Izdelava individualnega jedilnika

149,00

 • Jedilnik je zasnovan glede na individualne potrebe in želje, ter najbolj pomembno, prilagojen vašemu urniku.
 • Jedilnik je individualen, zato zajema in upošteva vaše trenutno zdravje, počutje in telesno formo, ter življenjske in delovne navade.
 • Ključne točke za sestavo uspešnega jedilnika prilagojenega vašim potrebam.
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Jedilnik je zasnovan glede na vaše potrebe in želje in najbolj pomembno prilagojen vašemu urniku. Po nakupu jedilnika boste prejeli po mailu vprašalnik, ki zajema področje vašega zdravja, počutja in telesne forme, ter življenjskih in delovnih navad. To so ključne točke za sestavo uspešnega jedilnika prilagojenega vašim potrebam. V roku 48 ur po prejetju vaših odgovorov boste po mailu prejeli jedilnik.

 • Invidiualno oblikovan jedilnik prilagojen vašim ciljem.
 • Dodatna razlaga glede jemanja prehranskih doplonil zajetih v jedilniku.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Ajda (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
 2. Vanja (preverjena stranka)

  Jedilnik prilagojen 100% mojemu urniku.

  Izdelava individualnega jedilnikaIzdelava individualnega jedilnika

  Je bila ta ocena za vas koristna?