Akcija!

Individualni posvet v ŽIVO ali ONLINE

75,00

  • Individualni posvet je idealna izbira za podrobno debato o posameznikovem problemu iz področja preoblikavnja telesa, aktivnosti, prehrane in jemanja prehranskih dopolnil. Pravtako se na posvetu lahko posvetim razlagi krvne analize in podrobnejše pomoči pri sestavi prehrane in ureditvi le te ali treninga.
  • Individualni posvet je dobra izbira za načrtovanje in izboljšanje stanja v kolikor ima posameznik težave pri presnovi, regulaciji sladkorja in profilu maščob v krvi.
  • Posvet vključuje kakršnokoli temo po želji stranke. Lahko je na temo zdravja, oblikovanja telesa, prehrane, vadbe, oblikovanja programa, itd…
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Individualni posvet je idealna izbira za podrobno debato o posameznikovem problemu iz področja preoblikavnja telesa, aktivnosti, prehrane in jemanja prehranskih dopolnil. Pravtako se na posvetu lahko posvetim razlagi krvne analize in podrobnejše pomoči pri sestavi prehrane in ureditvi le te ali treninga.

Individualni posvet je dobra izbira za načrtovanje in izboljšanje stanja v kolikor ima posameznik težave pri presnovi, regulaciji sladkorja in profilu maščob v krvi.

Posvet vključuje kakršnokoli temo po želji stranke. Lahko je na temo zdravja, oblikovanja telesa, prehrane, vadbe, oblikovanja programa, itd…

  • V primeru, da se odločite za posvet v živo, pošljite mail preko kontaktnega obrazca in se bomo dogovorili za sestanek:

http://www.www.vitja.si/kontakt/

  • V primeru, da želite ONLINE posvet, pa je za izvedbo le tega potreben Skype ali kakšna podobna različica programa spletnega komuniciranja. Tudi v tem primeru pošljite mail preko kontaktnega obrazca, da se dogovorimo o podrobnostih.

http://www.www.vitja.si/kontakt/

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections