Individualni posvet v ŽIVO ali ONLINE

  • Individualni posvet je idealna izbira za podrobno debato o posameznikovem problemu iz področja preoblikavnja telesa, aktivnosti, prehrane in jemanja prehranskih dopolnil. Pravtako se na posvetu lahko posvetim razlagi krvne analize in podrobnejše pomoči pri sestavi prehrane in ureditvi le te ali treninga.
  • Individualni posvet je dobra izbira za načrtovanje in izboljšanje stanja v kolikor ima posameznik težave pri presnovi, regulaciji sladkorja in profilu maščob v krvi.
  • Posvet vključuje kakršnokoli temo po želji stranke. Lahko je na temo zdravja, oblikovanja telesa, prehrane, vadbe, oblikovanja programa, itd…

67,0097,00

Počisti
-
+

Opis

Individualni posvet je idealna izbira za podrobno debato o posameznikovem problemu iz področja preoblikavnja telesa, aktivnosti, prehrane in jemanja prehranskih dopolnil. Pravtako se na posvetu lahko posvetim razlagi krvne analize in podrobnejše pomoči pri sestavi prehrane in ureditvi le te ali treninga.

Individualni posvet je dobra izbira za načrtovanje in izboljšanje stanja v kolikor ima posameznik težave pri presnovi, regulaciji sladkorja in profilu maščob v krvi.

Posvet vključuje kakršnokoli temo po želji stranke. Lahko je na temo zdravja, oblikovanja telesa, prehrane, vadbe, oblikovanja programa, itd…

  • V primeru, da se odločite za posvet v živo, pošljite mail preko kontaktnega obrazca in se bomo dogovorili za sestanek:

http://www.www.vitja.si/kontakt/

  • V primeru, da želite ONLINE posvet, pa je za izvedbo le tega potreben Skype ali kakšna podobna različica programa spletnega komuniciranja. Tudi v tem primeru pošljite mail preko kontaktnega obrazca, da se dogovorimo o podrobnostih.

http://www.www.vitja.si/kontakt/

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections