Izdelava individualnega jedilnika

149,90

 • Imate čisto nemogoče urnik zaradi šole ali službe, obveznosti in nimate ideje kako bi lahko temu priredil svojo prehrano, da dosežete zastavljen cilj? Nič hudega, jedilnik bo zasnovan glede na individualne-vaše osebne potrebe in želje, ter najbolj pomembno, prilagojen vašemu urniku.
 • Ne jeste vsega? Ste vegan/vegetarijanec? Imate kakšno intoleranco na določeno živilo ali zdravstvene omejitve? Nič hudega, jedilnik iz tega razloga zajema in upošteva vaše preference, trenutno zdravje, počutje in telesno formo, ter življenjske in delovne navade.
 • Skupaj bova določila ključne točke za sestavo uspešnega jedilnika prilagojenega vašim potrebam. Kako?

149,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Jedilnik je zasnovan glede na vaše potrebe in želje in najbolj pomembno prilagojen vašemu urniku. Zame je dober jedilnik vedno zasnovan tako, da je vzdržen, da ga posameznik prenaša in obenem dosega rezultate.

Po nakupu jedilnika boste prejeli po mailu vprašalnik, ki zajema področje vašega zdravja, želj glede izbora hrane, počutja in telesne forme, ter življenjskih in delovnih navad. To so ključne točke za sestavo uspešnega jedilnika prilagojenega vašim potrebam.

Osebno bom vsak vprašalnik prebral, se po potrebi z vami dodatno posvetoval in sestavil jedilnik prilagojen točno tako, da bova na čim bolj enostaven način v najkrajšem možnem času dosegla zastavljene cilje.

 • V roku 48 ur po prejetju vaših odgovorov vam bom po mailu poslal jedilnik.
 • Invidiualno oblikovan jedilnik prilagojen vašim ciljem vsebuje tudi razlago glede jemanja morebitnih prehranskih doplonil zajetih v jedilniku.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Ajda (preverjena stranka)

  jutri zacnem 🙏🏻

  Izdelava individualnega jedilnikaIzdelava individualnega jedilnika

  (0) (0)
 2. Vanja (preverjena stranka)

  Jedilnik prilagojen 100% mojemu urniku.

  Izdelava individualnega jedilnikaIzdelava individualnega jedilnika

  (0) (0)