Analiza Biosignature

167,00

  • kompletna meritev Biosignature, razlago in analizo rezultatov.
  • Sestava jedilnika, primeren glede na rezultate in želje ter cilje stranke.
  • Prav tako se pripravi priporočilo za krvne analize. Na podlagi tega se lahko pripravi tudi celosten načrt jemanja prehranskih dopolnil, individualno prilagojen posamezniku.
  • Plan aktivnosti

Iz meritev boste obenem tudi izvedeli ključna neravnovesja v telesu, odstoek maščobe, delež puste telesne mase in prezrazporeditev maščobnega tkiva.

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Analiza Biosignature zajema enkratni posvet, ki vključuje kompletno meritev Biosignature, razlago in analizo rezultatov. Po opravljeni meritvi se sestavi jedilnik, primeren glede na rezultate in želje ter cilje stranke. Prav tako se pripravi priporočilo za krvne analize. Na podlagi tega se lahko pripravi tudi celosten načrt jemanja prehranskih dopolnil, individualno prilagojen posamezniku.

Iz meritev boste obenem tudi izvedeli ključna neravnovesja v telesu, odstoek maščobe, delež puste telesne mase in prezrazporeditev maščobnega tkiva.

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections