimi, njej podobnimi izdelki. “Dvojni učinek” pomeni, v naše črevesje naseljuje dobre in ob enem uspešno uničuje tudi slabe bakterije in ravno slednje jo dela še bolj posebno.

_____________________________________________

Detox complex je moj naslednji “otrok” in že njegovo ime samo po sebi pove, da gre za izdelek, ki pomaga pri razstrupljanju telesa (2. faza).


Simptomi slabše delujoče 2. faze so lahko vidni kot: slabša koncentracija, slabša odpornost – pogostejše infekcije, nabiranje maščobe okoli organov (jetra) in na spodnjem delu telesa (stegna, boki, zadnjica, celulitpri ženskah), utrujenost, razvoj hujših bolezni.

_____________________________________________

Premium HCL produktna

Premium HCL je še en lasten vitja.si izdelek, na katerega sem ravno tako ponosen kot na prva dva. Tega sem razvil še posebej za vse, ki imate težave pri prebavljanju hrane. Izdelek je zasnovan po modelu funkcionalne medicine, ki zdravi težave tam kjer izvirajo (ne samo simptomov).


Sestavine, ki so v Premium HCLu, delujejo sinergijsko ter omogočajo trajno izboljšanje oz. optimizacijo prebave. Premium HCL je tako optimalna podpora za dobro delovanje prebavnega sistema, saj zadene jedro problema v 98% primerov!

_____________________________________________

L-glutamin je še en izdelek, brez katerega marsikdo ne more. Njegova vloga je obnova želodčne stene, odlično pa sovpada in sodeluje s Premium ProFloro, saj skupaj še bolj učinkovito in kvalitetno obnovita naš prebavni trakt in slabim bakterijam ne dovolita, da bi nadomestile dobre, ki so najbolj pomembne za kvaliteto naše prebave.


Ciljno zasnovan izdelek – aminokislina L-Glutamin je torej zelo primeren za obnovo stene celotnega prebavnega trakta, pa tudi za podporo imunskemu sistemu, nižanje vnetja in izboljšanje razpoloženja.

_____________________________________________

Kolagen – izdelek, ki sem ga razvijal precej časa, saj sem želel, da je dovršen in kvaliteten. Gre za hidroliziran kolagen peptid, z dodanim vitaminom C, cinkom ter hialuronsko kislino v dveh različicah.
Okus LIMONA je povsem ribji kolagen, primeren tudi za vegetarijance, okus MANGO-MARAKUJA, pa je mešanica ribjega in govejega kolagena. Kolagen je zelo uporaben za: lepšo, bolj prožno kožo, varovanje sklepov, obnovo vezivnega tkiva, celjenje črevesja in boljši spanec, saj pomirja in sprošča živčni sistem.

_____________________________________________

Vitamin D3+K2 – moj najnovejši izdelek, v katerega sem združil zelo močno kombinacijo obeh vitaminov za pomoč imunskem sistemu, delovanje mišic ter za močne kosti in zobe.
Vsebuje 4000 enot vitamina D3 in 50 mikrogramov vitamina K2.


Zakaj takšna kombinacija?
K2 pomaga vitaminu D3! Oba potrebujemo v ustreznih količinah, da zagotovimo optimalno biološko aktivnost obeh. Vitamin D in vitamin K delujeta sinergijsko. Za optimalno delovanje vitamina D moramo zaužiti tudi primerno količino vitamina A in vitamina K.
Vitamina A zaužijemo dovolj s prehrano, vitamina K2 pa v prehrani primanjkuje.

_____________________________________________

Z vsemi izdelki, zdravim načinom življenja, primerno prehrano in seveda s pomočjo še vseh ostalih izdelkov, ki jih najdeš v naši SPLETNI TRGOVINI, vzpostavljamo notranje ravnovesje – vitalnost in dosegamo vidne rezultate.

V kolikor me želite kontaktirati in mi postaviti kakšno vprašanje o morebitnem sodelovanju, mi pišite preko obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

vaje za trebušne mišice na eni roki

Stran VITJA.SI je polna zanimivih vsebin in je obenem trgovina VRHUNSKIH prehranskih dopolnil, ki so testirana in preverjena za raven vrhunskih športnikov. Vsebine in dodatki so primerni za profesionalne športnike in rekreativce. Vabljeni k ogledu različnih vsebin:

TRGOVINA

ČLANKI

STORITVE 

_____________________________________________

VEČ O MENI IN MOJIH ZAČETKIH:
Rojen sem v Mariboru, kjer sem tudi odraščal. Že kot majhen sem zmeraj ljubil naravo in gibanje. Treniral sem različne športe: odbojko, plavanje, smučanje, kolesarjenje, tek, drsanje, plezanje, planinarjenje, tek na smučeh itd. Najdlje od vsega pa košarko, ki je bila moja strast takrat dolgih 8 let. Tukaj sem se tudi udejstvoval na številnih tekmovanj na različnih nivojih. Zaradi poškodbe kolena sem moral kasneje odnehati. Po osnovni šoli sem obiskoval gimnazijo in diplomiral na Ekonomsko poslovni fakulteti.

Šport me je zmeraj bolj zanimal kakor ekonomija in je bil velika inspiracija v mojem življenju doslej. Leta 1993 sem začel intenzivno delati na tem, da si pridobim čim več znanja in izkušenj na področjih, kot so kondicija, pridobivanje moči, oblikovanje telesa, izguba maščobe, prehrana športnikov in funkcionalnost človeškega telesa. Sprva so bili to večinoma eksperimenti na sebi, ki pa so se postopoma dopolnjevali z izkušnjami in nadgrajevanjem znanja.

Zaposlil sem se v fitnes centru. Tukaj sem lahko poleg svojih treningov tudi prvič pomagal ostalim. Bilo mi je v veliko zadovoljstvo in veselje, saj sem prvič svoje znanje in izkušnje uspešno preizkusil na drugih. Fitnes je bil in ostaja dopolnilo k vsem mojim aktivnostim tako že celih 25 let.

Vitja Sikošek in Vitja.si v medijih:

Vecer.com, Članki:

 1. Projekt plaža se začne z odpravo napihnjenosti
 2. 10 najpogostejših napak, ki jih naredite, ko se lotite procesa telesne preobrazbe. Zakaj bi jih delali, če to ni potrebno?
 3. Beli riž, slanina, kečap in pivo: Demonizirana živila, ki pregovorno veljajo za slaba, so pa v resnici dobra
 4. Kaj skladišči maščobo na trebuhu?
 5. 15 koristnih prehranskih nasvetov. raje kot jogurt popijte kefir
 6. Zaprtost je pogosta težava. Kako jo odpraviti?
 7. 12 prehranskih nasvetov za močnejši orgazem, boljše zdravje, lepše mišice in hitrejšo izgubo maščobe
 8. Z indijskim trpotcem proti holesterolu
 9. Korenje za boljše življenje: Zmanjša možnost raka na prostati
 10. Seksi vlaknine – pomembne so za vitko postavo, dobro počutje in zdravje
 11. Bi si radi zmanjšali obseg pasu z eno samo preprosto vajo?
 12. Zenska.hudo.com
 13. Video in članki: https://zenska.hudo.com/?s=vitja.si
 14. Moski.hudo.com
 15. Video in članki: https://moski.hudo.com/?s=vitja.si
 16. Startupmaribor.si https://www.startupmaribor.si/sl-si/podjetje/122/vitjashop
 17. Cosmopolitan.metropolitan.si Projekt plaža
 18. Projekt zdravi in vitalni v javnem sektorju: https://www.si-jus.si/projekt-zdravi-in-vitalni-v-javnem-sektorju/
 19. Bogastvozdravja.si
 20. Pomen kolagena za prebavni trakt
 21. Maribor24.si; https://maribor24.si/lajfstajl/ponedeljek-mariborcan-ki-zivi-za-zdravje-in-sport

vitja mediji

Mnenja strank

Manuela Ladinek Pušnik

“Moje ime je Manuela. Sem mamica v 40-tih, s kupom opravil in službo, kjer opravljam sedeče delo.” “Od nekdaj sem imela težave s prebavo. Odločila sem se poskusiti PREMIUM PRO FLORO. Bila sem skeptična… saj vsi veste kako je..na vsakem vogalu ti nekaj ponujajo.” PREMIUM PRO FLORA mi je pomagala TAKOJ. Moja prebava je sedaj kot mora biti. Res sem vesela da mi tako pomaga in z veseljem jo priporočam naprej.”

Lana Matjašič

»Zdaj že kar nekaj jemljem te Premium PROFLORA in lahko rečem, da se tako dobrih probiotikov nisem jemala. Zakaj? Zaradi tega, ker v resnici zbudijo mojo leno in počasno prebavo. Kaj to pomeni, verjetno veste. To med drugim pomeni, da hrana ne zastaja po nepotrebnem v mojem telesu, da se počutim lažje in me hrana ne tišči. Prav tako je zmanjšan občutek napihnjenosti in vse kar pojem, je lahko prebavljivo,« poudari še ena zadovoljna uporabnica Lana»Zakaj je to meni tako pomembno? Vsa hrana, ki zastaja v telesu vpliva na nivo krvnega sladkorja. In to na tisti “tihi” prikriti način. Kadar moja prebava ni redna, zaznam povišane sladkorje v krvi, ki pa jih težko kontroliram. Torej, na to nimamo vpliva, posledice pa se poznajo na povišanih sladkorjih in slabo volji – zaradi tega.« »Ti probiotiki so zame prava rešitev in mi pri tem pomagajo tako, kot še nobena druga naravna in nenaravna zadeva,« zaključi Lana.

Sanela Vodovnik Knez

Po dobrem mesecu uporabe Premium Pro Flore lahko rečem, da sem več kot zadovoljna; že vrsto let imam namreč težave z zgago in napihnjenostjo, zato sem ta izdelek želela stestirati. Prvi (od sedmih) obisk Egipta, brez kakršnih koli težav. Kljub enormnim količinam popitega alkohola (kaj naj, tako je v ALL INCLUSIVE) me zgaga ni zapekla niti enkrat. Doma si po novem lahko za večerjo privoščim rdeči fižol, čičeriko, včeraj sem šla celo tako daleč in ob 22-ih jedla grozdje. In kdo bi rekel, noč je minila brez krčev. Premium Pro Flora gre po novem z mano povsod; trenutno sva v Franciji, kmalu pa testiram, kako se bo obnesla na Kostariki. Sanela Vodovnik Knez.


Jean-Claude Billong; branilec Foggia Calcio 

“In my field of sports, every extra kilogram matters. If I lose excess fat, I have to keep my muscle mass intact and energy levels high. I have to be fast on the field and sharp in my mind. Vitja has helped me with his “Biosignature modulation” information about making the right food and supplement choices for keeping the best shape in all aspects. And with all of that combined I have managed to improve my performance long term. I love to work with him.” 

Igor Žabić; rokometaš Wisla Plock 

Sem zelo hvaležen, da sem spoznal človeka kot je Vitja. Je strokovnjak na področju, ki predstavlja problem tudi za nas športnike. O strokovnosti in znanju ne bom izgubljal besed, kajti razultati, ki jih dosegajo njegove stranke govorijo vec kot napisane vse besede! Želel sem izgubiti odvecne kilograme in  v 2 mesecih mi je s pomočjo BIOSIGNATURE MODULACIJE uspelo izgubiti kar 8kg maščobe, kljub temu da sem bil cel čas sit. Pri nas športnikih je hrana še kako pomembna, čeprav se športniki tega včasih premalo zavedamo. Ljudje kot je Vitja, nas opominjajo na to vsak dan in zato hvala, ker svoje znanje delis z nami.” 

Rok Sirk; napadalec NŠ Mura

“Z meritvami Biosignature sem se prvič srečal ko sva začela sodelovati z Vitjo. Redno sodelujeva. Glede na rezultate meritev BIOSIGNATURE prilagajava prehrano in prehranska dopolnila. Moja forma se je izboljšala in ostaja na najvišjem nivoju. Prehrana in optimizacija mikroelementov sta za dobro počutje in dobro formo izjemno pomembna. Vesel sem, da sodelujeva.” 

