3 mesečni program Nova postava (online)

387,00

  • Ko se pogledaš v ogledalo in “NI TO TO”, včasih tudi pogledaš slike drugih in si misliš… enkrat se bom tudi jaz spravil/a v formo! Pa ta enkrat nikoli ne pride…
  • Veš, da v enem mesecu ravno ne gre narediti čudežev, preveč časa pa tudi nimaš…3 meseci so ravno dovolj za OPAZNE SPREMEMBE. Morda je zdaj pravi trenutek.
  • Če je torej to kar iščeš, VIDNA RAZLIKA na tvoji postavi v relativno kratkem času, potem je tale program pravi zate! Več o programu si preberi v nadaljevanju in upam da se kmalu srečava pri tvoji preobrazbi.

Vitja

387,00

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Program NOVA POSTAVA je trenutno po akcijski ceni in ta cena bo veljala samo do zapolnitve kapacitet, ki jih lahko kakovostno oddelam, vključuje:

Za koga je primeren program NOVA POSTAVA?

3 mesečni program NOVA POSTAVA (online) je prava izbira zate, v kolikor želiš končno do super forme. Leta, začetno stanje in spol niso merodajni. Kar je bilo je bilo, zdaj je čas za spremembo. Je individualno prilagojeno sodelovanje brez osebnih srečanj. Vse opraviva preko spleta. Navodila so razločna in jasna. Plan narediva skupaj, ti samo slediš izdelanemu načrtu.

🚩  Pod to povezavo si lahko ogledaš primer sodelovanja z Lano po programu 3 mesečni program NOVA POSTAVA.

Začetek izgleda tako, da po nakupu programa, po mailu dobiš vprašalnik, ki ga izpolniš in vrneš. S pomočjo izpolnjenega vprašalnika izdelam začetno sliko tvojega stanja, vključim osebne želje in cilje ter pripravim plan za 1.mesec.

  • Prehrana
  • Trening oz. aktivnosti
  • Dodatki

Dobiš jasna navodila.

Dodatno, če je potrebno in v kolikor želiš podrobneje vedeti o sebi in obenem dodatno izpopolniti svoje počutje, opraviš določene krvne preiskave s katerimi lahko lažje še bolj natačno začrtam zadano pot.

Nato spremljava napredek.

V stiku sva preko maila, po potrebi tudi telefona ali video klica. 1x mesečno narediva nov plan prehrane, treninga (aktivnosti) in jemanja dodatkov. Cilj je v 3 mesecih doseči maksimalno dobro formo! 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections