Izdelava individualnega jedilnika

 • Imate čisto nemogoče urnik zaradi šole ali službe, obveznosti in nimate ideje kako bi lahko temu priredil svojo prehrano, da dosežete zastavljen cilj? Nič hudega, jedilnik bo zasnovan glede na individualne-vaše osebne potrebe in želje, ter najbolj pomembno, prilagojen vašemu urniku.
 • Ne jeste vsega? Ste vegan/vegetarijanec? Imate kakšno intoleranco na določeno živilo ali zdravstvene omejitve? Nič hudega, jedilnik iz tega razloga zajema in upošteva vaše preference, trenutno zdravje, počutje in telesno formo, ter življenjske in delovne navade.
 • Skupaj bova določila ključne točke za sestavo uspešnega jedilnika prilagojenega vašim potrebam. Kako?

167,00

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+

Opis

Jedilnik je zasnovan glede na vaše potrebe in želje in najbolj pomembno prilagojen vašemu urniku. Zame je dober jedilnik vedno zasnovan tako, da je vzdržen, da ga posameznik prenaša in obenem dosega rezultate.

Po nakupu jedilnika boste prejeli po mailu vprašalnik, ki zajema področje vašega zdravja, želj glede izbora hrane, počutja in telesne forme, ter življenjskih in delovnih navad. To so ključne točke za sestavo uspešnega jedilnika prilagojenega vašim potrebam.

Osebno bom vsak vprašalnik prebral, se po potrebi z vami dodatno posvetoval in sestavil jedilnik prilagojen točno tako, da bova na čim bolj enostaven način v najkrajšem možnem času dosegla zastavljene cilje.

 • V roku 48 ur po prejetju vaših odgovorov vam bom po mailu poslal jedilnik.
 • Invidiualno oblikovan jedilnik prilagojen vašim ciljem vsebuje tudi razlago glede jemanja morebitnih prehranskih doplonil zajetih v jedilniku.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-2 of 2 reviews
 1. jutri zacnem 🙏🏻

  (0) (0)
 2. Jedilnik prilagojen 100% mojemu urniku.

  (0) (0)