O meni

vitja sikošek
Na poti do vitalnosti in tvojega boljšega počutja že več kot 25let

Sem Vitja Sikošek. Pri delu me motivirajo rezultati ter zadovoljstvo. To je glavni razlog ustanovitve blagovne znamke VITJA – reci VITalnosti JA, s katero sem vam bližje že 12. leto! Sicer se s to branžo ukvarjam že skoraj 30 let.

Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Od leta 2016 aktivno študiram FUNKCIONALNO MEDICINO na univerzi v ZDA, ter se redno izobražujem na tem področju tudi drugje. Bistvo mojega dela so:

  • Predavanja na temo človekove presnove in izboljšanja le te. Posledično pomoč in izobraževanje na področju storilnosti na delovnem mestu, boljšemu učenju in počutju nasploh. Predavanja, ki jih imam so na različnih podjetjih, šolah ali javnih ustanovah.
  • Razvoj inovativnih izdelkov lastne blagovne znamke, kjer lahko 100% stojim za njihovo kakovostjo in učinkovitostjo. Izdelki nastajajo v Sloveiji in so vsi proizvedeni v EU, večina v Sloveniji, ter ustrezajo najstrožjim standardom kakovosti.
  • Individualno delo s posamezniki ali skupinami na področju izboljšanja zdravja, vitalnosti in telesne kompozicije. Z natančnimi meritvami ugotovim % maščobe in puste mase posameznika in pomagam pri doseganju želenih ciljev.Od nekdaj sem si želel pri tem pomagati z izdelki, ki jih razvijam sam in ogromno mi pomeni, da mi tudi to uspeva.

V kolikor me želite kontaktirati in mi postaviti kakšno vprašanje o morebitnem sodelovanju, mi pišite preko obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

vaje za trebušne mišice na eni roki

Stran VITJA.SI je polna zanimivih vsebin in je obenem trgovina VRHUNSKIH prehranskih dopolnil, ki so testirana in preverjena za raven vrhunskih športnikov. Vsebine in dodatki so primerni rekreativce, ljudi, ki si želijo vitalnosti in dobrega počutja ter profesionalne športnike. Vabljeni k ogledu različnih vsebin:

TRGOVINA

ČLANKI

STORITVE 

_____________________________________________

VEČ O MENI IN MOJIH ZAČETKIH:
Rojen sem v Mariboru, kjer sem tudi odraščal. Že kot majhen sem zmeraj ljubil naravo in gibanje. Treniral sem različne športe: odbojko, plavanje, smučanje, kolesarjenje, tek, drsanje, plezanje, planinarjenje, tek na smučeh itd. Najdlje od vsega pa košarko, ki je bila moja strast takrat dolgih 8 let. Tukaj sem se tudi udejstvoval na številnih tekmovanj na različnih nivojih. Zaradi poškodbe kolena sem moral kasneje odnehati. Po osnovni šoli sem obiskoval gimnazijo in diplomiral na Ekonomsko poslovni fakulteti.

Šport me je zmeraj bolj zanimal kakor ekonomija in je bil velika inspiracija v mojem življenju doslej. Leta 1993 sem začel intenzivno delati na tem, da si pridobim čim več znanja in izkušenj na področjih, kot so kondicija, pridobivanje moči, oblikovanje telesa, izguba maščobe, prehrana športnikov in funkcionalnost človeškega telesa. Sprva so bili to večinoma eksperimenti na sebi, ki pa so se postopoma dopolnjevali z izkušnjami in nadgrajevanjem znanja.

Zaposlil sem se v fitnes centru. Tukaj sem lahko poleg svojih treningov tudi prvič pomagal ostalim. Bilo mi je v veliko zadovoljstvo in veselje, saj sem prvič svoje znanje in izkušnje uspešno preizkusil na drugih. Fitnes je bil in ostaja dopolnilo k vsem mojim aktivnostim tako že celih 25 let.

Vitja Sikošek in Vitja.si v medijih:

vitja mediji

Najsrečnejši sem takrat, ko lahko nekomu pomagam in skupaj doseževa napredek oz. zastavljene cilje!

Lep pozdrav, Vitja Sikošek