Bistvo uspeha in dolgoročnih rezultatov je sodelovanje, ki traja. V ta namen sem sestavil pakete, ki se v praksi odlično obnesejo. Večina mojih strank se odloči za paket PREMIUM 12ur. Če želite o tem programu izvedeti več, kliknite na povezavo spodaj.

Leta 2001 sem pridobil dodatna znanja o delovanju in zgradbi človeškega telesa, ter se zraven treningov posvetil še splošni, športni in terapevtski masaži. Le-te sem skupaj s treningi za moč in kondicijsko pripravljenost, opravljal doma in po svetu s profesionalnimi teniškimi igralci skoraj 2 leti.

Marjan Tinauer; podjetnik (58 let)

“Vitjo kot trenerja z veseljem priporočam zaradi profesionalnosti, zaradi tega ker odlično vzpodbuja pri delu ( me žene naprej ko bi jaz že odnehal),  zaradi ogromno znanja iz področja vadbe in prehrane in predvsem ker razume, da kot poslovnež ne morem preživeti več kakor 4 ure tedensko na fitnesu. (Kar pa naju ni odvrnilo od odličnih rezultatov).”

Matko Obradović; vratar NŠ Mura

“Dobra fizička pripremljenost (to je redovita obuka in zdrava ishrana) sastavni su dio moga života. Vitja mi je pomogao dostići next level, posebno sa pomoću  “Biosignature modulacije”. Optimizirali smo krvnu sliku, detajle na treningu i % tjelesne masti. S redovitim sastancima održavamo top formu.”

Sodelujem z veliko športniki in rekreativci, ki se želijo spraviti v dobro telesno pripravljenost in izboljšati zdravstveno stanje! Stranke prihajajo od povsod. Programi, ki jih ponujam, omogočajo namreč izvrstno delo tudi z ljudmi iz oddaljenih krajev. Svoje delo resnično ljubim.

Marwan Kabha; vezni igralec Hapoel Be’er Sheva FC 

“As a football player in my position I have to be fast and accurate with high level of endurance. Vitja and I met when my club was qualifying for the champions league so I wanted the best form possible. Vitja took BIOSIGNATURE measurements and on the basis of these we made changes in food and food supplements. I felt the improvement afterwards very soon and maintained it, which is very important. I can recommend Vitja and his work.”

Bistvo uspeha in dolgoročnih rezultatov je sodelovanje, ki traja. V ta namen sem sestavil pakete, ki se v praksi odlično obnesejo. Večina mojih strank se odloči za paket PREMIUM 6 mesecev. Če želite o tem programu izvedeti več, kliknite na povezavo spodaj.

Šport ostaja moja strast in vesel sem, kadar lahko pomagam doseči željene rezultate. Pa naj si bodo doseči boljšo kondicijo in moč pri profesionalnem športu, ali pa morda le izgubiti 10 kg in postati fit. Pri delu me motivirajo rezultati in zadovoljstvo strank. To je tudi glavni  motiv ustanovitve strani VITJA.SI.

V kolikor me želite kontaktirati in mi postaviti kakšno vprašanje o morebitnem sodelovanju, mi pišite preko obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Trenutno ob delu študiram FUNKCIONALNO MEDICINO. Bistvo mojega dela je, da z vzpostavljanjem notranjega ravnovesja dosežem vidne rezultate. Delo se začenja z meritvami, po potrebi nadaljuje z obsežnimi krvnimi preiskavami in nato prilagajanji na področju prehrane, jemanja dopolnil in aktovnosti, vse tako dolgo, dokler posameznik ni na točki kjer bi želel biti! Posledica je čim boljše zdravje, dobro počutje in vitalen izgled. Verjemite ali ne…zdravje, dobro počutje (prebava, alergije, avtoimune bolezni, itd…) so velikorat posledica napačne prehrane, prekomerne uporabe zdravil, stresa, odziva na stres, itd… Ogromno se da popraviti in nikoli ni prepozno!

Danes se posebej posvečam izobraževanju iz področja BIOSIGNATURE modulacije, funkcionalne medicine in programu PICP.

Najsrečnejši sem takrat, ko lahko nekomu pomagam in skupaj doseževa napredek oz. zastavljene cilje!

Lep pozdrav, Vitja Sikošek