Premium paket 6 mesecev

Paket Premium 6 mesecev je najpogosteje uporabljena oblika sodelovanja med mojimi strankami. Popolnoma individualiziran program. V živo ali online.

 • Meritve Biosignature 1x mesečno.
 • Oblikovanje in sprotno prilagajanje jedilnika skozi celotno obdobje sodelovanja, ki traja 6.mesecev vsak mesec nov jedilnik glede na meritev Biosignature
 • Oblikovanje programa vadbe skozi celotno obdobje, vsak mesec nov program vadbe.
 • Oblikovanje programa jemanja dodatkov k prehrani skozi več stopenj glede na meritve Biosignature. Vsak mesec sprotna prilagajanja.

Program je poglobljeno učenje in sodelovanje individualno popolnoma prilagojeno posamezniku. V tem času podam res veliko pomembnih informacij iz področja funkcionalne medicine, sestave treningov – aktivnosti in vitalnosti. Program je primeren za vse starosti.

887,00

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+

Opis

Premium paket 6 mesecev vključuje:

 • Meritve Biosignature
 • Oblikovanje in sprotno prilagajanje jedilnika skozi celotno obdobje sodelovanja, ki traja 6.mesecev.
 • Oblikovanje programa vadbe.
 • Oblikovanje programa jemanja dodatkov k prehrani skozi več stopenj glede na meritve BIOSIGNATURE.
 • Enkrat tedensko odgovarjanje vprašanj preko e-maila.
 • Najdaljša doba koriščenja paketa je 8 mesecev.

Za dodatne informacije o paketu ali razgovor o sodelovanju, kliknite ➡️ TUKAJ in mi pišite

 

 • Na ta način sodelujemo odlično, tudi če ste iz oddaljenega kraja. Imam veliko strank iz oddaljenih krajev in krasno funkcionirajo zadeve. Srečamo se približno na 4 do 6 tednov. Takrat vsakič opravimo meritve Biosignature s katerimi ugotovimo spremembo v % maščobe in puste telesne mase, se o vsem pogovorimo, spremenimo-prilagodimo jedilnik za novo obdobje, sestavimo nov trening oz.plan aktivnosti in gremo skozi vaje v kolikor je to potrebno. Nato v dogovorjenem roku sami izvajate zastavljeno in smo na vezi. Po dogovorjenem roku se ponovno srečamo in ponovimo postopek. Po potrebi vmes opravite v laboratoriju tudi krvne teste, da imamo čim bolj podroben in resnično individualno prilagojen program glede prehrane in jemanja morebitnih dodatkov. Bistvo uspeha je namreč v tem, da spremljamo napredek in prilagajamo program prehranjevanja, jemanja dodatkov in vadbe čisto glede na potrebe in vmesne rezultate. To je ključnega pomena za uspeh.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

*Opomba: karta za fitnes in dodatki niso vključeni v ceno.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections