O meni

 

Moje ime je Vitja Sikošek.

Pri delu me motivirajo rezultati in zadovoljstvo strank. To je tudi glavni  motiv ustanovitve strani VITJA.SI, ki naslednje leto beleži 10.obletnico.

Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Leta 2016 sem se vpisal na študi FUNKCIONALNE MEDICINE v ZDA. Bistvo mojega dela je, da z natančnimi meritvami ugotovim % maščobe in puste mase posameznika. Nato ga v rekordnem času spravim v TOP formo.

Z vzpostavljanjem notranjega ravnovesja dosežem vidne rezultate. Delo se začenja z meritvami, po potrebi nadaljuje z obsežnimi krvnimi preiskavami in nato prilagajanji na področju prehrane, jemanja dopolnil in aktvnosti, vse tako dolgo, dokler posameznik ni na točki kjer bi želel biti!

V kolikor me želite kontaktirati in mi postaviti kakšno vprašanje o morebitnem sodelovanju, mi pišite preko obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Stran VITJA.SI je polna zanimivih vsebin in je obenem trgovina VRHUSKIH prehranskih dopolnil, ki so testirana in preverjena za raven vrhunskih športnikov. Vsebine in dodatki so primerni za profesionalne športnike in rekreativce. Vabljeni k ogledu različnih vsebin:

Rojen sem v Mariboru, kjer sem tudi odraščal. Že kot majhen sem zmeraj ljubil naravo in gibanje. Treniral sem različne športe…Odbojko, plavanje, smučanje, kolesarjenje, tek, drsanje, plezanje, planinarjenje, tek na smučeh itd…najdlje od vsega pa košarko, ki je bila moja strast takrat dolgih 8 let. Tukaj sem se tudi udejstvoval na številnih tekmovanj na različnih nivojih.

Zaradi poškodbe kolena sem moral kasneje odnehati.

Po osnovni šoli sem obiskoval gimnazijo in diplomiral na Ekonomsko poslovni fakulteti.

Šport me je zmeraj bolj zanimal kakor ekonomija in je bil velika inspiracija v mojem življenju doslej. Leta 1993 sem začel intenzivno delati na tem, da si pridobim čim več znanja in izkušenj na področjih kot so kondicija, pridobivanje moči, oblikovanje telesa, izguba maščobe, prehrana športnikov in funkcionalnost človeškega telesa. Sprva so bili to večinoma eksperimenti na sebi, ki pa so se postopoma dopolnjevali z izkušnjami in nadgrajevanjem znanja.


Mnenja strank


Jean-Claude Billong; branilec Foggia Calcio 

O meni 2

In my field of sports, every extra kilogram matters. If I lose excess fat, I have to keep my muscle mass intact and energy levels high. I have to be fast on the field and sharp in my mind. Vitja has helped me with his “Biosignature modulation” information about making the right food and supplement choices for keeping the best shape in all aspects. And with all of that combined I have managed to improve my performance long term. I love to work with him.” 

Igor Žabić; rokometaš Wisla Plock 

O meni 3

Sem zelo hvaležen, da sem spoznal človeka kot je Vitja. Je strokovnjak na področju, ki predstavlja problem tudi za nas športnike. O strokovnosti in znanju ne bom izgubljal besed, kajti razultati, ki jih dosegajo njegove stranke govorijo vec kot napisane vse besede! Želel sem izgubiti odvecne kilograme in  v 2 mesecih mi je s pomočjo BIOSIGNATURE MODULACIJE uspelo izgubiti kar 8kg maščobe, kljub temu da sem bil cel čas sit. Pri nas športnikih je hrana še kako pomembna, čeprav se športniki tega včasih premalo zavedamo. Ljudje kot je Vitja, nas opominjajo na to vsak dan in zato hvala, ker svoje znanje delis z nami.” 

Zaposlil sem se v fitnes centru. Tukaj sem lahko zraven svojih treningov, tudi prvič pomagal ostalim. Bilo mi je v veliko zadovoljstvo in veselje, saj sem prvič svoje znanje in izkušnje uspešno preizkusil na drugih. Fitnes je bil in ostaja dopolnilo k vsem mojim aktivnostim tako že celih 25 let.

Rok Sirk; napadalec NŠ Mura

O meni 4

“Z meritvami Biosignature sem se prvič srečal ko sva začela sodelovati z Vitjo. Redno sodelujeva. Glede na rezultate meritev BIOSIGNATURE prilagajava prehrano in prehranska dopolnila. Moja forma se je izboljšala in ostaja na najvišjem nivoju. Prehrana in optimizacija mikroelementov sta za dobro počutje in dobro formo izjemno pomembna. Vesel sem, da sodelujeva.” 

Bistvo uspeha in dolgoročnih rezultatov je sodelovanje, ki traja. V ta namen sem sestavil pakete, ki se v praksi odlično obnesejo. Večina mojih strank se odloči za paket PREMIUM 12ur. Če želite o tem programu izvedeti več, kliknite na povezavo spodaj.

Leta 2001 sem pridobil dodatna znanja o delovanju in zgradbi človeškega telesa, ter se zraven treningov posvetil še splošni, športni in terapevtski masaži. Le-te sem skupaj s treningi za moč in kondicijsko pripravljenost, opravljal doma in po svetu s profesionalnimi teniškimi igralci skoraj 2 leti.

Marjan Tinauer; podjetnik (58.let)

O meni 5“Vitjo kot trenerja z veseljem priporočam zaradi profesionalnosti, zaradi tega ker odlično vzpodbuja pri delu ( me žene naprej ko bi jaz že odnehal),  zaradi ogromno znanja iz področja vadbe in prehrane in predvsem ker razume, da kot poslovnež ne morem preživeti več kakor 4 ure tedensko na fitnesu. (Kar pa naju ni odvrnilo od odličnih rezultatov).”

Matko Obradović; vratar NŠ Mura

O meni 6

“Dobra fizička pripremljenost (to je redovita obuka in zdrava ishrana) sastavni su dio moga života. Vitja mi je pomogao dostići next level, posebno sa pomoću  “Biosignature modulacije”. Optimizirali smo krvnu sliku, detajle na treningu i % tjelesne masti. S redovitim sastancima održavamo top formu.”

Sodelujem z veliko športniki in rekreativci, ki se želijo spraviti v dobro telesno pripravljenost in izboljšati zdravstveno stanje! Stranke prihajajo od povsod. Programi, ki jih ponujam, omogočajo namreč izvrstno delo tudi z ljudmi iz oddaljenih krajev. Svoje delo resnično ljubim.

Marwan Kabha; vezni igralec Hapoel Be’er Sheva FC 

O meni 7

“As a football player in my position I have to be fast and accurate with high level of endurance. Vitja and I met when my club was qualifying for the champions league so I wanted the best form possible. Vitja took BIOSIGNATURE measurements and on the basis of these we made changes in food and food supplements. I felt the improvement afterwards very soon and maintained it, which is very important. I can recommend Vitja and his work.”

Bistvo uspeha in dolgoročnih rezultatov je sodelovanje, ki traja. V ta namen sem sestavil pakete, ki se v praksi odlično obnesejo. Večina mojih strank se odloči za paket PREMIUM 6 mesecev. Če želite o tem programu izvedeti več, kliknite na povezavo spodaj.

Šport ostaja moja strast in vesel sem, kadar lahko pomagam doseči željene rezultate. Pa naj si bodo doseči boljšo kondicijo in moč pri profesionalnem športu, ali pa morda le izgubiti 10 kg in postati fit. Pri delu me motivirajo rezultati in zadovoljstvo strank. To je tudi glavni  motiv ustanovitve strani VITJA.SI.

V kolikor me želite kontaktirati in mi postaviti kakšno vprašanje o morebitnem sodelovanju, mi pišite preko obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Trenutno ob delu študiram FUNKCIONALNO MEDICINO. Bistvo mojega dela je, da z vzpostavljanjem notranjega ravnovesja dosežem vidne rezultate. Delo se začenja z meritvami, po potrebi nadaljuje z obsežnimi krvnimi preiskavami in nato prilagajanji na področju prehrane, jemanja dopolnil in aktovnosti, vse tako dolgo, dokler posameznik ni na točki kjer bi želel biti! Posledica je čim boljše zdravje, dobro počutje in vitalen izgled. Verjemite ali ne…zdravje, dobro počutje (prebava, alergije, avtoimune bolezni, itd…) so velikorat posledica napačne prehrane, prekomerne uporabe zdravil, stresa, odziva na stres, itd… Ogromno se da popraviti in nikoli ni prepozno!

Danes se posebej posvečam izobraževanju iz področja BIOSIGNATURE modulacije, funkcionalne medicine in programu PICP.

Najsrečnejši sem takrat, ko lahko nekomu pomagam in skupaj doseževa napredek oz. zastavljene cilje!

Lep pozdrav, Vitja Sikošek