3 mesečni program Nova postava

  • Ko se pogledaš v ogledalo in “NI TO TO”, včasih tudi pogledaš slike drugih in si misliš… enkrat se bom tudi jaz spravil/a v formo! Pa ta enkrat nikoli ne pride…
  • Veš, da v enem mesecu ravno ne gre narediti čudežev, preveč časa pa tudi nimaš…3 meseci so ravno dovolj za OPAZNE SPREMEMBE. Morda je zdaj pravi trenutek.
  • Če je torej to kar iščeš, VIDNA RAZLIKA na tvoji postavi v relativno kratkem času, potem je tale program pravi zate! Več o programu si preberi v nadaljevanju in upam da se kmalu srečava pri tvoji preobrazbi.

Vitja

527,00

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+

Opis

Za koga je primeren program NOVA POSTAVA?

3 mesečni program NOVA POSTAVA (online) je prava izbira zate, v kolikor želiš končno do super forme. Leta, začetno stanje in spol niso merodajni. Kar je bilo je bilo, zdaj je čas za spremembo. Je individualno prilagojeno sodelovanje brez osebnih srečanj. Vse opraviva preko spleta – lahko tudi v živo. Navodila so razločna in jasna. Srečava se 1x mesečno. Plan narediva skupaj, ti samo slediš izdelanemu načrtu.

🚩  Pod to povezavo si lahko ogledaš primer sodelovanja z Lano po programu 3 mesečni program NOVA POSTAVA.

Začetek izgleda tako, da po nakupu programa, po mailu dobiš vprašalnik, ki ga izpolniš in vrneš. S pomočjo izpolnjenega vprašalnika izdelam začetno sliko tvojega stanja, vključim osebne želje in cilje ter pripravim plan za 1.mesec.

  • Prehrana
  • Trening oz. aktivnosti
  • Dodatki

Dobiš jasna navodila.

Dodatno, če je potrebno in v kolikor želiš podrobneje vedeti o sebi in obenem dodatno izpopolniti svoje počutje, opraviš določene krvne preiskave s katerimi lahko lažje še bolj natačno začrtam zadano pot.

Nato spremljava napredek.

V stiku sva preko maila, po potrebi tudi telefona ali video klica. 1x mesečno narediva nov plan prehrane, treninga (aktivnosti) in jemanja dodatkov. Cilj je v 3 mesecih doseči maksimalno dobro formo! 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections